Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(kumiko @ 2009 12 18, 17:42)
ar yra naudojanciu  the body shop krempudras,kokie atsiliepimai butu g.gif

as seniau naudojau va tokia pudryte 4u.gif is body schop
http://www.thebodysh...ler/prod4870052

tekstura tai man patiko, gerai dengesi,taciau mazai maskavo ir pabuvus pradedavo blizgeti veidukas, ir dar spalvyte man buvo per sviesi doh.gif pardaviau biggrin.gif antra kart jos nepirkciau uz tokia kaina galima ir geresniu nusipirkti. Na cia mano nuomone, gal kitoms ji labai tinka, bet man nepatiko ji schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(vetruze @ 2009 12 18, 17:45)
vien meginys stende pabuves 3men gali jau skirtis nuo ka tik gauto,mums tai jokia naujiena,aisku,ne tonu skiriasi,bet kartais skirtumas tikrai matosi

Tai iseina taip, kad isbandzius parduotuveje kremine pudryte, prisitaikius tona vistiek gali nusivilti nusipirkta pudryte, nes naujos skirsis atspalvis blink.gif nieko nebesuprantu g.gif ar kai nusiperki reikia palaikyt, kad atspalvis pasidaryti toks kaip parduotuvej lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2009 12 18, 17:40)
as seniau naudojau va tokia pudryte  4u.gif is body schop
http://www.thebodysh...ler/prod4870052

tekstura tai man patiko, gerai dengesi,taciau mazai maskavo ir pabuvus pradedavo blizgeti veidukas, ir dar spalvyte man buvo per sviesi doh.gif pardaviau biggrin.gif antra kart jos nepirkciau uz tokia kaina galima ir geresniu nusipirkti. Na cia mano nuomone, gal kitoms ji labai tinka, bet man nepatiko ji schmoll.gif
Papildyta:

Tai iseina taip, kad isbandzius parduotuveje kremine pudryte, prisitaikius tona vistiek gali nusivilti nusipirkta pudryte, nes naujos skirsis atspalvis blink.gif nieko nebesuprantu g.gif ar kai nusiperki reikia palaikyt, kad atspalvis pasidaryti toks kaip parduotuvej lotuliukas.gif

smile.gif na,jei ir skiriasi labai nedaug,tai galite pamatyti tik sudejus senaja ir naujaja pudra geroje sviesoje,o parduotuvese konsultantes atsakingos uz atitinkamas kompanijas turetu priziureti ir testerius,juos nuolatos keisti
Atsakyti
Nu aisku biggrin.gif o tai galvoju kaip cia taip gali buti lotuliukas.gif kaip supratau Vetruze jus pati dirbate kosmetikos parduotuveje? ax.gif nes daug zinote apie konsultanciu darba. Bet kaip cia tada su DW pudryte, kur skiriasi pakuote ir pati pudryte g.gif kur pries tai viena mamyte aprase, ar gali buti, kad jas kitas tiekejas teike ir todel kokybe skiriasi ir tada jeigu taip tai kaip neapsigauti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudre755: 18 gruodžio 2009 - 17:52
QUOTE(gudre755 @ 2009 12 18, 18:51)
Nu aisku  biggrin.gif o tai galvoju kaip cia taip gali buti lotuliukas.gif kaip supratau Vetruze jus pati dirbate kosmetikos parduotuveje? ax.gif nes daug zinote apie konsultanciu darba. Bet kaip cia tada su DW pudryte, kur skiriasi pakuote ir pati pudryte g.gif kur pries tai viena mamyte aprase, ar gali buti, kad jas kitas tiekejas teike ir todel kokybe skiriasi ir tada jeigu taip tai kaip neapsigauti g.gif

idomu kaip ten is tikruju yra?na,Kristiana tikrai nezaidzia,nes as Jums tiek pripasakociau istoriju "As pirkau"...,paskui einant giliau jau gaunasi pirko draugas ar drauge,ar mama,ar dar kas nors kur nors,net nenoriu veltis i kazkokius irodinejimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 18 gruodžio 2009 - 18:28
QUOTE(kumiko @ 2009 12 18, 15:42)
ar yra naudojanciu  the body shop krempudras,kokie atsiliepimai butu g.gif

