Įkraunama...
Įkraunama...

Serumai veido odai

QUOTE (nauja @ 2004 04 22, 20:54)
Aš tai greito efekto. Labai liuks

oi, aš jį bandžiau, bet nepatiko, Kalėdoms rinkom dovanas į laimės šulinį, tai aš jį pirmu numeriu ten įmečiau smile.gif
Papildyta @ [mergetime]1082660387[/mergetime]
Mano buvo ne Avon Anew, o kažkoks kitoks iš Avono
Atsakyti
QUOTE (Isabelle @ 2004 04 22, 20:53)
misliuke....taigi parasiau...OLAY REGENERIST......

--Resize_Images_Alt_Text--

Ačiū.
Atsakyti
dar man patiko loreal serumas.....

bet cia daugiau nuo rauksliu........
Papildyta @ [mergetime]1082660795[/mergetime]
oi dieve ne ta idejau........ doh.gif idejau avon seruma.....visai jau man su fgalva nebegerai biggrin.gif
Papildyta @ [mergetime]1082660935[/mergetime]
va tas loreal......

Papildyta @ [mergetime]1082661517[/mergetime]
taip pat labai geras ALMAY firmos serumas.......padeda nuo rauksliu ir nuo poru......tipo sutraukia poras......labai liux serumas......tas serumas tinka problematiskai odai....kieno poros yra labai pastebimos....

Atsakyti
[GLOW=blue][GLOW=red]
QUOTE (Mįsliukė @ 2004 04 22, 20:40)
Merginos, ar jus naudojate Avon serumą nakčiai ar tą greito efekto?

Misliuke, Isabelle, mano naudojamas avon serumas cia

Nezinau, kokio greitumo tas efektas, bet man jis clap.gif
(paveiksliukas kazkodel nesidejo) g.gif

tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Isabelle, tokio avon anew serumo, kokį įdėjai mūsų lietuviškoj rinkoj dar nėra. Kažkodėl skiriasi avon pasiūla lietuvoj ir užsenyje. Paveiksliuką ištraukei iš avon.com, o lietuviška pasiūlą gali pažiūrėti avon.lt Kadangi aš pati platinu, tai man įdomu buvo palyginti wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1082705425[/mergetime]
Beje, merginos, greito naudojimo serumas skirtas odai vyresnei, nes ant jaunos odos nežinau ar ką įžiūrėsit efekto. O tas naktinis regeneruojamasis man kaip jau minėjau netinka g.gif
Atsakyti
rigedora.......gaila kad pas jus nera anew serumo.....jis tinka visiems odos tipams ir visokiai odai....jaunai...senai.......nes ten vitaminas c.......nakti uzsitepi ir atsikeli ryte prisirpus kaip uoga biggrin.gif
Atsakyti
Gal cia naujas produktas, gal dar ir pas mus bus. O tau tiko tas ANEw serumas?
Atsakyti
vasara......nu kad nenaujas.....as ji naudoju jau keli metai....ypac jis tinka suvargusiai stresuotai odai......juk vitaminas c skaistina oda.....
Atsakyti
SVEIKUTĖS tongue.gif buvo kažkada pas mus Avono veido kapsulės su vit.c ,bet seniai
jau nėra.Isabelle pas mus tokių serumų nėra,labai,labai gaila sad.gif Prie progos paklausiu savo vadybininkės,nes labai norėtusi,kad ir čia Lietuvoje jie būtų biggrin.gif
O,gal ir kainoj esmė?Gal pagal šalis atrenkami produktai?
Būtinai paklausiu g.gif
Atsakyti
Lenkai turbut nesugeba pagamint smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Vasara @ 2004 04 24, 16:22)
Lenkai turbut nesugeba pagamint smile.gif

Na,Vasara manau ne lenkuose esmė,juk firma ta pati ir produktai tūrėtų būti tie
patys,tik gaila,kad vėluoj g.gif
Atsakyti
Rase kad jau pora metu naudoja.. Na mane vadybininkai tikina kad lenkai visus ingredientus gauna is USA ir t.y., kokybe turetu buti tokia pat. Bet va kas seniau naudojo, tai sake - seniau buvo daug daug geresne kokybe. Na negaliu per daug skustis prasta kokybe, bet pasitaiko...
Juk ir skalbimo milteliai (pvz. ariel, persil) ir visa kita kuriu dukterines gamyklos buna Lenkijoj (ar pan. salyse kur pigesne darbo jega), kazkodel buna prastesnes kokybes.
Atsakyti