Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Prašau patarkite 4u.gif Visada naudojau paprastas pudras kaip pvz loreal, maxfactor.O dabar norėčiau įsigyti geresnę.Mano oda mišri,reikėtų tam tikras vietas pamaskuoti.Norėčiau,kad pudra išlygintų odą ir padarytų ją švytinčią ax.gif Labiausiai esu linkusi rinktis iš Dior,Chanel,Artdeko,EL ar Gyvenshy ax.gif Labai lauksiu patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astoldita @ 2009 12 18, 23:20)
Prašau patarkite 4u.gif Visada naudojau paprastas pudras kaip pvz loreal, maxfactor.O dabar norėčiau įsigyti geresnę.Mano oda mišri,reikėtų tam tikras vietas pamaskuoti.Norėčiau,kad pudra išlygintų odą ir padarytų ją švytinčią ax.gif Labiausiai esu linkusi rinktis iš Dior,Chanel,Artdeko,EL  ar Gyvenshy  ax.gif Labai lauksiu patarimų  4u.gif

Siulyciau Lancome photogenic lumessence smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 12 19, 16:23)
Siulyciau Lancome photogenic lumessence smile.gif

As manau si pudra labiau skirta sausai odai, pas mane misri, tai man netiko.
Atsakyti
QUOTE(astoldita @ 2009 12 19, 00:20)
Prašau patarkite 4u.gif Visada naudojau paprastas pudras kaip pvz loreal, maxfactor.O dabar norėčiau įsigyti geresnę.Mano oda mišri,reikėtų tam tikras vietas pamaskuoti.Norėčiau,kad pudra išlygintų odą ir padarytų ją švytinčią ax.gif Labiausiai esu linkusi rinktis iš Dior,Chanel,Artdeko,EL  ar Gyvenshy  ax.gif Labai lauksiu patarimų  4u.gif

Geras blink.gif skaiciau tema, ir norejau paklaust kokia pudra mano poreikiams rekomenduotumete, ir va ... radau sios forumietes identiska man aprasyma mirksiukas.gif
Laukiam jusu merginos pasiulymu naujokems, nes ir as visalaik pirkdavau paprastas pudras, norisi kazko kokybiskesnio, efektingesnio, nes ir darbas reikalauja geros isvaizdos, aciu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 12 18, 15:42)
ar yra naudojanciu  the body shop krempudras,kokie atsiliepimai butu g.gif

Turėjau tokią:
user posted image

Mano oda riebi, tai visiškai netiko schmoll.gif Po labai trumpo laiko, visas veidas blizgėdavo kaip aliejum išteptas doh.gif Ir dar jos nebuvo įmanoma tepti kelis cm iki akių, nes taip suerzindavo akis- pradėdavo ašaroti, grauždavo, su jokia kita krempudra man taip nebuvo pasitaikę, nors tepu ir prie pat akių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 12 19, 18:08)
As manau si pudra labiau skirta sausai odai, pas mane misri, tai man netiko.

Pas mane irgi misri, man labai geras jis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tainka: 20 gruodžio 2009 - 14:54
QUOTE(Tainka @ 2009 12 20, 14:53)
Pas mane irgi misri, man labai geras  jis smile.gif

Aprasyme apie sia pudra raso normaliai/sausai odai
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 12 20, 14:53)
Pas mane irgi misri, man labai geras  jis smile.gif

Tai yra gera ji biggrin.gif

QUOTE(ViShy @ 2009 12 20, 15:32)
Aprasyme apie sia pudra raso normaliai/sausai odai

O kuo ji tau netiko?
Man ji labai graziai atrodo ant veido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 12 20, 23:04)
O kuo ji tau netiko?
Man ji  labai graziai atrodo ant veido smile.gif

Po poros valandu pradeda labai blizgeti kakta.
Atsakyti
QUOTE(astoldita @ 2009 12 19, 00:20)

aisku,kaip visada parasysiu sunku ka pasakyti nematant odos,bet jeigu norite lygios odos nepamaisytu ir makiazo baze,o is pudru pabandykit Chanel Pro Lumiere,sita labiau maskuojanti,jei maskavimo reikia maziau tiktu Chanel Teint Innocense,nepamirskit ir prieziuros(odos prausimo,serumo,kremu),tada jau galite tiketis tokio rezultato apie koki galvojate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 12 21, 01:58)
Po poros valandu pradeda labai blizgeti kakta.

kad oda po kremines pudros neblizgetu , pabandyk su sausa pudra pasipudruoti... tada oda tampa matine ir ilgiau islieka pudra....
Atsakyti
Gavau siandien Dior Airflash, ziuresim kaip mano odelei patiks.
Chanel Vitalumiere - per daug blizgejo veidukas.
Chanel teint innocence- velesi, niekaip lygiai neuzsitepiau vis lopiukais iseidavo.
Guerlain Parure Aqua - neatitaikiau spalvytes, tad nelabai ka galiu pasakyti.
Givenchy sublimmine - dabar turiu, labai smagi, bet ir blizgiukas islenda, reikia + birios pudrytes.
Atsakyti