Įkraunama...
Įkraunama...

Kurią lėlę rinktis?

QUOTE(Kriiste @ 2010 04 27, 16:01)
nu as esu tos nuomones - kad metinukei yra geresniu dovanu nei lele, nu nebent jei jau labai norisi lele dovanot - tai my first babyborn, anabelle ar chou chou - bet jos be funkciju, mazesnes (apie 35 cm) lengvesnes, su grudeliais pilvelyje, lyg naujos serijos annabeles su kazkokiais garsais, yra alive lelciu - irgi my first vadinas - ten soske dedi - ji uzsimerkia, galima perrengt, bet manau tokio amziaus vaikui didesni ispudi sudarytu kitokie zaislai nei lele blush2.gif
o jei dovanosit "i ateiti" - aisku teveliai gales spintoje padeje laikyta ta lele - bet vaikui butu daug daugiau dziaugsmo ja gavus tarkim 3 metu gimtadienio proga - kai jau suvokimas kitoks blush2.gif

tad ane i tema kokas patarimas butu ka dovanoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2010 04 27, 15:32)
tad ane i tema kokas patarimas butu ka dovanoti? smile.gif

nu galim ir i tema "pavaryt" - jei jau norit kazko, kas susije su lelem, nupirkit mergaitei FP litle people nama, ar ferma su gyvuneliais - kol jai metukai - patiks spaudinet - ten daug garsu, paskui gales zaisti situacinius zaidimus, tai zaislas ilgam - zinau net 6 metu - kuriai tinka ta serija mirksiukas.gif , mano keturmete dar tebegyvena tais zaislais (aisku zaidzia ir su kitkuo - bet nepalieka), o ferma mes jai pirkom kaledoms, kai buvo 1,5 - tai tuo metu - visi bendraamziai is proto del jos kraustes - nebuvo vaiko, kurio nesudomino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 04 27, 16:40)
nu galim ir i tema "pavaryt" - jei jau norit kazko, kas susije su lelem, nupirkit mergaitei FP litle people nama, ar ferma su gyvuneliais - kol jai metukai - patiks spaudinet - ten daug garsu, paskui gales zaisti situacinius zaidimus, tai zaislas ilgam - zinau net 6 metu - kuriai tinka ta serija mirksiukas.gif , mano keturmete dar tebegyvena tais zaislais (aisku zaidzia ir su kitkuo - bet nepalieka), o ferma mes jai pirkom kaledoms, kai buvo 1,5 - tai tuo metu - visi bendraamziai is proto del jos kraustes - nebuvo vaiko, kurio nesudomino rolleyes.gif

apie toki dalyka negirdejau,super reikes paieskoti nusipirkti,tikiuosi musu kaiem bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 04 27, 15:40)

Joo, mano mergaitės tikros FP little people fanės biggrin.gif Pirmiausia įsigijom fermą- labai patiko ir mažajai, ir didžiajai thumbup.gif Dar ir papildomai FP lėlyčių pripirkt teko- nes matot, ūkininkas su visa šeima turi gyvent lotuliukas.gif Čia aišku, dičkės norai, maža kol kas spaudinėja garsus, rikiuoja viską, ir pagriaužia kokį žmogeliuką biggrin.gif Na, dar mašinytės, traktorių pastumdo. Įsigijom ir autobusą su garsais- ūkininko šeima į mažą mašinikę netelpa doh.gif , ir lėktuvą su garsais- močiutė į svečius atskrenda biggrin.gif ir dar zoologijos sodą su garsais. Ir eilėje dar 2 aukštų namas su priedais laukia- čia bus Kalėdinė dovana mažajai wub.gif
Man patinka, kad šiti žaislai tvirti, kokybiški, ir žmogeliukai, gyvūnėliai kaip tik tinkamo dydžio vaikiškai rankytei.
O lėlių pas mus daug ir įvairių yra: chou chou, anabelė, mažoji baby alive- kur nuo metukų tinkama, baby bornas, suzie, amanda........Nes mano dičkė- tikra lėlių mylėtoja. Bet mano metinukei jos mažai rūpi. Velykų bobutė padovanojo mažąją alive- iš USA specialiai parsisiunčiau, pas mus tokių nėr, jin mažutė, minkšta, su grūdeliais, buteliukas guminis, įkišus ir burnytę ir pasukus, lėlytė užmiega. Tai trumpai patąsė, pakrapštė akis ir viskas. Dar per maža lėlėms. Aišku, susidomi trumpam jų garsais- anabelės, chou chou, bet sunku pakelti, jau nekalbu apie tai, kad neišeina nei čiulptuko, nei buteliuko įkišti. ir vežimukų irgi dar nestumdo. Net teko visus paslėpti, nes naudojo kaip stumdukus doh.gif
Atsakyti
Kokių nerealaus grožio baby bornų užmačiau thumbup.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

ir
user posted image

ir
user posted image

gal kas turit tokią? ax.gif
Atsakyti
čia dar vienos trūksta tongue.gif
user posted image
man lotyno amerikietė gražiausia wub.gif
tik keista, kad oficialiame Zapf puslapyje šių lėlių nėra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MagnolijaB: 24 gegužės 2010 - 21:54
QUOTE(MagnolijaB @ 2010 05 24, 22:52)
čia dar vienos trūksta tongue.gif
user posted image
man lotyno amerikietė gražiausia  wub.gif
tik keista, kad oficialiame Zapf puslapyje šių lėlių nėra...

aha blush2.gif
tiesiog patingėjau jau.
man tai kinietė gražiausia wub.gif
Atsakyti
Sakykit, 2 m. mergaitei baby alive lele dar per maza?Turim paprasta,kur guguoja,verkia idejus soskiuka,tai ji l.myli ja - maitina,rengia,supuoja ir t.t.Tai galvoju,kad reiktu leles su plaukais,kad galetu sukuot.Man patinka ta baby alive ir dar ta fisher price lele su 30 funkciju,sitagal visai per sudetinga.Patarkit.Aciu,
Atsakyti
QUOTE(musyte08 @ 2010 05 25, 22:32)
Sakykit, 2 m. mergaitei baby alive lele dar per maza?Turim paprasta,kur guguoja,verkia idejus soskiuka,tai ji l.myli ja - maitina,rengia,supuoja ir t.t.Tai galvoju,kad reiktu leles su plaukais,kad galetu sukuot.Man patinka ta baby alive ir dar ta fisher price lele su 30 funkciju,sitagal visai per sudetinga.Patarkit.Aciu,

mes sita 4 metu proga dovanojom - tai kses pamaitint nelabai gaunas - visa kita super, jai labai patinka - tik baisiai slykstisi prikakintais pampersais ir kai is burnos kose bega - ji mano kad lele apsiveme doh.gif , o pasukuot jos nelabai iseis - ten plaukai, na jie tokie nesukuojami lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal ka zinote apie ta ficher price lele?Ja galima sukuot?
Atsakyti
QUOTE(musyte08 @ 2010 05 25, 22:56)
Gal ka zinote apie ta ficher price lele?Ja galima sukuot?

neturiu FP nieko, maciau jas gyvai - bet manes nesudomino - nes kazkaip ju rankos ir kojos kaip robotuku viduje - nu ner malonios apkabint, glaust, o as butent to is leliu tikiuos blush2.gif
Atsakyti
Aciu jums uz patarimus smile.gif
Atsakyti