Su sventem! Tai va kad noriu tokiu kaip pas tave

, man grazu tokie status, nors detas ir lasas, labai nustebau kad ju forma tokia grazi, buvau susidariusi nuomone, kad laso implanati duoda toki motininiu papuliu vaizda. AT man ir siule lasa deti, bet as atsisakiau

. O dabar jau net nezinau

. As susitiksiu su juo sausio 4 d, o 5 jau operacija numatyta, tikiuosi ten pas ji bus tu implantu asortimentas, jei ka gal kitus issirinksiu. Kazko as labai ramiai jauciuosi, visai nepergyvenu, tikiuosi mano operacija ivyks

. Tik vargelis man kazkoks prasidejo, bert pradejo, ir butent ta vieta kur arciau krutines, kazkokia neaiski alergija

, visur lygo oda, o kur liemeneles sleikutes eina paberta, gal koks audinys sualergizavo, tepu visokiais tepalais ir laukiu. As perdeta perfikcioniste, jei kur koks nelygumas, tai stresas didziausias, tai tik ir pergyvenu ar randai nesimatys po operacijos, neapsisprendus kur man ta pjuvi pasirinkti, galvojau per speneli, bet AT siulo per pazasti. Gal tu patarsi kaip ten su tuo gyjimu buvo? Prirasiau cia visko, lauksiu patarimo
[/quote]
Aciu! Tave taip pat su Sventem
Tai su laso forma tik ir galima isgauti ta statuma, nes laso projekcija yra auksta (jei jie extra high) o apvalus, kad ir auksto skaitosi, bet apie 4 projekcija tiktais turi

Bet ir labai daug priklauso nuo to, ka pati turi, nes pvz. pas mane, pries op visiskai apacioje nieko nebuvo, ta prasme po speneliu, todel man butent laso ir reikejo, kad apacioje daugiau butu...o jei tarkim, pas tave po apacia yra nemazai, o virsus tuscias, tada gal apvalus ir labiau tinka

O beria tave manau gal nuo liemeneles sleikuciu

Nes ir jei sakai kad butent tose vietose...
As tai irgi visai op nebijojau

Tiesiog sulaukt negalejau

As buvau susidariusi baisesni vaizda, negu buvo istikruju...Ir man apskritai labai mazai ir skaudejo, viskas labai sklandziai praejo...O del pjuviu vietos, tai as asmeniskai apie speneli net negalvojau, nes jie mazi pas mane

tad liko 2 budai, is kuriu pasirinkau per pazasti, nes TA minejo, kad ir pooperacinis periodas truputi lengvesnis, bet is kitos puses, tai labai pavojinga vieta, kadangi matosi...ir pas mane vienas randelis labai grazus, va o kitas nelabai gavosi...todel turbut reikes ji persiuti...
Papildyta:
QUOTE(graikine @ 2009 12 27, 19:23)
panos, kas del tarpo tarp krutu, tai man atrodo, kad implantais tarpo nelabai pakoreguosi

. Jo centras dedasi ties speneliu, tad kiek krutys pilneja i vidu, tiek proporcingai ir i isore, nes kitaip, jeigu implantus glaustu i vidu, tai speneliai dar labiau i sonus styrotu. Aisku, didesnes krutys - mazesnis tarpas.
tikiuosi suprasit ka norejau parasyti.
Na as irgi manyciau, kad kuo didesni implantai, tuo jie pilneja tiek i isore, tiek tuo paciu ir i vidu, ko pasekoje ir turetu tarpelis sumazeti, taciau kaip supratau is TA, labai tarpo sumazinti negali, kad netruktu raumuo, ir jei labai dideli implantai juos deda ne tolygiai, o daugiau i sonus kazkaip

Nors kai kuriose foto, kur tarkim pvz pries ir po op, galima pamatyti, kad pries visiskai nebuvo krutines ir gan nemazas tarpas, na o po visiskai mazas tarpelis isgautas...tai gal irgi daug priklauso ir nuo dejimo budo ir nuo pacio gyd manau