o ko jūs tikitės iš tos Aumuros? taip, Rita Ilgūnė ir Gineikienė yra tas pats žmogus, bet aš ją pažįstu asmeniškai ir kiek teko bendrauti, apie ją galiu pasakyti tik gerą. nusiimkit rožinius akinius ir susivokit pagaliau... Aumura yra Klaipėdos miesto karantinavimo tarnyba, ji laimėjo prieš Nuarą ir bent taip jį išgrūdo iš Klaipėdos. Klaipėdos rajone iki šiol karantinu skaitomas Nuaras. Aumuroje yra migdomi gyvūnai, bet migdomi seni, ligoti ar pikti šunys, su katinais tas pats. Rita stengiasi kiek galėdama, tikrai myli ir jai rūpi tie gyvūnai, bet ji PRIVALO priimti VISUS priduodamus gyvūnus, taip pat gaudyti iš kiemų jeigu gauna iškvietimą. o jums geriau, kad tai toliau darytų Nuaras? pvz vasarą voljeruose kur gali daugiausiai gyventi po du šunis, ji laikė po 5 šunis, tik dėl to, kad gaila migdyti. bet kai gyvūnų perteklius, juos tau tik vežair veža, o niekas neima, ką daryti? tenka migdyti kažką. na ir migdo, kas belieka? ka jūs brangiosios darytumėt jos vietoje? to finanasavimo kurį ji gauna kaip karantinavimo tarnyba jai neužtenka juodai, tenka suktis iš savų ir paaukojamų.
nžn tiksliai kaip ten su Kalotės patalpomis, bet kiek žinau, Aumura ten kraustėsi, tai ten arba ji dabar viena, arba su Nuaru per pusę

su 5 pėdutėm kitaip, jie pasiima tiek gyvūnų kiek gali priglausti ir jau dovanoja kol paidovanoja. bet tai yra jau savanoriška organizacija kaip Pifas, Lese ar SOSai, todėl ir atrodo jums geresni ir mielesni.
aš Ritą pilnai supranti ir palaikau. visada lengviau teisti negu suprasti ir padėti.
mergaitės iš pėdučių, jeigu kažką nusišnekėjau, pataisykit mane