QUOTE(Kriiste @ 2010 04 27, 15:40)
nu galim ir i tema "pavaryt" - jei jau norit kazko, kas susije su lelem, nupirkit mergaitei FP litle people nama, ar ferma su gyvuneliais - kol jai metukai - patiks spaudinet - ten daug garsu, paskui gales zaisti situacinius zaidimus, tai zaislas ilgam - zinau net 6 metu - kuriai tinka ta serija

, mano keturmete dar tebegyvena tais zaislais (aisku zaidzia ir su kitkuo - bet nepalieka), o ferma mes jai pirkom kaledoms, kai buvo 1,5 - tai tuo metu - visi bendraamziai is proto del jos kraustes - nebuvo vaiko, kurio nesudomino
Joo, mano mergaitės tikros FP little people fanės

Pirmiausia įsigijom fermą- labai patiko ir mažajai, ir didžiajai

Dar ir papildomai FP lėlyčių pripirkt teko- nes matot, ūkininkas su visa šeima turi gyvent

Čia aišku, dičkės norai, maža kol kas spaudinėja garsus, rikiuoja viską, ir pagriaužia kokį žmogeliuką

Na, dar mašinytės, traktorių pastumdo. Įsigijom ir autobusą su garsais- ūkininko šeima į mažą mašinikę netelpa

, ir lėktuvą su garsais- močiutė į svečius atskrenda

ir dar zoologijos sodą su garsais. Ir eilėje dar 2 aukštų namas su priedais laukia- čia bus Kalėdinė dovana mažajai
Man patinka, kad šiti žaislai tvirti, kokybiški, ir žmogeliukai, gyvūnėliai kaip tik tinkamo dydžio vaikiškai rankytei.
O lėlių pas mus daug ir įvairių yra: chou chou, anabelė, mažoji baby alive- kur nuo metukų tinkama, baby bornas, suzie, amanda........Nes mano dičkė- tikra lėlių mylėtoja. Bet mano metinukei jos mažai rūpi. Velykų bobutė padovanojo mažąją alive- iš USA specialiai parsisiunčiau, pas mus tokių nėr, jin mažutė, minkšta, su grūdeliais, buteliukas guminis, įkišus ir burnytę ir pasukus, lėlytė užmiega. Tai trumpai patąsė, pakrapštė akis ir viskas. Dar per maža lėlėms. Aišku, susidomi trumpam jų garsais- anabelės, chou chou, bet sunku pakelti, jau nekalbu apie tai, kad neišeina nei čiulptuko, nei buteliuko įkišti. ir vežimukų irgi dar nestumdo. Net teko visus paslėpti, nes naudojo kaip stumdukus