pikolo kaip suprantu su sakute nerta
grazu
Ačiū. Taip nerta šakute.
Is siulu likuciu, kai knieti ka nors veikti vakare

Fotkinausi pati, tai ne koks vaizdas

Sveikutės
Vis pasigrožėdavau jūsų mezginukais, ateidavau pasisemt įdėjų, mažai mezgu, tai nieko nesu rodžiusi, dabar buvau biuletenyje su sulaužyta koja, tai ši bei tą apart kojinių numezgiau, taigi pasirodau, aišku tai toli gražu iki jūsų šedevrų,
numezgiau mažajam

ir didžiajam
Vis pasigrožėdavau jūsų mezginukais, ateidavau pasisemt įdėjų, mažai mezgu, tai nieko nesu rodžiusi, dabar buvau biuletenyje su sulaužyta koja, tai ši bei tą apart kojinių numezgiau, taigi pasirodau, aišku tai toli gražu iki jūsų šedevrų,
numezgiau mažajam

ir didžiajam
QUOTE(jurga...a @ 2009 12 15, 14:41)
Is siulu likuciu, kai knieti ka nors veikti vakare
super darbelis
jurga-a super
cia nerta-idomiai ziurisi rasciukas o kokie siulaI
AS NERANDU gero siulo ar tamposi ar pukuojasi arba kraupi sintetika
majadi -mieli katinukai
majadi -mieli katinukai
http://public.fotki....xxxx3/sijonas2/
Šitam sijonui jau kokie 6 metai
,bet kai taip šalta-jis puikiai šildo
Šitam sijonui jau kokie 6 metai
pilveliukas, itin dailūs nėrinukjai, tokia Viktorijos {britų karalienės} laikų dvasia, bet šiuolaikiški 
Sakeisi, kad siūlų tinkamų nėrimui nerandi. Mėgsti pusvilnę ar vilną, o gal medvilnę labiau? Man patiko nerti iš Linate Cotolin {pusė medvilnės, pusė - akrilo, vaikiškiems dalykiukams ir ne tik labai toks malonus, nekietas siūlas}, o brangesnis variantas - Grignasco pusvilnė ar vilna iš gijų. Superkokybiška.
Sakeisi, kad siūlų tinkamų nėrimui nerandi. Mėgsti pusvilnę ar vilną, o gal medvilnę labiau? Man patiko nerti iš Linate Cotolin {pusė medvilnės, pusė - akrilo, vaikiškiems dalykiukams ir ne tik labai toks malonus, nekietas siūlas}, o brangesnis variantas - Grignasco pusvilnė ar vilna iš gijų. Superkokybiška.
[quote=Ligvita,2009 12 12, 23:10]
gavau galimybe parodyti daugiau suknutes foto
Žodžių neturiu....
O čia tai originalumas!!!!!!
Su tokia suknele norėčiau dar kartą tekėti...
gavau galimybe parodyti daugiau suknutes foto
Žodžių neturiu....
O čia tai originalumas!!!!!!
Su tokia suknele norėčiau dar kartą tekėti...
Jura - labai grazhu
Maja Di kokie kachiai fainuchiai
Maja Di kokie kachiai fainuchiai