Įkraunama...
Įkraunama...

Serumai veido odai

Niekada nesu bandžiusi serumų g.gif
O kokios jų kainos? kažkaip labai susidomėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Mazyte blusyte @ 2004 04 24, 16:43)
Niekada nesu bandžiusi serumų g.gif
O kokios jų kainos? kažkaip labai susidomėjau smile.gif

Serumai gali būti įvairūs-buteliuose,ampulėse ir įvairiomis kainomis,įvairių firmų.
Žiūrint kas tave konkrečiai domina?Šiaip serumai pradedami naudoti nuo tam tikro
amžiaus,tiksliau esant brandžiai odai wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Vasara @ 2004 04 24, 16:36)
Rase kad jau pora metu naudoja.. Na mane vadybininkai tikina kad lenkai visus ingredientus gauna is USA ir t.y., kokybe turetu buti tokia pat. Bet va kas seniau naudojo, tai sake - seniau buvo daug daug geresne kokybe. Na negaliu per daug skustis prasta kokybe, bet pasitaiko...
Juk ir skalbimo milteliai (pvz. ariel, persil) ir visa kita kuriu dukterines gamyklos buna Lenkijoj (ar pan. salyse kur pigesne darbo jega), kazkodel buna prastesnes kokybes.

Tada aš būdama didelė optimistė tykiuosi,kad kai įstosim į ES bus... thumbup.gif su
produktais....... wink.gif

P.S.kiek žinau čia atkeliauja dėl to iš Lenkijos,kad ji arčiausiai mūsų,nelogiška
būtų jai keliautų iš Amerikos ar dar iš kur?Kiek tada tektų produktų laukti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piplys: 24 balandžio 2004 - 16:58
Skaičaiau, kad serumai tinka ir jaunai, nebrandžiai odai huh.gif
Ar yra tokių? Jei yra kokios firmos?
Atsakyti
QUOTE (piplys @ 2004 04 24, 16:56)
Rase kad jau pora metu naudoja.. Na mane vadybininkai tikina kad lenkai visus ingredientus gauna is USA ir t.y., kokybe turetu buti tokia pat. Bet va kas seniau naudojo, tai sake - seniau buvo daug daug geresne kokybe. Na negaliu per daug skustis prasta kokybe, bet pasitaiko...
Juk ir skalbimo milteliai (pvz. ariel, persil) ir visa kita kuriu dukterines gamyklos buna Lenkijoj (ar pan. salyse kur pigesne darbo jega), kazkodel buna prastesnes kokybes.

Tada aš būdama didelė optimistė tykiuosi,kad kai įstosim į ES bus... thumbup.gif su

P.S.kiek žinau čia atkeliauja dėl to iš Lenkijos,kad ji arčiausiai mūsų,nelogiška

Na tai taip... Tik va su ta kokybe idomu kaip yra is tiesu..
O jei del serumu tai man keista kai visai jaunos panos perka, lyg tai nuo 25 m. jie?
Atsakyti
Ištikrųjų nieks ir jaunoms nedraudžia naudoti serumus tik rezultato tai nebus jokio,
nes jaunų ir taip savaime oda labai graži,tik bus išmesti bereikalo pinigai blink.gif
O,dar ir vieną minusą žinau,kodėl ir rekomenduočiau naudoti serumus tik jau turinčiom brandžią odą. wink.gif Tai va,jei per anksti pradedi naudoti serumus,įvairius
kremus,kurių sudėtis jau yra rimtesnė,tai oda pradeda tingėti atsinaujinti ir taip
padaroma meškos paslaugą sau sad.gif
Tad neskubėkim ir taip pat būsim grąžios wink.gif wink.gif wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
taigi jaunos panos ir netepa serumu kieviena nakti kaip brandaus amziaus moterys.....viena karta i savaite kai oda buna pavargusi.... nemanau kad pakenks.....ypac ziema kai oda buna issausejus.....ar isbliskus.....

aisku yra visokiu ir serumu.....yra svieziom raukslems ...yra jau isisenejusiosms raukslems ir t.t......
Atsakyti
QUOTE (piplys @ 2004 04 24, 16:02)
SVEIKUTĖS tongue.gif buvo kažkada pas mus Avono veido kapsulės su vit.c ,bet seniai
jau nėra.Isabelle pas mus tokių serumų nėra,labai,labai gaila sad.gif Prie progos paklausiu savo vadybininkės,nes labai norėtusi,kad ir čia Lietuvoje jie būtų biggrin.gif
O,gal ir kainoj esmė?Gal pagal šalis atrenkami produktai?
Būtinai paklausiu g.gif

Tai va,Isbelle sužinojau,pasirodo buvau apie šį serumą Anew pamiršus.Jis buvo,
kaip ir kapsulės,bet maždaug prieš porą metų išimtas iš produktų.Kodėl?O,pasi-
rodo mūsų jaunutės merginos pradėjo naudoti ir negana to nesaikingais kiekiais
tai prasidėjo begalė problemų,kaip odos išbėrimų,alergijų ir panašiai sad.gif Juk tame
serume dvigubai didesnė konsentracija,negu kapsulėse blink.gif
Dabar yra kremas tik aišku daug lengvesnis su vit C.Tai va kaip yra wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Vasara @ 2004 04 24, 17:30)
QUOTE (piplys @ 2004 04 24, 16:56)

Na tai taip... Tik va su ta kokybe idomu kaip yra is tiesu..
O jei del serumu tai man keista kai visai jaunos panos perka, lyg tai nuo 25 m. jie?

Tai va,sužinojau,kaip yra ir su ta kokybe......
Pasirodo visa dekoratyvinę kosmetiką Lietuva gauna iš Vokietijos,na o kremus
pasirodo Lenkija gamina ir siunčia,ne tik į Lietuvą,o ir į Prancūziją,Angliją, ir t.t.
Trumpiau į daugelį šalių wink.gif Tai kokybė turėtų būti thumbup.gif ,kaip ir visur wink.gif
Atsakyti
piplys......jaunos merginos tai kokio amziaus....? aisku kad ne paauglem serumai skirti.....iki 25 metu nerekomendauoja jokiu rimtesniu veido priemoniu...
Atsakyti
Na viena buvo uzsisakius dar ne 18 neturinti...
Atsakyti
QUOTE (Isabelle @ 2004 04 24, 20:54)
piplys......jaunos merginos tai kokio amziaus....? aisku kad ne paauglem serumai skirti.....iki 25 metu nerekomendauoja jokiu rimtesniu veido priemoniu...

Pilnai ISABELLE su tavim sutinku,nuo 25 metų ir ne anksčiau,o kai kurioms ir sulaukus 25 dar nereikia wink.gif Tiesiog reikia nepatingėti žvilgtelėti į veidrodį thumbup.gif
Atsakyti