Įkraunama...
Įkraunama...

5 pėdutės - gyvūnų globos namai Klaipėdoje

na jau tylėjau tylėjau, bet pasisakysiu...
o ko jūs tikitės iš tos Aumuros? taip, Rita Ilgūnė ir Gineikienė yra tas pats žmogus, bet aš ją pažįstu asmeniškai ir kiek teko bendrauti, apie ją galiu pasakyti tik gerą. nusiimkit rožinius akinius ir susivokit pagaliau... Aumura yra Klaipėdos miesto karantinavimo tarnyba, ji laimėjo prieš Nuarą ir bent taip jį išgrūdo iš Klaipėdos. Klaipėdos rajone iki šiol karantinu skaitomas Nuaras. Aumuroje yra migdomi gyvūnai, bet migdomi seni, ligoti ar pikti šunys, su katinais tas pats. Rita stengiasi kiek galėdama, tikrai myli ir jai rūpi tie gyvūnai, bet ji PRIVALO priimti VISUS priduodamus gyvūnus, taip pat gaudyti iš kiemų jeigu gauna iškvietimą. o jums geriau, kad tai toliau darytų Nuaras? pvz vasarą voljeruose kur gali daugiausiai gyventi po du šunis, ji laikė po 5 šunis, tik dėl to, kad gaila migdyti. bet kai gyvūnų perteklius, juos tau tik vežair veža, o niekas neima, ką daryti? tenka migdyti kažką. na ir migdo, kas belieka? ka jūs brangiosios darytumėt jos vietoje? to finanasavimo kurį ji gauna kaip karantinavimo tarnyba jai neužtenka juodai, tenka suktis iš savų ir paaukojamų.
nžn tiksliai kaip ten su Kalotės patalpomis, bet kiek žinau, Aumura ten kraustėsi, tai ten arba ji dabar viena, arba su Nuaru per pusę g.gif jūs gal nematėte kaip šunys kaimuose gyvena?
su 5 pėdutėm kitaip, jie pasiima tiek gyvūnų kiek gali priglausti ir jau dovanoja kol paidovanoja. bet tai yra jau savanoriška organizacija kaip Pifas, Lese ar SOSai, todėl ir atrodo jums geresni ir mielesni.
aš Ritą pilnai supranti ir palaikau. visada lengviau teisti negu suprasti ir padėti.

mergaitės iš pėdučių, jeigu kažką nusišnekėjau, pataisykit mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2011 01 19, 20:01)
aš Ritą pilnai supranti ir palaikau. visada lengviau teisti negu suprasti ir padėti

Nieko neteisiu ir nežadau to daryti.Tiesiog susidūriau su problėma,kuri mane suglumino ir pvz.man aktuali.Esu iš tų žmonių,kurie nori išsiaiškinti kas prie ko.
Kaip kaimuose šunys gyvena-tikrai žinau,nes 2 kaimai yra mano žinioje.Ir apie savo gyventojų augintinius tikrai nieko blogo pasakyti negaliu.Galiu tik padejuoti,kad miesčionys atveža ir išmeta visokio plauko : veislinius ir ne,didelius ir tik,ką atvestus.
5 pėdutėm pervedžiau,agitavau mokyklas,rajono žmones. Ir džiaugiuosi,kad jos kelasi ir vėl stojasi ir nenuleidžia rankų susidūrus su tikrai didele bėda.
be to šį šeštadienį berods,Klaipėdos "Studlende"planuojamas aukcijonas paremti 5 pėdutes,jei tik bent kiek pragys mano vaikas,tikrai sudalyvausiu smile.gif
Atsakyti
as irgi isiterpsiu...
bet juk migdymas ir sunu laikymas badu priristu prie grandines kuri jau suaugusi su juo yra skirtingi dalykai.
Manau niekada nebuna dumu visiskai be jokio preteksto.Ir jeigu kazkas nori suzinoti teisybe-kodel ta zmogu pulti ir smerkti?
Asmeniskai pazinoti kazka-dar nereiskia,kad galima viska apie ta zmogu zinoti ir uz ji atsakyti kaip uz save.Kazkas asmeniskai pazinojo ir mano pirmokelio mokytoja,kuri net metu klaipediete buvo isrinkta,bet per pamoka tycia neleisdavo vaiku i tualeta.Kad tvarka butu.Kai kurie,kuriu silpnesne pusle pridarydavo i kelnes.Ir toliau sededavo pamokose.Ka jau paskui apie patyciu prevencija kalbeti ...
Atsakyti
na vat dėl tų šunų ant lenciūgų tiesa pasakius man pačiai neaišku g.gif šiaip tai buvo Nuaro mada visus ten suraišiot palei tvora, bet pvz vasara ar šiaip normaliu oru tai jiems net geriau buvo negu viduj tupėt, nes viduj kas darėsi... no comments.
tai galvoju, jeigu Nuaras ten dar gyvena, gal tai jų šunys... nes na nesinori man tikėti, kad Rita juos ten taip laiko. nors dar pagalvojus, pvz purvinu oru gali valandai šunį išvesti į lauką ir jis jau kaip paršelis bus, bet tai dar nereiškia, kad jis kenčia g.gif
na vat šio momento nekomentuosiu, gal pėdučių savanorės daugiau galės pasakyti, bet mane šiaip nervuoja, kad yra šmeižiamas atsidavęs savo veiklai žmogus
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2011 01 20, 15:57)
gal pėdučių savanorės daugiau galės pasakyti, bet mane šiaip nervuoja, kad yra šmeižiamas atsidavęs savo veiklai žmogus

