Įkraunama...
Įkraunama...

Serumai veido odai

Panaudojau gal 2 savaites Yves Rocher Elixir 7.9 , tai taip baisiai uzsikimso poros doh.gif ...daugiau nieko naujo kaip ir nenaudojau.Ar jums nekemsa titas serumas???
Atsakyti
user posted image

medik8 C Tetra antiokcidacinis serumas,labai bijojau ,kad nekimstu poru ,nes yra aliejiniu(jojobos)pagrindu,bet po 2 sav naudojimo galiu teigti,kad man tikrai nekemsa,labai lengvas,susigeria akimirksniu,oda nelieka riebaluota,gerai pernesu rugstis ir vit C,tai jokiu nepageidaujamu odos reakciju nebuvo,oda atrodo puikiai,ir dar pastebejau,o gal tik sutapimas : pradejus naudot ,atsilo orai, o man ,kaip nekeista maziau pradejo riebaluotis T zona(bet gal cia tik koks sutapimas) smile.gif

is cia
http://www.effortles...r...tAodkUEAhw
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2013 05 07, 05:30)
Panaudojau gal 2 savaites Yves Rocher Elixir 7.9 , tai taip baisiai uzsikimso poros doh.gif ...daugiau nieko naujo kaip ir nenaudojau.Ar jums nekemsa titas serumas???

oj kaip nefainiai su tais poru kimsimais.. g.gif .Man pasiseke labiau su siuo serumu. Sekmingai naudoju jau 2 metus, mano must have misrios odoj prieziurai. Man asmeniskai poru nekemsa schmoll.gif
Atsakyti
Man siaip Clarins viena geriausiu kosmetika. Ar kas bandėte ta naująjį seruma kur reklamuoja?
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2013 03 25, 20:23)
dienai tepu dazniausia drekinanti Biotherm arba Genifique Lancome (jaunystes aktyvatoriu kaip sknt biggrin.gif ), o nakciai tepu Vissionaire lancome

Gal galit plačiau apie Biotherm? Palyginti su kitais naudotais? Ieškau gerai drėkinančio serumo, bet reikėtu, kad ir šiaip veida pagyvintu. Niekad nesu naudojus jokio serumo, tai nežinau, nuo ko pradėt.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 05 20, 12:31)
Gal galit plačiau apie Biotherm? Palyginti su kitais naudotais? Ieškau gerai drėkinančio serumo, bet reikėtu, kad ir šiaip veida pagyvintu. Niekad nesu naudojus jokio serumo, tai nežinau, nuo ko pradėt.

Biotherm serumas, net nesakyciau, kad ten serumas.. lengvas koncentratas toks.. be jokiu anti agingu, liftingu ir t.t tiesiog GILIAI drekinantis 4u.gif taip pat ir veida pagyvintu, nes turi sviesa atspindinciu daleliu.. tinka faktiskai turbut nuo 20m.. smile.gif Man labai patinka.. ipusejau jau smile.gif jis man atlieka grynai drekinimo f-ja.. gilaus drekinimo, nes jo sudetyje yra daaaaug ten visokiu terminiu planktonu ekstraktu, dumbliu ir t.t kas labai gerai drekina oda. Siaip serumu pasirinkimas labai didelis.. ziurint ko jums reikia, ir kiek jums metu 4u.gif Naudojau gryna hialiurona, kuris turejo uztikrinti gera drekinima, bet kazko lyg truko.. kvapas nepatiko rolleyes.gif konsistencija man siek tiek per skysta buvo... tuo metu, kol naudojau patiko, kol neisbandziau kitu biggrin.gif
Atsakyti
o nustojus vartoti ar labai greitai pablogėja situacija? unsure.gif
Atsakyti
sveikos, Merginos 4u.gif
gal kam teko naudoti seruma misriai odai is ALGOLOGIE kosmetikos...??
Atsakyti
siuo metu naudoju stai toki seruma su hialuronu, tepu nakciai, toks idomus man jis kaip kokia plevele pasidengia, bet skaidrus ir lengvas ax.gif
Now Foods Hyaluronic Acid Firming Serum
user posted image
Atsakyti
As siuo metu germaine de capuccini su deguonimi seruma naudoju, patiko, lengvas, neerzina mano gana jautrios odos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šąńźšóņźą @ 2013 05 24, 13:15)
o nustojus vartoti ar labai greitai pablogėja situacija?  unsure.gif

Manes cia klausiat? biggrin.gif del Biotherm, tai ten tiesiog giliai drekinantis serumas.. ner jis ten koks stiprus anti aging ar pan o rezultatas, nustojus naudot koks butu nzn, nes as pastoviai priziuriu oda ir kazka naudoju.. biggrin.gif
Atsakyti
Labas, gal kas naudojate ilgesnį laiką Benexere drekinantį koncentratą, ar jaučiasi poveikis, ar mažiau sausėja oda?
user posted image
Atsakyti