Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

[
Niu pas tave dar visai normaliai per yra mirksiukas.gif Nedidelius tau jis siulo implantus, bet jei nori kuo naturaliau, tai manau bus pats tas 4u.gif O del speneliu kad ziuri i sonus, tai cia jau nieko nepakeisi..man TA aiskino, kad idejus implantus speneliu padetis nepasikeicia...nors pamenu, kai dvejojau ir as del dydzio, tai pasirinkom ne 260cc o 320cc, kadangi jis akcentavo, jog su siais speneliai geriau issicentruos g.gif tai atrodo, kad biski kaip ir gali padeti pakeisti g.gif ai nesuprasi jo, kai toks snekumas pas ji tongue.gif
[/quote]
Su sventem! Tai va kad noriu tokiu kaip pas tave biggrin.gif , man grazu tokie status, nors detas ir lasas, labai nustebau kad ju forma tokia grazi, buvau susidariusi nuomone, kad laso implanati duoda toki motininiu papuliu vaizda. AT man ir siule lasa deti, bet as atsisakiau schmoll.gif . O dabar jau net nezinau g.gif . As susitiksiu su juo sausio 4 d, o 5 jau operacija numatyta, tikiuosi ten pas ji bus tu implantu asortimentas, jei ka gal kitus issirinksiu. Kazko as labai ramiai jauciuosi, visai nepergyvenu, tikiuosi mano operacija ivyks ax.gif. Tik vargelis man kazkoks prasidejo, bert pradejo, ir butent ta vieta kur arciau krutines, kazkokia neaiski alergija doh.gif , visur lygo oda, o kur liemeneles sleikutes eina paberta, gal koks audinys sualergizavo, tepu visokiais tepalais ir laukiu. As perdeta perfikcioniste, jei kur koks nelygumas, tai stresas didziausias, tai tik ir pergyvenu ar randai nesimatys po operacijos, neapsisprendus kur man ta pjuvi pasirinkti, galvojau per speneli, bet AT siulo per pazasti. Gal tu patarsi kaip ten su tuo gyjimu buvo? Prirasiau cia visko, lauksiu patarimo
Atsakyti
QUOTE(kos @ 2009 12 27, 00:36)
svarbiausia geras rezultatas ir lengvas pooperacinis laikotarpis  4u.gif

drinks_cheers.gif

panos, kas del tarpo tarp krutu, tai man atrodo, kad implantais tarpo nelabai pakoreguosi g.gif . Jo centras dedasi ties speneliu, tad kiek krutys pilneja i vidu, tiek proporcingai ir i isore, nes kitaip, jeigu implantus glaustu i vidu, tai speneliai dar labiau i sonus styrotu. Aisku, didesnes krutys - mazesnis tarpas.
tikiuosi suprasit ka norejau parasyti.

Atsakyti
Su sventem! Tai va kad noriu tokiu kaip pas tave biggrin.gif , man grazu tokie status, nors detas ir lasas, labai nustebau kad ju forma tokia grazi, buvau susidariusi nuomone, kad laso implanati duoda toki motininiu papuliu vaizda. AT man ir siule lasa deti, bet as atsisakiau schmoll.gif . O dabar jau net nezinau g.gif . As susitiksiu su juo sausio 4 d, o 5 jau operacija numatyta, tikiuosi ten pas ji bus tu implantu asortimentas, jei ka gal kitus issirinksiu. Kazko as labai ramiai jauciuosi, visai nepergyvenu, tikiuosi mano operacija ivyks ax.gif. Tik vargelis man kazkoks prasidejo, bert pradejo, ir butent ta vieta kur arciau krutines, kazkokia neaiski alergija doh.gif , visur lygo oda, o kur liemeneles sleikutes eina paberta, gal koks audinys sualergizavo, tepu visokiais tepalais ir laukiu. As perdeta perfikcioniste, jei kur koks nelygumas, tai stresas didziausias, tai tik ir pergyvenu ar randai nesimatys po operacijos, neapsisprendus kur man ta pjuvi pasirinkti, galvojau per speneli, bet AT siulo per pazasti. Gal tu patarsi kaip ten su tuo gyjimu buvo? Prirasiau cia visko, lauksiu patarimo
[/quote]

