Įkraunama...
Įkraunama...

dėvėtų drabužių prekyba, 10 tema

nu dabar apie leidimus,nes jau ziuriu labai isipletete...ar jus naujas patalpas pacios atsidarete kad leidimais rupinates???..jei zmogus nuomoja kazkokiai komercijai vykdit tai cia jo ir reikalas leidimai visi susirinkt,be tu leidimu jis negales nieko daryt..o jei atejai ir nuomuojiesi patalpas jau kaip komercines paskirties tai ko sukt galva..vadinasi ir higienistai ir gaisrinistai..ir visokie istai...jau but turejo biggrin.gif ,o jei seimininkai klause ar gausit leidima tai ju reikia paklaust butent kokiu leidimu...gal jie nuomuoja buta daaugiaausktyje tai faktas kad negalima prekyba..kitokio cia paaiskinimo jau nebezinau situo atveju.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 17, 08:39)
nu dabar apie leidimus,nes jau ziuriu labai isipletete...ar jus naujas patalpas pacios atsidarete kad leidimais rupinates???..jei zmogus nuomoja kazkokiai komercijai vykdit tai cia jo ir reikalas leidimai visi susirinkt,be tu leidimu jis negales nieko daryt..o jei atejai ir nuomuojiesi patalpas jau kaip komercines paskirties tai ko sukt galva..vadinasi ir higienistai ir gaisrinistai..ir visokie istai...jau but turejo biggrin.gif ,o jei seimininkai klause ar gausit leidima tai ju reikia paklaust butent kokiu leidimu...gal jie nuomuoja buta daaugiaausktyje tai faktas kad negalima prekyba..kitokio cia paaiskinimo jau nebezinau situo atveju.. g.gif

labas rytukas. niu va pagaliau vienas protingas zmogutis viska labai smulkiai isaiskino apie leidimus thumbup.gif
sekmingos dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

del leidimu tikrai logiskai lasiukas pasake, juk ne mes atsidarinejam tas patalpas prekybai.. ju reikalas nuomot jau sutvarkytas patlpas.

lasiuk, gal ryt i vilniu? biggrin.gif kartu atsvestumem lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
Ir vel ziauriai salta -17 doh.gif
neiciau tikrai siandien ,bet vienai bobutei prizadejau Furby atnest 30lt manau nepamaisys jei ir niekas daugiau neateis ax.gif bet optimistiskai nusiteikus siandien thumbup.gif tik vyras juokias sako gal eidama kokia fliaska nusipirk ant silumikes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingace: 17 gruodžio 2009 - 08:30
QUOTE(ingace @ 2009 12 17, 10:24)
Laba ryta 4u.gif
Ir vel ziauriai salta -17 doh.gif
neiciau tikrai siandien ,bet vienai bobutei prizadejau Furby atnest 30lt manau nepamaisys jei ir niekas daugiau neateis ax.gif bet optimistiskai nusiteikus siandien thumbup.gif tik vyras juokias sako gal eidama kokia fliaska nusipirk ant silumikes lotuliukas.gif

linksma pardaveja butu lotuliukas.gif
Atsakyti
ax.gif as cia garsiai pamasciau tik del tu leidimu,nes kazkas man nesirisa cia..as pvz ir nuomoju patalpas..ale jokiu leidimu nereikia..dar be to kai drauges klausiau kuri verciasi tuo tai ji sako baik durna gal tu..nejau naujai atidarai patalpas kad kazkokiu leidimu reikia..va kai is kazkokiu patalpu daromos komercines patalpos kazkokiai prekybai tada jau jooo..prasides leidimu tvarkymu reikalai..as dar gaisrininku klausiau cia is klientu mano sakau o kaip del to kad dabar ant manes viskas eina..nebe ant uab..sako gesintuvai jei tvarkoj,cia ne kriminalas..jei ateis tikrint tikrai nebaus is pirmo karto jei kas ne taip tiesiog paaiskins,surasis ir turesi tada pasalint tai kas netinkama..o doviliuko atveju manau kad zmones nepasidare komercines paskirties patalpu todel ir paklause ar leidimus gaus..nes kas nuomuoja patalpas verslui tokiu klausimu neuzdavineja
Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2009 12 17, 09:17)
labas rytas 4u.gif

del leidimu tikrai logiskai lasiukas pasake, juk ne mes atsidarinejam tas patalpas prekybai.. ju reikalas nuomot jau sutvarkytas patlpas.

lasiuk, gal ryt i vilniu? biggrin.gif  kartu atsvestumem lotuliukas.gif

blush2.gif nevaziuosiu..znk man tas gruodis kazkoks siaubo menuo...dukros 15 d..mano po 3 d..tada kucios,kaledos,nauji...bakrotas seimai...nesvenciu as tu gimtadieniu,kazkokie man nostalgiski metai
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 17, 10:37)

blush2.gif nevaziuosiu..znk man tas gruodis kazkoks siaubo menuo...dukros 15 d..mano  po 3 d..tada kucios,kaledos,nauji...bakrotas seimai...nesvenciu as tu gimtadieniu,kazkokie man nostalgiski metai

nono.gif negrazu nesvest gimtadienio mirksiukas.gif kaip sako kito gali nebut ax.gif
mums spalis juodas buna koki 15 gimtadieniu turim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 17, 10:37)
blush2.gif nevaziuosiu..znk man tas gruodis kazkoks siaubo menuo...dukros 15 d..mano  po 3 d..tada kucios,kaledos,nauji...bakrotas seimai...nesvenciu as tu gimtadieniu,kazkokie man nostalgiski metai

