Įkraunama...
Įkraunama...

dėvėtų drabužių prekyba, 10 tema

QUOTE(erikaaa @ 2009 12 11, 21:54)
Papildyta:
tai ar verta ta tona imti? ar ko pasitaiko?ar tik didziulis darbas, o tolko jokio?

bent kai as pirkau tai rubai pas mane super buvo ,bet cia loterija kam kas papuola neaisku.
Papildyta:
QUOTE(erikaaa @ 2009 12 11, 21:55)
Papildyta:
tai ar verta ta tona imti? ar ko pasitaiko?ar tik didziulis darbas, o tolko jokio?

Papildyta:
o ta prasme tau rusiuotu dideliu dydziu reikia?

jo rusiuotu dideliu dydziu,siand.gal per 6 sandelius praskambinau niekas neturi verysad.gif
Papildyta:
ryt pirksiu lietuvos ryta gal ten koki rasiu da sandeli
Atsakyti
[quote=doviliukei,2009 12 11, 20:59]
bent kai as pirkau tai rubai pas mane super buvo ,bet cia loterija kam kas papuola neaisku.
Papildyta:

o ten reikia uzsirasyti? ar kaip?

Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 11, 20:59)

jo rusiuotu dideliu dydziu,siand.gal per 6 sandelius praskambinau niekas neturi verysad.gif
Papildyta:
ryt pirksiu lietuvos ryta gal ten koki rasiu da sandeli

o buna rusiuotu dideliu dydziu? kad kazkaip niekur nemaciau g.gif
Atsakyti
O žiūrėkit, jūs prekiaujat tik drabužiais? Mano patalpose kažkada prekiavo ir dėvėtais drabužiais, ir papildomai kosmetika, tai dar iki šiol žmonės eina ir klausinėja...Tik vat dar neišknisau jokių taškų biggrin.gif Gal kas žino, ar viena ausim esat girdėjusios kur didmenininkams kosmetikos galima įsigyt? Gal ne visai čia į temą klausimas, bet norėčiau neapsiribot vien tik drabužiais. Gal kas nors iš mūsų gretų prekiauja dar kuo nors (išskyrus apranga, avalyne)?
Atsakyti
QUOTE(erikaaa @ 2009 12 11, 22:04)

jo ten eile yra
Papildyta:
QUOTE(Ingutea_2 @ 2009 12 11, 22:05)
O žiūrėkit, jūs prekiaujat tik drabužiais? Mano patalpose kažkada prekiavo ir dėvėtais drabužiais, ir papildomai  kosmetika, tai dar iki šiol žmonės eina ir klausinėja...Tik vat dar neišknisau jokių taškų biggrin.gif  Gal kas žino, ar viena ausim esat girdėjusios kur didmenininkams kosmetikos galima įsigyt? Gal ne visai čia į temą klausimas, bet norėčiau neapsiribot vien tik drabužiais. Gal kas nors iš mūsų gretų prekiauja dar kuo nors (išskyrus apranga, avalyne)?

as ruosiuos sale draudima pasidaryt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(erikaaa @ 2009 12 11, 22:04)

buna bet as jau savaite ieskau ir niekur neberandu
Atsakyti

o kokios salies tie rubai? as kazkaip daugiausia imu angliskus ar airiskus, bet deja vien vasariniai g.gif schmoll.gif
Atsakyti
[quote=erikaaa,2009 12 11, 22:10]

o kokios salies tie rubai? as kazkaip daugiausia imu angliskus ar airiskus, bet deja vien vasariniai g.gif schmoll.gif
[/quote]
man paskutini kart papuole suomiski vasariniu nebuvo visai vien rudeninei zieminei i pavasario striukyciu nemazai
Atsakyti
QUOTE(Ingutea_2 @ 2009 12 11, 21:05)
O žiūrėkit, jūs prekiaujat tik drabužiais? Mano patalpose kažkada prekiavo ir dėvėtais drabužiais, ir papildomai  kosmetika, tai dar iki šiol žmonės eina ir klausinėja...Tik vat dar neišknisau jokių taškų biggrin.gif  Gal kas žino, ar viena ausim esat girdėjusios kur didmenininkams kosmetikos galima įsigyt? Gal ne visai čia į temą klausimas, bet norėčiau neapsiribot vien tik drabužiais. Gal kas nors iš mūsų gretų prekiauja dar kuo nors (išskyrus apranga, avalyne)?

