Įkraunama...
Įkraunama...

dėvėtų drabužių prekyba, 10 tema

QUOTE(ecka @ 2009 12 12, 23:46)
galbūt ne tą dydį nupirkote, arba ne tokiam užtrauktukui (būna metaliniais danteliais, krokodilu vadinami, būna plasmasiniais ir ant užtrauktuko dydžiai surašyti, pvz. 4 arba 5... ). Kai metate prastą daiktą su geresnėm sagom, ar didelėm, užtrauktukų galvutes tikrai verta pasilikti, ir aš ne vieną taip susitvarkiau mirksiukas.gif

tai matyt, kad per maza nupirko smile.gif nes taip jau sunkiai traukiojosi... bet vistiek ji man sako reikia prajudint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 12 12, 21:46)
galbūt ne tą dydį nupirkote, arba ne tokiam užtrauktukui (būna metaliniais danteliais, krokodilu vadinami, būna plasmasiniais ir ant užtrauktuko dydžiai surašyti, pvz. 4 arba 5... ). Kai metate prastą daiktą su geresnėm sagom, ar didelėm, užtrauktukų galvutes tikrai verta pasilikti, ir aš ne vieną taip susitvarkiau mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif aš taip irgi darau kam po to pirkti kai gali pataisyti iš to ka turi biggrin.gif

va klausima užduosiu GAL KURI TURIT SAVO PARDUOTUVĖSE BALTA SUKNUTE MANO DUKRYTĖ BUS SNIEGUOLĖ NIEKO NETURIU blink.gif blush2.gif
Papildyta:
AMŽIU PAMIRŠAU PARAŠYTI 2-3 METU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 12 12, 23:55)
va klausima užduosiu GAL KURI TURIT SAVO PARDUOTUVĖSE BALTA SUKNUTE MANO DUKRYTĖ BUS SNIEGUOLĖ NIEKO NETURIU  blink.gif  blush2.gif 

Jeckau turiu,bet garaže ir nežinau kuriam maiše unsure.gif doh.gif
Ta iš kairės ant keturių metų rašo
http://public.fotki....unijossukn.html
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 12 12, 23:01)
drinks_cheers.gif  aš taip irgi darau kam po to pirkti kai gali pataisyti iš to ka turi  biggrin.gif

va klausima užduosiu GAL KURI TURIT SAVO PARDUOTUVĖSE BALTA SUKNUTE MANO DUKRYTĖ BUS SNIEGUOLĖ NIEKO NETURIU  blink.gif  blush2.gif 
Papildyta:
AMŽIU PAMIRŠAU PARAŠYTI 2-3 METU  biggrin.gif

turiu g.gif Bet Pan doh.gif lotuliukas.gif

Labanakt damos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos, as cia kiekviena vakara, man kaip dopingas pas jus uzsukti smile.gif
Jau taip galvojau, kad iseis atsidaryti parduotuve, bet cia tik mano rozines svajones. Visu pirma, gyvenu nedideliam mieste, patalpas radau miesto pakrasty ir visai be sildymo doh.gif
Tai pradejau skaiciuoti nuoma 400 lt, uz elektra, kokie 300 lt. ir dar mokesciai, o kiek dar kainuotu isirengti. Tai dar, kad save pribaigti nuejau i sodra, kur visiskai nieko nesupratau biggrin.gif Negalvokit, kad neskaiciau anksciau, tik kazkaip neuzkliuvo, ko noriu paklausti. Kiek daugmaz kainuotu darytis stovus rubams ir kiekgi visdelto iseina per menesi mokesciu, jei nori, kad stazas eitu. Prasau atsakykit, kad galutinai prarasciau viltis ir nebespangciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas24 @ 2009 12 12, 23:58)
Labas vakaras merginos, as cia kiekviena vakara, man kaip dopingas pas jus uzsukti smile.gif

Va va, temos pradžioj reik įspėjimą rašyt - "TEMA SUKELIA PRIKLAUSOMYBĘ"
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(inguliukas24 @ 2009 12 12, 23:58)
Kiek daugmaz kainuotu  darytis stovus rubams

