Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Klapuske @ 2010 01 09, 12:36)
O kokia cia pudra, pilnas pavadinimas? smile.gif  Gal ta su mineralais? ax.gif

lyginant Lumene su Kanebo g.gif nedrysciau
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 01 09, 12:52)
lyginant Lumene su Kanebo g.gif nedrysciau

Lumene ant mano misrios odos zyyymiai graziau atrode nei Kanebo Sensai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 09 sausio 2010 - 14:50
Gal kuri bandete Lumene MATTE HARMONY

stai tokia http://www.lumene.co...productId=23759

nuo skystu pudru man iskart prikyla spuogeliu, tai gal labiau tiktu toks produktas?
o gal turit kitokiu rekomendaciju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jamie: 09 sausio 2010 - 16:30
QUOTE(vetruze @ 2010 01 09, 12:44)
ne, nu baikit nusisneket,uzsienyje atspalvis kitas,nesamone

Koks "malonus" komentaras, gal pagarbos truputi? cool.gif Niekas cia nenusisneka, zinau ka sakau. Turiu nuo anksciau pas mus Kristianoje isipylusi Estee Lauder Futurist 01nr, bet nesenai ja pirkausi uzsienyje - ta pati 01nr. Sio numerio spalva pirkta uzsienyje skiriasi nuo Kristianos. Va, prasom, irodymas: is kaires Kristianos, is desines pirka uzsienyje
user posted image
Ir nepatingejau nueiti pas kaimyne, pasiziureti ar skirsis Sculpt spalvos, uzitepiau jos Dior Sculpt 020nr pirktos Kristianoje (kaireje nuotraukos puseje) ir mano Dior Sculpt 020nr pirkta uzsienyje (desineje puseje)
user posted image

Na kaip, ar skiriasi spalvos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 09 sausio 2010 - 17:56
QUOTE(AZURA @ 2010 01 09, 18:43)
Koks "malonus" komentaras, gal pagarbos truputi? cool.gif  Niekas cia nenusisneka, pati tuo isitikinau - turiu nuo anksciau pas mus Kristianoje isipylusi  Estee Lauder Futurist 01nr, bet nesenai ja pirkausi uzsienyje - ta pati 01nr, tai sio numerio spalva pirkta uzsienyje skyresi nuo Kristianos. Va, prasom, irodymas: is kaires Kristianos, is desines pirka uzsienyje
<...>
Ir nepatingejau nueiti pas kaimyne, pasiziureti ar skirsis Sculpt spalvos, uzitepiau jos Dior Sculpt 020nr pirktos Kristianoje (kaireje nuotraukos puseje) ir mano Dior Sculpt  020nr pirkta uzsienyje (desineje puseje)
<...>

Šaunu, kad argumentuojate savo nuomonę thumbup.gif
O kokiame užsienyje pirktos jūsų pudrytės? gal skiriasi rinka, kuriai gaminama. Kiek žinau taip yra su JAV ir Azijos šalimis. Beja pastovėjusi irgi kažkiek keičia spalvą (dėl to, jei parduotuvėje seni testeriai kartais galima apsirikti doh.gif ) Yra buve man, kad toje poačioje KristiAnoje pirkau tą patį produktą, vienas jau baiginėjosi, tai iš anksto nusipirkau, o namuose palyginusi pastebėjau, kad atspalvis šiek tiek skiriasi, tai matyt, nes maniškė jau buvo pradaryta apie 9mėnesius, o ką tik pirkta - naujutėlė. ax.gif Aš čia apie kompaktine, bet manau ir su skystomis taip gali būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 01 09, 17:56)
Šaunu, kad argumentuojate savo nuomonę  thumbup.gif
O kokiame užsienyje pirktos jūsų pudrytės? gal skiriasi rinka, kuriai gaminama.

Abi - Dior ir Estee Lauder pirktos Londone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 09, 13:50)
Labai sudomino, gal gali parasyti pilna pavadinima,aciu  bigsmile.gif

Nezinau pavadinimo doh.gif bet bent jau misriai odai kiek maciau viena ir yra tik,su mineralais. Melyna pakuote.
O kad palyginau su kanebo sensai,tai nematau jokio stebuklo,nes tikrai lumene man geriau atlaike,sakau,kaip buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2010 01 09, 18:43)
Koks "malonus" komentaras, gal pagarbos truputi? cool.gif  Niekas cia nenusisneka, zinau ka sakau. Turiu nuo anksciau pas mus Kristianoje isipylusi  Estee Lauder Futurist 01nr, bet nesenai ja pirkausi uzsienyje - ta pati 01nr. Sio numerio spalva pirkta uzsienyje skiriasi nuo Kristianos. Va, prasom, irodymas: is kaires Kristianos, is desines pirka uzsienyje
user posted image
Ir nepatingejau nueiti pas kaimyne, pasiziureti ar skirsis Sculpt spalvos, uzitepiau jos Dior Sculpt 020nr pirktos Kristianoje (kaireje nuotraukos puseje) ir mano Dior Sculpt  020nr pirkta uzsienyje (desineje puseje)
user posted image

apie situos skirtumus,kodel taip, jau pasakojau, tik ankstesnese temose daugiau tikrai nesikartosiu,cia visai nera reiksmes kur pirkot Kristianoj ar UZSIENYJE
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 01 09, 18:14)
Nezinau pavadinimo doh.gif  bet bent jau misriai odai kiek maciau viena ir yra tik,su mineralais. Melyna pakuote.

Gal sita? rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 01 09, 18:14)
Nezinau pavadinimo doh.gif  bet bent jau misriai odai kiek maciau viena ir yra tik,su mineralais. Melyna pakuote.
O kad palyginau su kanebo sensai,tai nematau jokio stebuklo,nes tikrai lumene man geriau atlaike,sakau,kaip buvo ax.gif

user posted image
Ta melynaja bandei? As tai turejau ta sviesioje pakuoteje Double Stay skirta riebiai/misriai odai, tiek nu jos tiek nuo Kanebo Sensai vakarop pradedavo siek tiek blizgeti, bet Kanebo man labai matesi ant veido, tai teko parduoti doh.gif O si beveik nepastebima ax.gif Tik pakuote labai nepatogi, kai pudra eina i pabaiga labai sunku isspausti..

Dar neseniai isparduotuveje nusipirkau Clinique Stay-True, graziai dengiasi, nesimato ant veido, bet blizgesio irgi nesustabdo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 09 sausio 2010 - 18:31
snd kaip tik nusipikau ta su melynu dangteliu. ji yra seno dizaino ir suskirstyta pagal odos tipus - misriai ir riebiai, sausai odai, jai ir yra nuolaida sarmoj dabar. o ta kur visa melyna - ji tik viena - misriai odai. kaip paaiskino pardaveja, kad geriau imti pagal odos tipa. taip ir padariau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 09 sausio 2010 - 19:12
QUOTE(taša @ 2010 01 09, 18:50)
snd kaip tik nusipikau tau su melynu dangteliu. ji yra seno dizaino ir suskirstyta pagal odos tipus - misriai ir  riebiai, sausai odai, jai ir yra nuolaida sarmoj dabar. o ta kur visa melyna - ji tik viena - misriai odai. kaip paaiskino pardaveja, kad geriau imti pagal odos tipa. taip ir padariau  smile.gif

Gal jau isbandei? ax.gif
Atsakyti