Įkraunama...
Įkraunama...

dėvėtų drabužių prekyba, 10 tema

QUOTE(linalina644 @ 2009 12 13, 18:47)
Tai iseina kad airiski geresni  g.gif

Neaa, taigi pažiūrėk žemėlapy kur Airija,kur Anglija smile.gif Atstumas gerokai skirias,Airija dauuug toliau,jiems kelionė daugiau kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės visos 4u.gif
Niu jau nebesuspėju aš vėl su jumis kartu biggrin.gif . Paskaityt tai jau čia tikrai kaip liga prieš miegą bet būtinai perskaitau ką prirašėt, bet vat parašyt jau nebespėju g.gif nors nelabai yra ką rašyt ....
Kaip fainiai pasnigo šianakt thumbup.gif , o kelių aišku nieks nevalė, o aš vežiau sūnų į varžybas ryte 9 val tai pačiužnėjom kaip reikiant doh.gif visi važiuoja 30km/h bet vistiek čiuožykla. Teko prisimint kaip žiemą važinėt biggrin.gif ir dar su automatine pavarų dėže doh.gif man kažkaip labiau patiko su mehanine praeitą žiemą važinėt bigsmile.gif . Beje varžybose užėmėm second.gif
Atsakyti
QUOTE(neramilgedaa @ 2009 12 13, 16:34)
smile.gif balta thumbup.gif  visur baltuoja klaipeda
bee kaip jums sekasi ASTAJA IR ERIKUTE ax.gif RETAI UZEINATE KAIP IR AS lotuliukas.gif

Labutis 4u.gif Buvau išvykus paprekiaut doh.gif Grįžau su 0(jei tikslaiu su -,nes kuras irgi kainuoja verysad.gif )Kretingoj nesnigo,o tam kaime kad pradėjo snigt doh.gif Turėjau krautis šmutkes ir važiuot namo...
O namie irgi ne pyragai doh.gif Pradėjo erzinti vyro kiurksojimas namie.Nemoku namie tvarkytis,kai kas nors trinasi.Kur tą vyrą įtrint dirbt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(neramilgedaa @ 2009 12 13, 16:34)
smile.gif balta thumbup.gif  visur baltuoja klaipeda
bee kaip jums sekasi ASTAJA IR ERIKUTE ax.gif RETAI UZEINATE KAIP IR AS lotuliukas.gif

Labas labas ai kaip čia seksis, penktadienį 68 surinkau, šeštadienį nedirbau, šiandien irgi. Na o kaip bus kitą savaitę tai nežinau (paskutinė savaitė kaip patentą turiu). Jau po truputį pratinuosi padaryt pertrauką g.gif
Kaip pačiai sekas? Lialius jau nebeserga?
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 13, 19:10)
Neaa, taigi pažiūrėk žemėlapy kur Airija,kur Anglija  smile.gif Atstumas gerokai skirias,Airija dauuug toliau,jiems kelionė daugiau kainuoja  mirksiukas.gif

Aisku. As vyrui sakau, kad vistiek nedirbi, pasiimk autobusa ir mynk kur, pasikrausi kokiu pora tonu ir namo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikutė @ 2009 12 13, 18:15)
Labutis 4u.gif Buvau išvykus paprekiaut doh.gif Grįžau su 0(jei tikslaiu su -,nes kuras irgi kainuoja verysad.gif )Kretingoj nesnigo,o tam kaime kad pradėjo snigt doh.gif Turėjau krautis šmutkes ir važiuot namo...
O namie irgi ne pyragai doh.gif Pradėjo erzinti vyro kiurksojimas namie.Nemoku namie tvarkytis,kai kas nors trinasi.Kur tą vyrą įtrint dirbt? g.gif

Rimtai Kretingoj nesnigo? g.gif Atrodo visai netoli...Beje Kretingiškių komanda užėmė 1 vietą biggrin.gif
Papildyta:
Tam kartui palieku jus, reikia užleist kompiuterį sūnui biški bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(astaja @ 2009 12 13, 18:19)
Rimtai Kretingoj nesnigo? g.gif Atrodo visai netoli...Beje Kretingiškių komanda užėmė 1 vietą  biggrin.gif

Tik vėliau pradėjo snigt.Kur užėmė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 12 13, 17:29)
o pas mus šiandien turguj geriausias pirkimas nei visa mėnesi vyras suprekiavo net 37 lt  lotuliukas.gif  juokas pro ašaras  doh.gif

oi tai man tada super gerai net 76lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikutė @ 2009 12 13, 19:15)
.. Pradėjo erzinti vyro kiurksojimas namie.Nemoku namie tvarkytis,kai kas nors trinasi.Kur tą vyrą įtrint dirbt? g.gif

Mane tas kiurksojimas jau metai erzina,bando kažko imtis,kažką lyg ir daro,bet jokio pliuso nejaučiu,tik - verysad.gif Kalbinu į užsienį važiuot,nevažiuoja. O vienai namie tai gera.. rolleyes.gif Šiandien tiek daug darbų pasidariau,nes MB namie nėr smile.gif

QUOTE(linalina644 @ 2009 12 13, 19:17)
As vyrui sakau, kad vistiek nedirbi, pasiimk autobusa ir mynk kur, pasikrausi kokiu pora tonu ir namo biggrin.gif

Aš irgi taip sakiau biggrin.gif Et.. kad būtų ten taip paprasta rolleyes.gif Ten dirbantiems irgi nepavydžiu,jiems sunkiau nei mums... Žinau tą virtuvę nuo nulio
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 13, 18:10)
Neaa, taigi pažiūrėk žemėlapy kur Airija,kur Anglija  smile.gif Atstumas gerokai skirias,Airija dauuug toliau,jiems kelionė daugiau kainuoja  mirksiukas.gif

o kurie geresni? kiek imdavau airiskus, jie labiau suvelti, daug murzinu, bet madingesni g.gif
Papildyta:
QUOTE(astaja @ 2009 12 13, 18:14)
Sveikutės visos  4u.gif
Niu jau nebesuspėju aš vėl su jumis kartu  biggrin.gif . Paskaityt  tai jau čia tikrai kaip liga prieš miegą bet būtinai perskaitau ką prirašėt, bet vat parašyt jau nebespėju g.gif  nors nelabai yra ką rašyt ....
Kaip fainiai pasnigo šianakt  thumbup.gif , o kelių aišku nieks nevalė, o aš vežiau sūnų į varžybas ryte 9 val tai pačiužnėjom kaip reikiant  doh.gif visi važiuoja 30km/h bet vistiek čiuožykla. Teko prisimint kaip žiemą važinėt  biggrin.gif  ir dar su automatine pavarų dėže  doh.gif man kažkaip labiau patiko su mehanine praeitą žiemą važinėt bigsmile.gif . Beje varžybose užėmėm  second.gif

o panevezy sniego ne nematyti schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif kaune ir sniego nematyti pakolkas 4u.gif
Atsakyti
labutis..is lovos isiritau ka tik..send poilsio diena kaip reikiant tongue.gif ..ryt vaziuoju i utena anglisku biski vel pasiimt..seip furos nebus kiek nuo pirmadienio sandelyje liko tiek teks tenkintis..si savaite paskutine prekybos normalios..aisk jei bus ta prekyba..ir psio sventes jau..nebereiks niekam rubu musu verysad.gif
Atsakyti