Įkraunama...
Įkraunama...

dėvėtų drabužių prekyba, 10 tema

QUOTE(linalina644 @ 2009 12 11, 22:27)
As irgi noreciau gal kokiu draudimu uzsiimt salia drabuzeliu, bet kaskaip niekur pasiulymu nerandu, kiek skaitau tai tik vaiksciot po namus reikia ir siulyt  g.gif Noreciau nerusiuotu dar pasiimt rubeliu, bet kad rimto pasiulymo nerandu  verysad.gif

pzu siulo daba
Atsakyti
QUOTE(erikaaa @ 2009 12 11, 21:34)
pranesk jei ka pavyks suzinoti 4u.gif bent jau tokius niekucius neblogai perka thumbup.gif

Na taip, ir tuomet įvairesnė "fauna" parduotuvėj renkas biggrin.gif O didelė tikimybė, kad atėjęs nusipirkt kokio papuošaliuko žvilgtels ir į rūbelius - arba atvirkščiai smile.gif
Atsakyti
iki rytojaus begu seimynai vakarienes ruost blink.gif nes jau bimbia abu prie sono lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 11, 22:36)
pzu siulo daba

reiks paziuret kokie ten reikalavimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 11, 22:40)
reiks paziuret kokie ten reikalavimai ax.gif

as issiunciau sv ir man uz savaites paskambino.
Atsakyti
Beje, gal galit pasidalint "taškais" - iš kur aplamai imat rūbus? unsure.gif
Nes pati domėjaus daugiau Vilniumi ir buvau užsukus į tokius kaip "Mados sala", "Humana", "Sentauras", "Eudra". Bet manau yra ir daugiau gerų taškų...Gal kas gali mane apšviest? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 11, 22:42)
as issiunciau sv ir man uz savaites paskambino.

Niu ir ka pasake kai paskambino? Va matau tik problema kad inretneto reikia, o pas mane omniconect g.gif letas verysad.gif . O tu gal jau dirbi su situo draudimu?
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 11, 22:50)
Niu ir ka pasake kai paskambino? Va matau tik problema kad inretneto reikia, o  pas mane omniconect  g.gif letas  verysad.gif . O tu gal jau dirbi su situo draudimu?

laukiu kol sutarty is vilniaus parsius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaaa @ 2009 12 11, 21:19)
zinok nezinau, bet ir man buvo sovusi tokia mintis, tik ne kosmetika bet visokiai menkniekiais , papuosalais ar kuo m panasaus, bet irgi neradau kur pirkt g.gif
Papildyta:

o ten telefonugalima uzsisakyt ar kaip? kad nuvaziavusi gauciau g.gif  o cia tik Vilniuje ju yra?
Papildyta:
o gal kas zinote kur galima gauti visokiu sendaikciu, papuosalu ir visokiu smulkmeneliu? 4u.gif

Sveikos merginos,kai pradejau prekyba rubais,o tas buvo pavasaris smile.gif ,tai Klaipedoj SARGMOJ buvo galima nusipirkti papuosalu,ten buvo visko auskarai,apyrankes,sages,gumeles,daug vaikisku,lankeliai,i maisa iejo 5kg,nu bet niekaip negaliu atgaminti kainos kg g.gif
Atsakyti
4u.gif ecka kur tavo sekretorius dinges
Atsakyti
QUOTE(Ingutea_2 @ 2009 12 11, 20:05)
O žiūrėkit, jūs prekiaujat tik drabužiais? Mano patalpose kažkada prekiavo ir dėvėtais drabužiais, ir papildomai  kosmetika, tai dar iki šiol žmonės eina ir klausinėja...Tik vat dar neišknisau jokių taškų biggrin.gif  Gal kas žino, ar viena ausim esat girdėjusios kur didmenininkams kosmetikos galima įsigyt? Gal ne visai čia į temą klausimas, bet norėčiau neapsiribot vien tik drabužiais. Gal kas nors iš mūsų gretų prekiauja dar kuo nors (išskyrus apranga, avalyne)?

aš papildomai kosmetika pasistačius tik nedaug ax.gif (aš platinu oriflame firmos tai kai gaunu pigiai kokiu produktu nusiperku )
Atsakyti
QUOTE(Erikutė @ 2009 12 11, 14:32)

Užsirašiau ryt pas kirpėją.Bandysiu senas problemas ir nesėkmes nukirpt biggrin.gif
Nugarą skauda,bijau,kad nepablogėtų.Vis nuo tų rūbų tampymo-iš mašinos,paskui vėl į mašiną verysad.gif Pavydžiu,kas turi patalpas(ypač savo,kai nuomos nereik mokėt) ax.gif

aš ir sakau, nugarai tai amino unsure.gif O dar šalčiai, saugokitės, jaz , kaip aš dabar su inkstais sirgau, pfu pfu, neduok D...
Nuomos nemoku, bet žmonių tiek mažai, kad tik algoms susirinkti. Šiandien kėliau naują siuntą, na bet jau prastų megztinių kiek prikabinau, nors verk. Striukių gražių, bet kad pas mane jos kaip užkerėtos, niekas nenori pirkti doh.gif GAl per brangiai dedu unsure.gif Nuo kiek iki kiek jūs dedate už striukes, paltukus?

QUOTE(erikaaa @ 2009 12 11, 14:49)

vat grizau is turgaus  blush2.gif  siandien jau puse velnio blush2.gif  karsta arbata geriu, vis bandau susilti ax.gif  reiks lekti i parduotuve ziuret kas ten dedasi doh.gif

prekiauji ir turguje ir parduotuvėje? Sveika kraštiete mirksiukas.gif

QUOTE(Ingutea_2 @ 2009 12 11, 15:17)

Na tai turbūt tiek apie mane...Dabar jau lauksiu jūsų, mielosios, patarimų, klausimų, ar komentarų rolleyes.gif
Papildyta:

o jau ataskaita bigsmile.gif lotuliukas.gif Sveika 4u.gif

QUOTE(doviliukei @ 2009 12 11, 18:27)

ai tiesa sake pas ecka plotas yr lotuliukas.gif

ane mastau.gif Jei bus užkandos, torto ir žvakučių- juk sakiau- visada lotuliukas.gif

Prirašėt, ohoho kol aš puse svieto apkeliavau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 11, 22:58)
4u.gif ecka kur tavo sekretorius dinges

skr na rabote lotuliukas.gif Nebeužeina, net pačiai įdomu kodėl g.gif Tegul sau, bent oakolioti galėsiu, kai bus blogas lotuliukas.gif
Atsakyti