Įkraunama...
Įkraunama...

Serumai veido odai

Sveikutės. Man kosmetologė patarė vieną- du kartus per metus naudoti serumą veido odai. Ji sako, kad serumai yra stiprios koncentracijos ir stangrina veido odą, apsaugo nuo raukšlių, bet juos galima naudoti tik vieną- du kartus metuose po 4-5 savaites. Gal kas naudojate?Kokios firmos?Koks poveikis?
Atsakyti
nu nezinau yra serumu kuriuos galima naudoti kiekviena diena viena pati arba po drekinamuoju kremu........

serumai lygina stangrina oda....ir t.t..serumai siaip skirti senstanciai odai......... yra serumu ir jaunatviskai spauguotai odai.......

as viena karta i savaite pasitepu olay regenerist serumu.....pasitepu pries meiga.......rezultatas tikrai pastebimas.....oda buna lygi....atsigavusi....svytinti.....
Atsakyti
QUOTE (Isabelle @ 2004 04 22, 08:09)
nu nezinau yra serumu kuriuos galima naudoti kiekviena diena viena pati arba po drekinamuoju kremu........

serumai lygina stangrina oda....ir t.t..serumai siaip skirti senstanciai odai......... yra serumu ir jaunatviskai spauguotai odai.......

as viena karta i savaite pasitepu olay regenerist serumu.....pasitepu pries meiga.......rezultatas tikrai pastebimas.....oda buna lygi....atsigavusi....svytinti.....

Va panasiai ir as - pries nakti mazdaug kas antra vakara. Ryte po nakties poveikis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Is pradziu net nesitikejau, kad bus efektas, o jis tikrai yra smile.gif kai baigsiu sita, padarysiu pertrauka (gal...) ir vel toliau naudosiu. As turiu avon seruma nakciai.
Atsakyti
Mano mama naudoja Avon odos serumą,sakė labai geras.Aš tai nenaudoju.Turiu problematišką odą,tai jau tiek visko išnaudojau,kad jau bijau ir naudot sad.gif
Atsakyti
As naudojau trumpai Avon seruma, bet man jis netiko, nes kazkaip oda dirgino siek tiek... O atidaviau draugei, tai ta atsidziaugt negali iki siol... biggrin.gif
Atsakyti
O man tas Avon serumas nakčiai visai be ryšio... nei aš ten ryte ką matau, nei vakare malonu juo teptis-kažkaip man odą dar labiau traukia g.gif taip ir stovi nenaudojamas.... mad.gif
Atsakyti
QUOTE (Isabelle @ 2004 04 22, 08:09)

Isabelle, o kokį serumą, kokios firmos tu naudoji?
Atsakyti
Aš taip pat naudoju AVON firmos serumą veidu. Man jis labai tinka. Veidas po patepimo pasidaro svelnus ir lygus thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, ar jus naudojate Avon serumą nakčiai ar tą greito efekto?
Atsakyti
misliuke....taigi parasiau...OLAY REGENERIST......

--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
QUOTE (Mįsliukė @ 2004 04 22, 20:40)
Merginos, ar jus naudojate Avon serumą nakčiai ar tą greito efekto?

Aš tai greito efekto. Labai liuks
Atsakyti
o avon....koki jus seruma naudojat......sita.....?

--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti