Panaudojau gal 2 savaites Yves Rocher Elixir 7.9 , tai taip baisiai uzsikimso poros
...daugiau nieko naujo kaip ir nenaudojau.Ar jums nekemsa titas serumas???

medik8 C Tetra antiokcidacinis serumas,labai bijojau ,kad nekimstu poru ,nes yra aliejiniu(jojobos)pagrindu,bet po 2 sav naudojimo galiu teigti,kad man tikrai nekemsa,labai lengvas,susigeria akimirksniu,oda nelieka riebaluota,gerai pernesu rugstis ir vit C,tai jokiu nepageidaujamu odos reakciju nebuvo,oda atrodo puikiai,ir dar pastebejau,o gal tik sutapimas : pradejus naudot ,atsilo orai, o man ,kaip nekeista maziau pradejo riebaluotis T zona(bet gal cia tik koks sutapimas)

is cia
http://www.effortles...r...tAodkUEAhw
QUOTE(migle111 @ 2013 05 07, 05:30)
Panaudojau gal 2 savaites Yves Rocher Elixir 7.9 , tai taip baisiai uzsikimso poros
...daugiau nieko naujo kaip ir nenaudojau.Ar jums nekemsa titas serumas???

oj kaip nefainiai su tais poru kimsimais..

QUOTE(amberr. @ 2013 03 25, 20:23)
dienai tepu dazniausia drekinanti Biotherm arba Genifique Lancome (jaunystes aktyvatoriu kaip sknt
), o nakciai tepu Vissionaire lancome

Gal galit plačiau apie Biotherm? Palyginti su kitais naudotais? Ieškau gerai drėkinančio serumo, bet reikėtu, kad ir šiaip veida pagyvintu. Niekad nesu naudojus jokio serumo, tai nežinau, nuo ko pradėt.
QUOTE(jearmaine @ 2013 05 20, 12:31)
Gal galit plačiau apie Biotherm? Palyginti su kitais naudotais? Ieškau gerai drėkinančio serumo, bet reikėtu, kad ir šiaip veida pagyvintu. Niekad nesu naudojus jokio serumo, tai nežinau, nuo ko pradėt.
Biotherm serumas, net nesakyciau, kad ten serumas.. lengvas koncentratas toks.. be jokiu anti agingu, liftingu ir t.t tiesiog GILIAI drekinantis

o nustojus vartoti ar labai greitai pablogėja situacija?

sveikos, Merginos
gal kam teko naudoti seruma misriai odai is ALGOLOGIE kosmetikos...??

gal kam teko naudoti seruma misriai odai is ALGOLOGIE kosmetikos...??
siuo metu naudoju stai toki seruma su hialuronu, tepu nakciai, toks idomus man jis kaip kokia plevele pasidengia, bet skaidrus ir lengvas
Now Foods Hyaluronic Acid Firming Serum

Now Foods Hyaluronic Acid Firming Serum

QUOTE(Šąńźšóņźą @ 2013 05 24, 13:15)
Manes cia klausiat?

Labas, gal kas naudojate ilgesnį laiką Benexere drekinantį koncentratą, ar jaučiasi poveikis, ar mažiau sausėja oda?