Turiu drekinancia-Moisture foundation-man patinka, jau 3 buteliuka naudoju smile.gif
Atsakyti
Idedu foto, o del pirkimo, pirkau pati ir abu kartus kaip sakiau, nematau reikalo is muses daryt dramblio, jei buna tokiu atveju, nereiskia, kad is tu atveju ir manasis.ILGIS SKIRIASI, NES VIENA PERKIRPTA IR SUKISTA

pudra
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2009 12 18, 17:51)
Bet kaip cia tada su DW pudryte, kur skiriasi pakuote ir pati pudryte g.gif kur pries tai viena mamyte aprase, ar gali buti, kad jas kitas tiekejas teike ir todel kokybe skiriasi ir tada jeigu taip tai kaip neapsigauti g.gif

As ne Vetruze, bet pakomentuosiu smile.gif

Turejau panasios patirties su Vitalumiere pudra: buvau nusipirkusi is Kristianos, buteliukas atrode taip
user posted image

Veliau nusipirkau forume is vienos senbuves forumietes ir gavusi pirmiausiai pagalvojau, kad man pardave neoriginala blink.gif nes spalva tokio paties numerio skyresi puse tono ir buteliukas turejo akivaizdziu skirtumu doh.gif atrode stai taip, isiziurekite i juoda plastikine dali aplink dozatoriu:
user posted image

Kadangi pardavusioji prisiekinejo, kad pirko ja UK dutty free, tai pabandziau issiaiskinti kas ir kaip. Pasirodo, Chanel gamina skirtingas linijas UK, USA ir t.t., ju gali skirtis kazkiek ir atspalviai, ir pakuote. Pvz paziurekit tose paciose braskese, Chanel Allure lupdaziai, yra standartiniais numeriukais ir US version, be skaiciu tik spalva rasosi: CIA mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTELA: 18 gruodžio 2009 - 19:00
Raso, kad abi gamintos Belgijoj. Tai tada galetu perspet, kad nebutu staigmenu, nes antroji jeigu butu buvus pirmoji pudra, tai tikrai ji nebutu sudariusi man ispudzio.
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2009 12 18, 18:53)
Idedu foto, o del pirkimo, pirkau pati ir abu kartus kaip sakiau, nematau reikalo is muses daryt dramblio, jei buna tokiu atveju, nereiskia, kad is tu atveju ir manasis.ILGIS SKIRIASI, NES VIENA PERKIRPTA IR SUKISTA

pudra

O daugiau objektyviu skirtumu yra, jei neskaitysim pakuotes ir spalvos? g.gif na, turetu kvapas, konsistencija buti lokia pat...
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 12 18, 20:05)
O daugiau objektyviu skirtumu yra, jei neskaitysim pakuotes ir spalvos? g.gif  na, turetu kvapas, konsistencija buti lokia pat...

konsistencija skiriasi. Senoji tirstesne ir maskavo geriau, o sita skysta, be jokio svytejimo, nemaskuoja nieko. Senosios kvapas intensyvesnis. o naujoji beveik bekvape
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2009 12 18, 20:16)
konsistencija skiriasi. Senoji tirstesne ir maskavo geriau, o sita skysta, be jokio svytejimo, nemaskuoja nieko. Senosios kvapas intensyvesnis. o naujoji beveik bekvape

nu sitiek skirtis tikrai negali,o kaip galiojimo laikas?is nuotraukos tai ten nieko nesimato
p.s sitos pudros tikrai populiarios,gerai perkamos,negaletu buti uzsilikusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 18 gruodžio 2009 - 19:23
QUOTE(vetruze @ 2009 12 18, 20:21)
nu sitiek skirtis tikrai negali,o kaip galiojimo laikas?is nuotraukos tai ten nieko nesimato
p.s sitos pudros tikrai populiarios,gerai perkamos,negaletu buti uzsilikusi

galiu tik parasyt, kad ant senesnes A68 ispausta, o ant naujesnes A89. Jeigu kuri pirksit tokia pat, paziurekit ar visu nauji tokie dangteliai. Labai idomu.
Atsakyti