Įkraunama...
Įkraunama...

išėjo sūnelis. ar ieškoti kaltų?

Ermita, net nezinau ka parasyti... console.gif bet ir neparasyt negaliu. Perskaiciau visa temele, asaroju....ir prisimenu ji linksma, laiminga, apsikabonant broli ir linkint jam geros dienos .... ir grazu baltuti Angeliuka.... asaros rieda, sunku net tinkamus zodzius parinkti. Stiprybes Jums, stiprybes 4u.gif
Suprantu, sunku Jums buvo ir sventej dalyvaut, ir piesinelius Ernesto matyti, bet jis tikrai tvirtai zino, kad jusu seima yra keturiu asmenu, ir tai net kelis kart pakartojo, jog turi jis broli wub.gif Ir net jei broliuko nera piesinelyje, jis tikrai yra mazojo sirdeleje wub.gif
Laikykis, Edituk 4u.gif Ir sveikit greiciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milituke: 12 gegužės 2010 - 20:40
Milituke, ačiū už palaikymą. matai, kaip būna. supažindino mus likimas netikėtai.stovėjome tą pačią dieną baltomis suknelėmis pasipuošę,viena kitos vaikučiais grožėjomės. ir tas pats likimas per žiauriai iš mūsų pasijuokė. skausmą visada nešiosime širdyje, o kartu ir begalinę meilę Markučiui. jis visada ir visur su mumis... baltutis Angeliukas...
Atsakyti
Sveika, Ermita,
Man l. skaudu skaityti jūsų istoriją, labai gaila, kad netekote sūnelio, l. jus užjaučiu, žinau, kad didžiausias skausmas būna dėl savo vaikų. Aš linkiu jūsų šeimai stiprybės, meilės pagarbos, ir tikrai jūsų šeima tokia ir liks 4 asmenų, nes tas ketvirtas visą gyvenimą gyvens visų jūsų širdyse.
Atsakyti
QUOTE(LiVo @ 2010 06 02, 21:32)
visą gyvenimą gyvens visų jūsų širdyse.

verysad.gif

svajoju,kad sūnelis pas mane sugrįžtų...paukšteliu, gėlės žiedeliu,viltimi...kad aš žinočiau,jog tai JIS...

šiandien darbe žengiau svarbų žingsnį,buvo parvirtinta aukštesnė kvalifikacija...šį žingsnį į priekį skiriu TAU,SŪNUTI
Atsakyti
Ermita, pasisakyk drąsiau kolegių skyrelyje:4u: . Perskaičiau Tavo istoriją. Geriausias gydytojas yra laikas, nors suprantu, kad žodžiai nieko nereiškia. Stiprybės Tau 4u.gif . Sakoma, kad gyvenimas Žemėje yra tik slenkstis į tikrąjį gyvenimą. O tavo sūnytį Dievas pasišaukė pas save greičiau. Galbūt tai duota tik išrinktiesiems.
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2010 06 12, 22:01)
žodžiai nieko nereiškia

ačiū už palaikymą.

dabar kiekvienas žodis turi prasmę,ypač padrąsinantis,palaikantis.anksčiau tai būdavo tiesiog gražūs žodžiai.o dabar įsiklausai į kiekvieną,surandi jame tai,ko anksčiau nepastebėdavai
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2010 06 13, 08:29)
ačiū už palaikymą.

dabar kiekvienas žodis turi prasmę,ypač padrąsinantis,palaikantis.anksčiau tai būdavo tiesiog gražūs žodžiai.o dabar įsiklausai į kiekvieną,surandi jame tai,ko anksčiau nepastebėdavai

Labukas brangioji 4u.gif stiprybes tau kuo didziausios,suprantu tave ir tavo skausma...as visada su tavim brangioji...
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2010 06 13, 08:29)
ačiū už palaikymą.

labai palaikau tave ir tavo šeimą.

ilgai negalėjau net rašyti, kai sužinojau tavo istoriją. vis galvojau ir galvojau apie likimą ir jo smūgius.
paguosti nėra žodžių.
tiesiog žinok, kad turi mus. rašyk, užsimiršti stenkis darbe ir dėmesiu likusiems.
Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2010 06 13, 11:45)
labai palaikau tave ir tavo šeimą.

ilgai negalėjau net rašyti, kai sužinojau tavo istoriją. vis galvojau ir galvojau apie likimą ir jo smūgius.
paguosti nėra žodžių.
tiesiog žinok, kad turi mus. rašyk, užsimiršti stenkis darbe ir dėmesiu likusiems.

dar kartą visoms ačiū wub.gif
mokausi gyventi iš naujo.nešioju Angeliuką širdyje,auginu Jį.stengiuosi,kad mintys apie Jį būtų kuo šviesesnės.su jomis ir rytą keliuosi, ir vakare guluosi.
kodėl likimas skyrė tokį išbandymą?kodėl?..kodėl?..kodėl?..
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2010 06 13, 19:27)
dar kartą visoms ačiū wub.gif
mokausi gyventi iš naujo.nešioju Angeliuką širdyje,auginu Jį.stengiuosi,kad mintys apie Jį būtų kuo šviesesnės.su jomis ir rytą keliuosi, ir vakare guluosi.
kodėl likimas skyrė tokį išbandymą?kodėl?..kodėl?..kodėl?..

ermita brangioji...as irgi daznai uzduodu sau sita klausima kodel...bet atsakymo vis nerandu...tikriausia jo ir nerasim...nezinau ar tai likimas ar taip uz kazka mums...taip ir gyvensim tikriausia visa gyvenima su situo...augini augini...ir viena diena netiketai prarandi,tai kosmaras...labai tave suprantu...pati jauciuosi klaikiai,vis asaros ir skausmas...to jausmo neimanoma nusakyti zodziais...isejo sunelis nusinese viska meile,viltis...
Atsakyti
renku šviesos,šilumos,vilties spindulėlius,kviečiu juos į savo širdį.nes ten mano Angeliukas gyvena.kad jam būtų ramu ir lengva.tos gėlytės pas jį žydinčios dangaus mėlynumo - gal sūnutis man sako,kad jam debesėliai kaip minkščiausi patalėliai.tikiu tuo... daugiau neturiu kuo tikėti...
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2010 06 13, 23:29)
renku šviesos,šilumos,vilties spindulėlius,kviečiu juos į savo širdį.nes ten mano Angeliukas gyvena.kad jam būtų ramu ir lengva.tos gėlytės pas jį žydinčios dangaus mėlynumo - gal sūnutis man sako,kad jam debesėliai kaip minkščiausi patalėliai.tikiu tuo... daugiau neturiu kuo tikėti...

Laikykis buk stipri,aciu uz palaikyma tau,tave taip pat stiprei noreciau apkabint....si skausma nesiosim sirdyje amzinai,dabar medikai i viska ziuri is salies uz tai yra tokiu kaip mes su daug kodel....buvau jauna ir daug ko nezinojau ,jei taip butu dabar jei kas grazintu laika atgal gal isgelbejusios butume savo mazylius....taciau.....laikykis.tikiu,kad jie gyvena salia musu tiesiog jauciu...
Atsakyti