Įkraunama...
Įkraunama...

dėvėtų drabužių prekyba, 10 tema

Na va , kaskaip lengviau pasidare kai issilieji, kaskaip reikia laikytis, lengviausiais budas pasiduot ir dejuot kaip blogai. Dantim kabinsiuos bet vistiek issikapanoriu is sito liuno (aisku jei dantys neisbires ) biggrin.gif
Atsakyti
Nu ka,i darba reikia lekti,tikuos uzeis kas...o kaip nesinooooriiii.......kaip salta ten...... unsure.gif Geros prekybos ,jums mergaites(sau irgi blush2.gif )
Atsakyti
g.gif ple orputi pasistatei pres save ir sildaisi..mano didele patalpa ir tai prisildo kaip reikiant..
Atsakyti
Labas rytas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 12 17, 12:47)
Labas rytas ax.gif

4u.gif labas rytas. Gerai kad atejai, bo sedejau viena namuciuose verysad.gif
Atsakyti
As jau darbeli ir dienele visai nelogai prasidejo jau 15lt turiu thumbup.gif o deorpucio tai tikra tiesa pasistaciau prie koju ir sedziu davolna lotuliukas.gif tepalini ijungiau bet tas kol uzkais tai as i raga susalsiu nes tik +8 siandien doh.gif tai kas bu is po savaitgalio doh.gif
Papildyta:
gal jau kas naujus namucius ruosia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 12 17, 11:47)
Labas rytas ax.gif

biggrin.gif mars i darba ciocia
Atsakyti
kazi kodel manes nesimato kad as namuciuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 12 17, 10:40)
Paskaiciau ir man asara nuriedejo cray.gif puikiai prisimenu kai reikejo su mazu lelium is 350lt pragyvent doh.gif kai vaias stovi parduotuvej saukia kad nori surelio o as bliaunu doh.gif nes neturiu uz ka tik duona isena doh.gif (pries tai labai gerai gyvenom ir negalvojom apie blogus laikus, jauni kvailiukai viska isleisdavom iki paskutinio cento  doh.gif ) bet viskas praeina ir vel atsistoji ant koju thumbup.gif ir nepasimokai is senu klaidu doh.gif vyras pavasari neteko darbo kuris mus islaike pilnumoj, sedejau ir vaika atsiputus auginau, ne i galva kad viena diena taip bus doh.gif gerai kad greit gavo kita, bet ne toki gera verysad.gif parduotuves atidarymas sutapo su vyro atledimu is darbo ax.gif tai manau kad pats Dievulis pakiso ta minti kad reik ir man kazko imtis thumbup.gif tai bandysiu jo neignoruot ir dirbt kad ir nelabai su dideliu pliusu bet vis sis tas ax.gif

gal dar viskas bus gerai blush2.gif Pirmasis gimė sūnus, pampersam neturėjom pinigų, dievaži, pamperso vidų išimdavom ir marlę dėdavom doh.gif Mano draugė viena lig šiol sako, kaip jūs gyvenot ir kaip "pakilom", nes vyras naktim dar namuose tokius kamštukus darydavo, mašinos neturėjom, jis dirbdavo iki 22val ir dar grįždavo pėstute iš nuomos namo per visą miestą, ar žiema ar vasara, nes nebevažiuodavo iš to raj. autobusai doh.gif Arba tas dėjimas po10 lt, draugė kelnaites pirkdavo gražias po 20lt, man kosmosas atrodydavo blush2.gif
Papildyta:
Gal rogrinta ar kuri kita galėtų namučius paruošti, bijau, kad darbe nebus kada unsure.gif Svarbu plakatą įdėti, nes senas parduotuvės vaizdas užkniso lotuliukas.gif
Atsakyti
ax.gif as nemoku blush2.gif
Atsakyti
as ir nemoku blush2.gif
gal kuri bandet ta skaiciuokle?
http://www.tax.lt/na...kaiciuokles.php
Papildyta:
bandziau skaiciuotis tai man - 500lt gavos lotuliukas.gif tai kaip bus g.gif
Atsakyti
As irgi nemoku naujus namucius sukurti blush2.gif ax.gif
Atsakyti