Aciu! Tave taip pat su Sventem 4u.gif
Tai su laso forma tik ir galima isgauti ta statuma, nes laso projekcija yra auksta (jei jie extra high) o apvalus, kad ir auksto skaitosi, bet apie 4 projekcija tiktais turi mirksiukas.gif Bet ir labai daug priklauso nuo to, ka pati turi, nes pvz. pas mane, pries op visiskai apacioje nieko nebuvo, ta prasme po speneliu, todel man butent laso ir reikejo, kad apacioje daugiau butu...o jei tarkim, pas tave po apacia yra nemazai, o virsus tuscias, tada gal apvalus ir labiau tinka ax.gif O beria tave manau gal nuo liemeneles sleikuciu g.gif Nes ir jei sakai kad butent tose vietose...
As tai irgi visai op nebijojau ax.gif Tiesiog sulaukt negalejau tongue.gif As buvau susidariusi baisesni vaizda, negu buvo istikruju...Ir man apskritai labai mazai ir skaudejo, viskas labai sklandziai praejo...O del pjuviu vietos, tai as asmeniskai apie speneli net negalvojau, nes jie mazi pas mane blush2.gif tad liko 2 budai, is kuriu pasirinkau per pazasti, nes TA minejo, kad ir pooperacinis periodas truputi lengvesnis, bet is kitos puses, tai labai pavojinga vieta, kadangi matosi...ir pas mane vienas randelis labai grazus, va o kitas nelabai gavosi...todel turbut reikes ji persiuti...

Papildyta:
QUOTE(graikine @ 2009 12 27, 19:23)
drinks_cheers.gif

panos, kas del tarpo tarp krutu, tai man atrodo, kad implantais tarpo nelabai pakoreguosi  g.gif . Jo centras dedasi ties speneliu, tad kiek krutys pilneja i vidu, tiek proporcingai ir i isore, nes kitaip, jeigu implantus glaustu i vidu, tai speneliai dar labiau i sonus styrotu. Aisku, didesnes krutys - mazesnis tarpas.
tikiuosi suprasit ka norejau parasyti.

Na as irgi manyciau, kad kuo didesni implantai, tuo jie pilneja tiek i isore, tiek tuo paciu ir i vidu, ko pasekoje ir turetu tarpelis sumazeti, taciau kaip supratau is TA, labai tarpo sumazinti negali, kad netruktu raumuo, ir jei labai dideli implantai juos deda ne tolygiai, o daugiau i sonus kazkaip g.gif Nors kai kuriose foto, kur tarkim pvz pries ir po op, galima pamatyti, kad pries visiskai nebuvo krutines ir gan nemazas tarpas, na o po visiskai mazas tarpelis isgautas...tai gal irgi daug priklauso ir nuo dejimo budo ir nuo pacio gyd manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(*amazone* @ 2009 12 27, 18:59)
..
Papildyta:
Na taip, TA visoms, ne svarbu koks ugis, svoris ir t.t. deda 320cc dazniausiai  tongue.gif
Del didelio tarpo, tai mano manymu, reiktu detis truputi platesnius implantus, tada ir tarpas manau optiskai mazesnis atrodytu  g.gif  Ir jei pas tave baze 13, tai manau implanto reiktu biski platesnio nei 13...  ax.gif  nes su platesniais ir papulius susistumt graziau galesi  mirksiukas.gif    Va jei dar eisi pas koki gyd., tai pasiklausinek, ar platesni galetu sumazinti tarpeli  4u.gif

Na net nebezinau ar pavyks patekti pas ka nors taip greitai... Man tik viena savaite liko, ryt bandysiu paskambinti Knepienei, gal priims. O del platumo bijau siek tiek, nes Vaiciunas paskaiciavo, kad baze 12 tai nzn... Kuo platesni tuo yra didesne galimybe, kad implantai ciuopsis... Jei nepateksiu pas kita spec. tai turbut 335 desiuos allergan, tiesa pasakius vien del firmos... Nes kitas variantas 320 arion, nors jie vienu cm. platesni, bet kazkaip man patinka faktas kad ALERGAN leidziami USA ir papildomu garantiju pirkt nereikia... Dar tiesa norejau paklausti del auksto profilio t.y. 5.1 kaip manot ar tiesa, kad daugiau sansu, kad replingas atsiras nei turint zemesnius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katuliuxa @ 2009 12 27, 19:34)
Na net nebezinau ar pavyks patekti pas ka nors taip greitai... Man tik viena savaite liko, ryt bandysiu paskambinti Knepienei, gal priims. O del platumo bijau siek tiek, nes Vaiciunas paskaiciavo, kad baze 12 tai nzn... Kuo platesni tuo yra didesne galimybe, kad implantai ciuopsis... Jei nepateksiu pas kita spec. tai turbut 335 desiuos allergan, tiesa pasakius vien del firmos... Nes kitas variantas 320 arion, nors jie vienu cm. platesni, bet kazkaip man patinka faktas kad ALERGAN leidziami USA ir papildomu garantiju pirkt nereikia... Dar tiesa norejau paklausti del auksto profilio t.y. 5.1 kaip manot ar tiesa, kad daugiau sansu, kad replingas atsiras nei turint zemesnius? smile.gif

Knepienes nera tarp gyvuju verysad.gif Paskendo nardydama Egipte pries kelis metus...
Del riplingo, tai pas mane isviso pries op galima sakyti nieko nebuvo, ir va su 5.2 projekcija jokio riplingo schmoll.gif viskas lygu grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katuliuxa @ 2009 12 27, 19:34)
Na net nebezinau ar pavyks patekti pas ka nors taip greitai... Man tik viena savaite liko, ryt bandysiu paskambinti Knepienei, gal priims.

