Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(myglle @ 2010 01 05, 18:52)
merginos, tai patartumete kokia krempudra pavasariui,vasarai.misriai veido odai.
skaiciau kad yra gydomuju krempudru, gal pasakytumete kokios cia jos yra, kokiu firmu?

Kai jau visai niekas netinka,pabandykit Sans Soucis Pure matt krempudra.Ja siulo kosmetologai smile.gif
Atsakyti
Gal yra kokių atsiliepimų apie Nivea Stay Real? smile.gif
Atsakyti
perverciau keleta temu, lyg neuzkliuvo akis uz sios. Galbut jau yra bandziusiu? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 06, 12:28)
Gal yra kokių atsiliepimų apie Nivea Stay Real?  smile.gif

turejau ja (Nr4 sand spalva), labai smagi pudryte lengva, lengvai maskuojanti, uztepta ant veido nesijaucia kad pudra deta, zodziu graziai ziurejosi ir jautesi
del laikimosi mano oda riebi tai kad ir kokia pudra tepciau kad ir su baze vistiek islenda blyzgesi po kurio laiko, tad ir sita pudra nebuvo isimtis
galiu pasakyti tiek gera pudra, kokybe normali, ir viskas uz prieinama kaina
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2010 01 01, 08:45)
noreciau isgirsti daugiau atsiliepimu smile.gif

as Nudoju DWL nuo pavasario gal g.gif bet be kiekviena diena naudodavau, tai dar ir dabar turiu. man ji labai patinka, nes gerai maskuoja, neislenda greitai blizgejimas, o ir kas svarbiausia nesausina odos, nes yra tirsta tokia ir gal net saky2iau truputi drekinanti. nezinau ar cia kazkas aiskiau jum blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 07 sausio 2010 - 14:40
Naudoju Vichy dermablend ar įsigijusi Vichy aera teint galiu tikėtis panašaus rezultato? g.gif Gal galėtume palyginti šias pudras?

Aš pati esu naudojusi Vichy aera teint, bet bėda ta, kad tai buvo laaabai seniai... Viena iš pirmųjų pudrų buvo, pamenu, labai labai patiko. Bet sunku ką lyginti, nes nebežinau ar gali konkuruot su dabartinėm naudojamom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 01 07, 19:06)
Naudoju Vichy dermablend ar įsigijusi Vichy aera teint galiu tikėtis panašaus rezultato? g.gif Gal galėtume palyginti šias pudras?

Aš pati esu naudojusi Vichy aera teint, bet bėda ta, kad tai buvo laaabai seniai... Viena iš pirmųjų pudrų buvo, pamenu, labai labai patiko. Bet sunku ką lyginti, nes nebežinau ar gali konkuruot su dabartinėm naudojamom ax.gif

skirtingos jos. pirmosios, dermablend - nebandziau, bet kiek teko skaityti, tai viena is labiausiai maskuojanciu vichy siulomu krempudru. Tinka maskuoti net odos nudegimams, kraujosruvoms ir pan.
Aera teint - tai sausos, normalios odos krempudra.
LT vaistinese yra tos pacios Vichy Norma teint - riebiai, linkusiai i akne odai smile.gif Gerai maskuoja visokius netobulumus, ypach nuo spuogu. Tereikia ant probleminiu vietu svelniai padengti antru sluoksniu, plonu.
Vienas geriausiu pasirinkimas, bet ne toms, kurios misriaodes ir gyvena arciau poliarinio rato: ziema atsiranda sausesniu odos ploteliu, tai si krempudra isryskina juos. Sunaudojau net kelias tubeles, bet visgi pasinesiau ieskoti tos paciausios, nes....atspalviu pasirinkimas klaikus sad.gif tik Opal 15, ir dar dvi, tamsesnes. Opal mano odai kiek per geltonas, bet in general: tinka. smile.gif Kaina bus apie 80LT
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
pasiskaicius jusu rekomendacijas isigyjau Estee Lauder 'Double Wear Light' kremine pudra ir negaliu atsidziaugti thumbup.gif Mano, pastaruoju metu, riebokai odai tinka idealiai, kakta siek tiek blizgeti ima antroje dienos puseje, suteikia veidui matiskumo ir netepa drabuziu. Zodziu, aciu visoms komentavusioms 4u.gif
Atsakyti
Kokia odai geriau tinka Diorskin Sculpt line smoothing lifting Makeup pudra? Sausesnei, ar riebesnei? Kad truputį vyresnei, tai tą jau žinau. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 08 sausio 2010 - 17:56
Ismeginau Lumene pudra misriai odai. Tai esu maloniai nustebinta,nes labai gerai dengiasi,maskuojanti tokia,bet ne per sunki,atrodo ant veido super! Siryt siek tiek problematiska buvo 100% ivertinti ja,kadangi nusausinau nosyte ir siek tiek plota aplink ja,tai tos vietos nesidenge graziai,bet i tai nekreipiau demesio,nes labai laikina.
Taigi,dar vienas jos pliusas,kad islaiko matiskuma. Bent jau man geriau nei EL DWL, Kanebo sensai, su kuriomis veidas greiciau imdavo blizgeti. Siaip ji i sitas pudras panasi,tik vos vos sunkesne. Atspalvi bandziau ,berods,pati sviesiausia,bet gal noretusi net dar sviesesni pameginti. Zodziu,rimtai mastau apie sitos pudros isigijima.
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2010 01 08, 18:54)
Kokia odai geriau tinka Diorskin Sculpt line smoothing lifting Makeup pudra? Sausesnei, ar riebesnei? Kad truputį vyresnei, tai tą jau žinau. g.gif

siaip tai ji visu tipu odai,bet kadangi yra pilno maskavimo,brandziai odai,tai galim sakyti sausesnei,riebesne oda ji apsunkins
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 01 08, 20:06)
siaip tai ji visu tipu odai,bet kadangi yra pilno maskavimo,brandziai odai,tai galim sakyti sausesnei,riebesne oda ji apsunkins

O kaip jos nr. 020? As visad naudojau 030 nr. bet siuo metu ziuriu, kad man darosi per tamsi. Kaip tas 020nr. ar grazus, i gelsvuma ar ruzavuma g.gif
Atsakyti