zinok nezinau, bet ir man buvo sovusi tokia mintis, tik ne kosmetika bet visokiai menkniekiais , papuosalais ar kuo m panasaus, bet irgi neradau kur pirkt g.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 11, 21:12)
man paskutini kart papuole suomiski vasariniu nebuvo visai vien rudeninei zieminei i pavasario striukyciu nemazai

o ten telefonugalima uzsisakyt ar kaip? kad nuvaziavusi gauciau g.gif o cia tik Vilniuje ju yra?
Papildyta:
o gal kas zinote kur galima gauti visokiu sendaikciu, papuosalu ir visokiu smulkmeneliu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaaa @ 2009 12 11, 21:19)
zinok nezinau, bet ir man buvo sovusi tokia mintis, tik ne kosmetika bet visokiai menkniekiais , papuosalais ar kuo m panasaus, bet irgi neradau kur pirkt g.gif

Papildyta:
o gal kas zinote kur galima gauti visokiu sendaikciu, papuosalu ir visokiu smulkmeneliu? 4u.gif

Turiu vieną pažįstamą, kurios draugė prekiavo visokiais papuošalais, kosmetika ir šiaip niekučiais. Bandysiu jos paklaust, gal ką žinos iš kur jos draugė vežė. Jei ką išpešiu tai pranešiu ir jum wink.gif smile.gif
Atsakyti
As irgi noreciau gal kokiu draudimu uzsiimt salia drabuzeliu, bet kaskaip niekur pasiulymu nerandu, kiek skaitau tai tik vaiksciot po namus reikia ir siulyt g.gif Noreciau nerusiuotu dar pasiimt rubeliu, bet kad rimto pasiulymo nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutea_2 @ 2009 12 11, 21:26)
Turiu vieną pažįstamą, kurios draugė prekiavo visokiais papuošalais, kosmetika ir šiaip niekučiais. Bandysiu jos paklaust, gal ką žinos iš kur jos draugė vežė. Jei ką išpešiu tai pranešiu ir jum wink.gif  smile.gif

Nes pati kiek ieškojau internete, tai nelabai ką galima rast... verysad.gif
Tikėjaus gal iš čia esančių kas žinos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 11, 21:27)
As irgi noreciau gal kokiu draudimu uzsiimt salia drabuzeliu, bet kaskaip niekur pasiulymu nerandu, kiek skaitau tai tik vaiksciot po namus reikia ir siulyt  g.gif Noreciau nerusiuotu dar pasiimt rubeliu, bet kad rimto pasiulymo nerandu  verysad.gif

Na skelbimų internete yra, kad prekiauja nerūšiuotais (originalais) tiesiai iš fūrų ir pan., bet pačiai vieną syk teko matyt ir pasiknist dideliame kieky škotiško originalo - tai apsaugok Dievuli... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutea_2 @ 2009 12 11, 21:26)
Turiu vieną pažįstamą, kurios draugė prekiavo visokiais papuošalais, kosmetika ir šiaip niekučiais. Bandysiu jos paklaust, gal ką žinos iš kur jos draugė vežė. Jei ką išpešiu tai pranešiu ir jum wink.gif  smile.gif

pranesk jei ka pavyks suzinoti 4u.gif bent jau tokius niekucius neblogai perka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutea_2 @ 2009 12 11, 22:32)
Nes pati kiek ieškojau internete, tai nelabai ką galima rast... verysad.gif
Tikėjaus gal iš čia esančių kas žinos smile.gif
Papildyta:
Na skelbimų internete yra, kad prekiauja nerūšiuotais (originalais) tiesiai iš fūrų ir pan., bet pačiai vieną syk teko matyt ir pasiknist dideliame kieky škotiško originalo - tai apsaugok Dievuli... biggrin.gif  biggrin.gif

Va va , skotisku ir man buvo atveze, o dar pazystamas. Tipo va ka tik fura atvaziavo, atveze ogi maiseliai nauji, net nesutrinti, rubai graziai sulankstyti o toks s..., kad liepiau atgal pasiimt. Uzsimane dar 7lt.uz kg. schmoll.gif
Atsakyti