Knepienes nera gyvuju tarpe jau.
Atsakyti
O pas mane idomiai su randeliu ( daryta po krutine )
jo net atsugulus nesimato, nes raukslele susidaro tarp papuko ir pilvo ir joje pasislepia..
tai kazkaip ciotka, kad nei atsistojus matosi nei atsigulus..
Papildyta:
QUOTE(tukyte @ 2009 12 27, 15:52)
Man daryta lapkricio 4 d. , jei gerai atsimenu tau taip pat  smile.gif , nu man irgi eina juos stumdyt siek tiek , bet ne tiek kaip kad naturalius gali pakelti , sustumti ir t.t.  Del to ir klausiu mergaiciu , kurioms jau mazdaug 2 men ir daugiau, kaip sekasi su tais papais? smile.gif

tai mes Tukyt, ta pacia diena daremes.. manishkiai jau eme minkstet, nors manau kad dar minkstesni darysis. ir jau sustumti galiu .. praktishkai viskas super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bolivija: 27 gruodžio 2009 - 19:03
QUOTE(bolivija @ 2009 12 27, 19:56)
O pas mane idomiai su randeliu ( daryta po krutine )
jo net atsugulus nesimato, nes raukslele susidaro tarp papuko ir pilvo ir joje pasislepia..
tai kazkaip ciotka, kad nei atsistojus matosi nei atsigulus..

na tai labai liux kad taip gerai gavosi thumbup.gif Va pas mane vienas irgi kaip maza raukslele prie pazasties, na va o kitas toks platenis, tad jauciu reikes pasitvarkyti...bet siaip tai tikrai mazai matosi, va nezinodamas nieko ir nepasakytum ax.gif Bet galbut po krutine ir dekingiausia vieta randeliams g.gif tarkim jei organizmas negrazius randelius fotmuoja, tai prie pazastu laabai pavojinga darytis...
Atsakyti
[quote=Guste111,2009 12 27, 19:03]
[
Niu pas tave dar visai normaliai per yra mirksiukas.gif Nedidelius tau jis siulo implantus, bet jei nori kuo naturaliau, tai manau bus pats tas 4u.gif O del speneliu kad ziuri i sonus, tai cia jau nieko nepakeisi..man TA aiskino, kad idejus implantus speneliu padetis nepasikeicia...nors pamenu, kai dvejojau ir as del dydzio, tai pasirinkom ne 260cc o 320cc, kadangi jis akcentavo, jog su siais speneliai geriau issicentruos g.gif tai atrodo, kad biski kaip ir gali padeti pakeisti g.gif ai nesuprasi jo, kai toks snekumas pas ji tongue.gif
[/quote]
[/quote]
Labutis smile.gif Na del randu tai manau verta pasiziureti i savo pazastyse esancias rauksleles, Jei jos ne mazos tokios tai tikrai i jas manau galima itaikyti ir neturetu matytis tu randu... Mas mane vienoj pazasty tai nera net tos rauksles nes ten kazkokia riebaline leuka, bet TA tuo paciu ir ten pasiurbs riebaliukus kad ta rauksle isrysketu ir tada pjausim per pazastis smile.gif P.S. kiek laiko turesi guleti klinikoj? as iki 5nio, jei norm. jausimes gal galesim susitikti isrgerti arbateles smile.gif as tau galiu savo mb. parasyti i el. dezute...
Papildyta:
QUOTE(*amazone* @ 2009 12 27, 19:42)
Knepienes nera tarp gyvuju  verysad.gif  Paskendo nardydama Egipte pries kelis metus...
Del riplingo, tai pas mane isviso pries op galima sakyti nieko nebuvo, ir va su 5.2 projekcija jokio riplingo  schmoll.gif  viskas lygu grazu  mirksiukas.gif

... sad.gif nu va... as cia senus forumus prisiskaiciau ir maniau pas ja i konsultacija nueiti...
Na tai net tada nebezinau pas ka... Ai kogero teks pasitiketi TA, tokia mini loterija bus...
Atsakyti
as dariausi pas Papecki Kaune pries 5 metus. Pjuvi pasirnkau apacioje, nors siulepazasty, bet nenorejau, kad pakelus ranka matytusi. Apacioje ne visi mato blush2.gif Dabar jau siek tiek pasmuko, turbut dar po kokiu 5 metu reiks det naujus ir pakoreguot forma.
atsiuskit kas nors ir man prisijungimo duomenis.
Atsakyti
na va, idejau ir as nuotraukytes, prasom ivertinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(double_cat @ 2009 12 27, 19:52)
na va, idejau ir as nuotraukytes, prasom ivertinti blush2.gif

as ivertinu labai gerai thumbup.gif ziuriu ir vaikuciai 3,oj paneles 3 lotuliukas.gif
Atsakyti