Įkraunama...
Įkraunama...

Serumai veido odai

QUOTE(Vitulka @ 2012 03 21, 10:37)
šitą?
Clinique Turnaround Concentrate Radiance Renewer
user posted image

aš turiu. Man jis patinka, nors pagrindas silikonas. Šiaip mano oda silikoną sunkiai toleruoja, jei netinka tuoj sureaguoja, spuogai garantuoti, bet šitas nekemša porų. Man odos nepalieka riebios, tik labai švelnią, nenuostabu kai silikoninis  rolleyes.gif dėmeles pašviesino, nors naudoju nereguliariai  smile.gif ir labai gerai regeneruoja spuogus, jie greit atsisluoksniuoja

ir aš šitą turiu, bet kad pasakyčiau kad labai efekta matau negaliu paskyt, oda tikrai pasakiško švelnumo lieka, nekemša porų, o dėl skaistumo sakyčiau mano odai labiau biotherm serumas priduodavo (Biotherm Skin Ergetic Energy )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 27 kovo 2012 - 09:41
QUOTE(vienintelė @ 2012 03 27, 10:41)
ir aš šitą turiu, bet kad pasakyčiau kad labai efekta matau negaliu paskyt, oda tikrai pasakiško švelnumo lieka, nekemša porų, o dėl skaistumo sakyčiau mano odai labiau biotherm serumas priduodavo (Biotherm Skin Ergetic Energy )

Kai pirkau Clinique, tai įdėjo man šito biotherm pabandymui. Nu man toks riebalas pasirodė doh.gif poros po jo lyg išsiplėtė toks vaizdas unsure.gif Matyt ne mano odai jis.
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2012 03 27, 10:20)
Kai pirkau Clinique, tai įdėjo man šito biotherm pabandymui. Nu man toks riebalas pasirodė  doh.gif  poros po jo lyg išsiplėtė toks vaizdas  unsure.gif  Matyt ne mano odai jis.

kaip keista, net suabejojau ar gerai pavadinima parašiau(pasitikrinau googlei smile.gif ), nes apie tą patį produkta labai skirtingos nuomonės, nes man jis kaip tik labai lengvas ir riebalu jo aš nevadinčiau, bet čia tik dar kart įrodymas kad kiekvienas produkta vertiname labai skirtingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2012 03 26, 01:51)
Trumpalaikis. Hialuronas ir jo dariniai labai efektyviai "sutraukia" drėgmę į odą, todėl ji gali jaustis stangresnė, laikinai palygėti raukšlelės. Nustojus naudoti efektas susilpnės ir išnyks.

o Biocel produktai (turiu omeny kapsules geriamas) irgi trumpalaikio efektingumo?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 03 26, 17:38)
o tas odos skaistumas nusivalius krema islieka?

"Blizgučių" sudėtyje yra, todėl ir skaisti atrodo tam kartui.

QUOTE(kadabra @ 2012 03 31, 10:05)
o Biocel produktai (turiu omeny kapsules geriamas) irgi trumpalaikio efektingumo?

Na, į vidų vartojamos priemonės truputį skirtingai veikia. Bet taip, vis tiek trumpalaikis efektas. Jei yra kažkokia problema organizme, papildas jos neišspręs, tik padės simptomus nugesinti.
Atsakyti
Koki seruma patartumete i spuogus linkusiai, bet issausejusiai odai? Seip kiek skaiciau sita temele, pagrinde naudojate labai brangius serumus, bet kokiem Chanel ar Lankome serumam nelabai galiu sau leisti islaidauti... Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Vitulka, gal galetum sulyginti Clinique Turnaround Concentrate Radiance Renewer ir Christinos haliuronini serumus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 04 02, 19:16)
Koki seruma patartumete i spuogus linkusiai, bet issausejusiai odai? Seip kiek skaiciau sita temele, pagrinde naudojate labai brangius serumus, bet kokiem Chanel ar Lankome serumam nelabai galiu sau leisti islaidauti... Aciu uz atsakyma smile.gif

Galbut geriau tokiu atveju tiktu lengvas drekinamasis kremas, kuris skirtas i spuogus linkusiai odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nemano @ 2012 04 04, 22:12)
Galbut geriau tokiu atveju tiktu lengvas drekinamasis kremas, kuris skirtas i spuogus linkusiai odai smile.gif

Deja.. Kiek isbandziau spuoguotai odai skirtu priemoniu, jos per daug issausina oda. Todel naudoju tik drekinamuosius kremus. Taciau patare man naudoti seruma, kadangi sis yra lengvesnis, maziau kems aporas ir geriau drekina. Del to ir paklausiau Jusu patarimo smile.gif
Atsakyti
Aš šių metu pelenej nupirkau bioeffect egf seruma. Seip niekada nieko pelenej neperku, nes ten kažkoks turgus ir tikrai nieko įdomaus ar bent jau daugiau rezultatyvaus nera, bet šita seruma susigundziau ir nupirkau išbandyti. Apie egf jau buvau girdėjusi pries kokius 3 gal metus, o va tik dabar pas mus atkeliavo. Nu žodžiu, nera jis pigus, bet rezultatą matau. Net nežinau kaip ji įvardinti. Na veido oda tokia skaisti, vienodo tonuso, spalvos, nejautri, tokia lyg jaunesne lygesne, pridrekinta, tokia paputlinta, bent jau aš taip manau, nes nosies-lūpos rauksle ne tokia akivaizdi. Man patinka, pakolkas. Manau pirksiu dar viena buteliuka, tik brangus. Ir atsiliepimai užsienio forumuose geri. Pries pirkdama pasiskaiciau 4u.gif
Papildyta:
Beje, man padejo ir nuo smulkių spuogeliu ant kaktos. Nežinau ar padėtų kai tie spuogeliai jau yra problema, bet man pastoviai tai keli tokie smulkus. Seip jų nesimato, bet kai paziuri is arčiau nelygumas matosi, tai va padejo ta nelygumas sutvarkyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas nors naudojote Avene drėkinantį serumą? Mano labai dehidratuota oda, reikia stiprios drėkinančios priemonės

http://www.amazon.co...;pf_rd_i=507846
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saimona: 06 balandžio 2012 - 12:24
o as vakar nusipirkau body shop veido seruma su vitaminu c, reikia man pastiprinti kapiliarus, tikiuosi, kad pades nors kiek 4u.gif
Atsakyti