Todėl ir noriu viską išsiaiškinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki visi. Turiu nedidelį prašymą.
Visi-visi, kas neabejingi "5 pėdutėms", nubalsuokit Metų klaipėdietės rinkimuose už Simoną Šakinytę (nr. 49).
http://klaipeda.dien...-2011/puslapis6

Simona - bene pagrindinė prieglaudos savanorė. Po darbo ji visą savo laisvalaikį skiria beglobiukams, atiduoda visą šilumą, meilę. Žino kiekvieno vardą, istoriją. Bando visaip padėti - ieško senų arba naujų šeimininkų, ieško pasimetusius šunis ir kates. Organizuoja įvairiausias šventes.

Mūsų tikslas - patekti į geriausiųjų 7-uką, o tam reikia laimėti internetiniame balsavime. Tad nubalsuokit patys, paraginkit draugus, tegu jie paragina savo draugus ir t.t. Balsuoti iš vieno IP galima kartą per parą. Padarykim tai dėl beglobiukų 4u.gif

Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Atskridus @ 2011 01 15, 20:08)
na Nuaras tikrai buvo mirties namai...

tu sunu labai gaila , kuriuos matei..tikrai butu gerai juo paiimt...cia tik mano mintis...gal turi foto..gal butu galima kazkaip paplatint facebooke ir bandyt rast jiem laikinus ar netik globejus...jeigu visos susijungtume sharintume facebooke gal kuo pasiektume ka manot ?  g.gif nes jei jie prieglaudoje tai vadinas gali nauji seimininkai juos pasiimti is ten g.gif

Atskridus, cia galit paziuret nuotraukas verysad.gif
http://www.animal.lt...nu-globos-namai
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2011 02 10, 15:25)
Atskridus, cia galit paziuret nuotraukas  verysad.gif
http://www.animal.lt...nu-globos-namai

Tiksliai nežinau,bet girdėjau nuogirdas,kad norint pasiimti gyvūą,reikia mokėti kažkokį mokestį g.gif
Atsakyti
Neiškenčiu neįsikišus. Teko girdėti negerų dalykų apie p. Rita, bet tikrai nepažįstu ir negaliu nieko sakyti. Bet dar iki tų kalbų man karantino ir humaniškų globos namų sugretinimas atrodė įtartinas. Karantino tarnyba - tai juodas konclageris, kur tik vienas kelias. Kas baisiausia, į karantino tarnybas amžiais neužsuka joks gailestingas žmogus ar žurnalistas, taigi ten visiems negeriems dalykams kelias atviras. Tai įrodo ir mergos atvejis, kai žmogus, besirūpinantis gyvūnų gerove, manau, matęs ir juodo, ir balto, nedrįso nueiti ir pažiūrėti. O tai, kad karantino paslaugos gatavi pinigai, daro šią Aumuros situaciją dar labiau įtartiną....
Atsakyti
as augau vaiku namuose,pas rita temdavau visokiu giviu,papugas,juru keulites ir nuo kiemo sunis ir kates. ir rita neikarta neatsake visus gide ir skiepijo.ji pati nuostabeuses zmogus.gaila kad siuo metu negaliu niekom padet priglaudai.ir beto suniui gereu gyvent prie budos ir gaut paesti kasdien nei valkataut ir badauti.
Atsakyti
sveiki visi,as norejau uzduot toki klausyma,as zinau,kad kazkaip galima savo sodros 2 procentus mokesciu skirti kokiai nors organizacijai,tai vat labai noreciau juos paskirt Penkioms pedutems,bet tik nezinau kaip ir ka daryt,gal kas galit padet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 03 01, 13:35)
sveiki visi,as norejau uzduot toki klausyma,as zinau,kad kazkaip galima savo sodros 2 procentus mokesciu skirti kokiai nors organizacijai,tai vat labai noreciau juos paskirt Penkioms pedutems,bet tik nezinau kaip ir ka daryt,gal kas galit padet?  ax.gif

http://www.5pedutes.lt/lt/padek_mums/ 4u.gif
Atsakyti