Mes pirkomės stovus, kuriuos reikėjo susisukt...Na tai žodžiu tie patys metalai atrodo už padorią kainą, na bet kai jau pradedi pirkt visokius kampukus, varžtukus, š....kus ir pan doh.gif Žodžiu už varžtukus dar tiek pat kiek už tuos vamzdžius, tad manu geriau prašyt kad koks vyras padarytų, kampukus suvirintų ir pan. biggrin.gif O kaina manau priklausys nuo to ar rasit patys medžiagas ar pirksit mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif Tikriausiai visos namie siandien sedit?
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 13, 11:34)
Labas rytelis  4u.gif Tikriausiai visos namie siandien sedit?

Laba rytą 4u.gif Poilsio dienelė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 12 12, 22:01)
drinks_cheers.gif  aš taip irgi darau kam po to pirkti kai gali pataisyti iš to ka turi  biggrin.gif

Papildyta:
AMŽIU PAMIRŠAU PARAŠYTI 2-3 METU  biggrin.gif

pas mus senukase ira snegoles ir dar visokeusiu. laba diena.
Atsakyti
Sveikos!!Su sneiguciu grazuciu,dabar jau tikrai jauciasi kad Kaledos arti smile.gif Laisvadienis,bet man visvien darban norisi,patinka man ten,noreciau didesnio zmogiuku srauto,nu gal sulauksiu,Sunus vis dar kosti,bet siaip sveikata gera,sakau ga darzan jau leisti??
Nu del yrangos parduotuves,man kainavo baldeliai apie 300Lt.Juokingai,ane,o nieko mandriau ar bjauriau nera kaip pas kitus.Kede mano "mergautine"pamokeles ruosdavau sededama ant josios,o stalas is tevu saliono,jie kito uzsimane smile.gif ax.gif
Man beje irgi priklausomybe siems musu namuciams,isijungiu kompa,iskart cia,nors ir neparasau,bet naujienas seku smile.gif
Tai nepatarsit kokiu nauju tasku kur prekiu imti,Klaipedietes,pajurietes?
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 12, 22:02)
Jeckau turiu,bet garaže ir nežinau kuriam maiše  unsure.gif  doh.gif
Ta iš kairės ant keturių metų rašo
http://public.fotki....unijossukn.html

kokios gražios ale bus perdidelės g.gif bet kokios gražios wub.gif

QUOTE(ecka @ 2009 12 12, 22:58)
turiu g.gif  Bet Pan doh.gif  lotuliukas.gif

Labanakt damos mirksiukas.gif

lotuliukas.gif

eisiu rytoj pažiūrėt pas viena jeigu netiks teks siustis doh.gif

QUOTE(arijukas @ 2009 12 13, 13:26)
pas mus senukase ira snegoles ir dar visokeusiu.                                                                                                                laba diena.

o baisuma matei g.gif kainos neparašytos plius, o medžiaga tiesiog rankas pjauna tai kaip vaika užvilkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2009 12 13, 15:33)
Sveikos!!Su sneiguciu grazuciu,dabar jau tikrai jauciasi kad Kaledos arti smile.gif  Laisvadienis,bet man visvien darban norisi,patinka man ten,noreciau didesnio zmogiuku srauto,nu gal sulauksiu,Sunus vis dar kosti,bet siaip sveikata gera,sakau ga darzan jau leisti??
Nu del yrangos parduotuves,man kainavo baldeliai apie 300Lt.Juokingai,ane,o nieko mandriau ar bjauriau nera kaip pas kitus.Kede mano "mergautine"pamokeles ruosdavau sededama ant josios,o stalas is tevu saliono,jie kito uzsimane  smile.gif  ax.gif
Man beje irgi priklausomybe siems musu namuciams,isijungiu kompa,iskart cia,nors ir neparasau,bet naujienas seku  smile.gif
Tai nepatarsit kokiu nauju tasku kur prekiu imti,Klaipedietes,pajurietes?

O kur tas sniegas g.gif pas mane nei grudelio verysad.gif
Atsakyti