O kokios jų kainos? kažkaip labai susidomėjau

QUOTE (Mazyte blusyte @ 2004 04 24, 16:43) |
Niekada nesu bandžiusi serumų ![]() O kokios jų kainos? kažkaip labai susidomėjau ![]() |
QUOTE (Vasara @ 2004 04 24, 16:36) |
Rase kad jau pora metu naudoja.. Na mane vadybininkai tikina kad lenkai visus ingredientus gauna is USA ir t.y., kokybe turetu buti tokia pat. Bet va kas seniau naudojo, tai sake - seniau buvo daug daug geresne kokybe. Na negaliu per daug skustis prasta kokybe, bet pasitaiko... Juk ir skalbimo milteliai (pvz. ariel, persil) ir visa kita kuriu dukterines gamyklos buna Lenkijoj (ar pan. salyse kur pigesne darbo jega), kazkodel buna prastesnes kokybes. |
QUOTE (piplys @ 2004 04 24, 16:56) | ||
Tada aš būdama didelė optimistė tykiuosi,kad kai įstosim į ES bus... ![]() produktais....... ![]() P.S.kiek žinau čia atkeliauja dėl to iš Lenkijos,kad ji arčiausiai mūsų,nelogiška būtų jai keliautų iš Amerikos ar dar iš kur?Kiek tada tektų produktų laukti |
QUOTE (piplys @ 2004 04 24, 16:02) |
SVEIKUTĖS ![]() jau nėra.Isabelle pas mus tokių serumų nėra,labai,labai gaila ![]() ![]() O,gal ir kainoj esmė?Gal pagal šalis atrenkami produktai? Būtinai paklausiu ![]() |
QUOTE (Vasara @ 2004 04 24, 17:30) | ||||
Na tai taip... Tik va su ta kokybe idomu kaip yra is tiesu.. O jei del serumu tai man keista kai visai jaunos panos perka, lyg tai nuo 25 m. jie? |
QUOTE (Isabelle @ 2004 04 24, 20:54) |
piplys......jaunos merginos tai kokio amziaus....? aisku kad ne paauglem serumai skirti.....iki 25 metu nerekomendauoja jokiu rimtesniu veido priemoniu... |