Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

ikeliu zadeta fotosesija:)
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
na o cia kazkieno pavadintas sijonu:)
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
pasakiškas grožis, ypač juodojo bolero.. wub.gif
Atsakyti
na o cia zieminiai:)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
o cia svarkas-megztinis labai siltas:)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vigilyte smile.gif grazuuuu ...o as nemoku virbalais megzti man gaunasi nelygus mezgimas viena akis maza kita didele lotuliukas.gif
Atsakyti
pilveliukas, o jau grožiai tavieji... ir ypač juodasis komplektėlis wub.gif
Atsakyti
aciu diudas smile.gif bliuskute juoda tai mano o juodas bolero tai bus kaledine dovana mergaites kriksto mamai mirksiukas.gif gaila kiti darbai sustojo nes gavau sanario rieso isvarza tai su gipsu kol kas doh.gif
Atsakyti
Pilveliukas - labai originalūs darbai thumbup.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif itaka padare visagalis internetas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2009 12 14, 17:38)
maniškė irgi norėjo vien gerom, bet kai pasakiau, kad atrodysi kaip gigantiška pilka kojinė biggrin.gif , tai persigalvojo...

thumbup.gif

QUOTE(pilveliukas @ 2009 12 14, 21:34)
ikeliu zadeta fotosesija:)

šakės kaip gražu, visi tokie nestandartiniai, įdomus ir tikrai ant kūno daug gražiau, daug aiškiau guli.
mane bolero sužavėjo, tas 'ale sijonas' labai gražiai guli, taip įdomiai ir paskutinis megztinis, kur rašei, kad šiltas. super darbai. ir aš noriu tokio šilto. kokie ten siūlai, įmesk kokia nuorodą apie jį.raštas matau kad tų bangelių....
Atsakyti
rastas labai paprastas nusineri ilga pyne kokio ilgio mazdauk megstinio noresi ir neri paklode biggrin.gif paskuij ziuri kokio plocio nori priekio tada palieki skyle rankovei ir toliau neri nugara vel skyle ir vel prieki, tada daneri rankoves smile.gif o siulas nera labai geras tamposi seip imtas nnako, 50proc. vilna 50proc. akrilas
Atsakyti
Įdedu Jūsų teismui savo naują darbą - šaliką. Tiesa pasirinkau per storus siūlus, na bet juk niekas netrukdo nunerti antrą kartą iš plonesnių, ar ne?
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pikkolo nuostabus šalikas 4u.gif
Atsakyti