oi, man panasiai...1d vyro seses, 3d uosvio, 11d mano seses mergytes gimtadienis, po savaites mano vaikio, tada visos sventes.. visiems dovanos... vajei... dar ryt eglute darzely kaip tik per jo gimtadieni. eglutei dovana nupirkta ir atiduota, o gimtadieniui dar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaaa @ 2009 12 16, 19:26)

o tu irgi samdai pardaveja? tavo parduotuve gal kazkur prie zaros? rolleyes.gif

vyras ir pardavėja dirba drinks_cheers.gif Netoli žaros drinks_cheers.gif
QUOTE(vajuta @ 2009 12 16, 21:18)
as darbe jau numezgiau dvejas poras batuku ir pastaciau pardavimui biggrin.gif  siandien dar siulu prisipirkau ir mezgu dar vienus bigsmile.gif

dabar kiekvienas išnaudoja tai ką moka thumbup.gif Sakau gal kokias sages padaryti, atsisėdau namuose, pasiėmiau darbo įrankius ir supratau, kad galvoje tuščia, o labai gražiai ir nemoku unsure.gif

Nebežinau kaip reikės dar kokį mėnesį šgyventi, taip krito visur prekyba, kad eina sau. Vakar jau norėjau bliauti atsigulusi, bet nuovargis buvo stipresnis, nulūžau, o vat vyras prasidavė pusę nakties be miego doh.gif Blyn, mano algos pakaktų tik maistui ir kurui, gal... O kur gauti algoms, naujienoms, naujai siuntai , mokesčiams, bankui .... verysad.gif Optimizmas blėsta, o dėl ateities pirmą kartą gyvenime man taip neramu unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Nu va,aš vakar dėl leidimų buvau teisi,o jūs čia vis diskutuojat smile.gif Patalpa,kurią išnuomuoja nuomuotojas,jau turi būt su paskirtim. Jei patalpos jau gavę komercinės patalpos statusą,reškia savininkas jau kažkur kažkaip tokią užregistravo ir praėjo visas reikalingas instancijas. Ko jūs čia sukat galvą ?

O higienos čia prie ko? blink.gif I@I įdėjo sąrašiuką kam ji reikalinga. Va toms įstaigoms tikrai daug laiko ir vargo kainuoja,kol susirenka kas reikalinga

Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 12 17, 11:00)
vyras ir pardavėja dirba drinks_cheers.gif  Netoli žaros drinks_cheers.gif

dabar kiekvienas išnaudoja tai ką moka thumbup.gif  Sakau gal kokias sages padaryti, atsisėdau namuose, pasiėmiau darbo įrankius ir supratau, kad galvoje tuščia, o labai gražiai ir nemoku unsure.gif

Nebežinau kaip reikės dar kokį mėnesį šgyventi, taip krito visur prekyba, kad  eina sau. Vakar jau norėjau bliauti atsigulusi, bet nuovargis buvo stipresnis, nulūžau, o vat vyras prasidavė pusę nakties be miego doh.gif  Blyn, mano algos pakaktų tik maistui ir kurui, gal... O kur gauti algoms, naujienoms, naujai siuntai , mokesčiams, bankui ....  verysad.gif Optimizmas blėsta, o dėl ateities pirmą kartą gyvenime man taip neramu  unsure.gif

ideju siulyciau pasisemt internete mirksiukas.gif

labai sunkus metas verysad.gif siandien paaiskes ir mano likimas.. ar liksiu dabartinese patalpose... vakar net gaila pasidare kai vaiksciojau po partuotuve ir galvojau, kad reiks arba viska nutraukt, arba ieskotis patalpu kitur...
vyras papasakojo kiek mokam uz patalpas bendradarbiui.. tas kad pasake.. sako "tegu nuleidzia per puse kaina arba siuskit jus ta boba n......"
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 12 17, 10:06)
ideju siulyciau pasisemt internete mirksiukas.gif

labai sunkus metas verysad.gif  siandien paaiskes ir mano likimas.. ar liksiu dabartinese patalpose... vakar net gaila pasidare kai vaiksciojau po partuotuve ir galvojau, kad reiks arba viska nutraukt, arba ieskotis patalpu kitur...
vyras papasakojo kiek mokam uz patalpas bendradarbiui.. tas kad pasake.. sako "tegu nuleidzia per puse kaina arba siuskit jus ta boba n......"

kad nebėra kada tų idėjų semtis kai darbe protinį darbą dirbi(žinau kur, aš sm išnaršiusi nuo iki, kai nedirbau), ... Vakare ne tik , kad nesinori, bet turiu šeimą, vaikus, dar jiems riekia dėmesio skirti, dėl mokslų paaiškinti (nors tai tetukas dažniau daro..). Sakau gal iš turimų medžiagų ką padarysiu, bet ne man, gal ir gerai... Leidžiu rankas, fui kokia aš silpnybė biggrin.gif Pabrėžiu, aš, jūs nenukabinkite nosių, o aš taip pat bloga gaida neberašysiu biggrin.gif Nebent , kad gaila jus palikti ir išvykstu iš LT biggrin.gif
Atsakyti