Sveikutės
Kadangi šiais metais dar nesilabinau su visomis ,tai dar vis visas Su Naujais
Alexia,sveikinu Su gimtadienio švente
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 01 02, 13:33)
Metų pažadas: kokiu nors būdu nukankinti Nick Cave "Asilė pamačiusi angelą" ir skaityti kuo daugiau knygų originalo kalba
O pas mane ji kažkurių metų nuograuža liko.Ai priminei man kaip kankinausi
QUOTE(Rasma @ 2010 01 03, 16:31)
1. Labai norėjau nusipirkti ir dabar pasižymiu į savo sąrašus kaip teigiamai apibūdintą
Rasma , kaip tik Luizianos pgalbos dėka pigiai nusipirkau Baltajį tigrą.Jei norėsi galėsiu paskolinti.
Ką tik pabaigiau pirmąją šių metų knygą M.Binchy "Mokslo draugai" .Labai patiko.Skaitysiu ir kitas šio autoriaus knygas.
O dabar skubu priduoti savo "mizernų", "kūdų" 2008 metų perskaitytų knygų ataskaitą.Šiai metais perskaičiau tik 39 knygas.
Nusipirkau ir su gautomis dovanai būtų kažkur apie 85. Nemažą dėžę knygų gavau nuo vyro naujojo pažįstamo, kuris su knygomis turi reikalų ir valė savo savo sandėliuką , tai aš nemažai ir priglaudžiau

Žinoma tarp jų pasitaikė ir beverčių ir gerų vertų dėmesio,
peržvelgiau savo perskaitytas knygas ir tokių super, labai jau sukrėtusių kaip kažkada Kepurininko pilis gal ir nebuvo.
Tai išvardinsiu ne eilės tvarka labausiai patikusias.
J.Heriot "Kas nuostabu ir išmintinga"
P.Bowles "Dangaus prieglobstis"
L.Carcatera"Pragaro virtuvės vaikėzai arba miegaliai"
Anita Amiirrezvani "Gėlių kraujas"
Murakamio "Kafka pakrantėje"
M.Vilutis "Tortas" labai patiko, šią gal ir skirčiau metų knyga)
L.Ulickaja "Kukockio kazusas"
P.Prange "Paskutinis haremas"
K.Vonenegut "Titano sirenos"
K.Alvtegen "Išdavystė"
Be abejonės dar labai patikusi viena iš paskutiniųjų perskaitytų knygų, tai O.Pamuk "Stambulas"
t.p Pokalbiai su Algimantu Čekuoliu.
Metų atradimas būtų atrasta atsitiktinai bibliotekinė knyga ir be abejo labai patikusi, įdomiai ir lengvai parašyta informacinio pabūdžio knyga apie knygas, leidybą, skaitymą būtų Genovaitės Raguotienės "...atversta knyga"
Dar ten ir gražių minčių apie knygas buvo
Šia jei kur užmatyčiau tikrai nusipirkčiau.
Metų atrasti nauji autoriai kurių ir kitas knygas žadu skaityti, Tai K.Alvtegen, M.Binchy.
Kitų metų pažadas daugiau skaityti savas knygas ir per ketvirtį perskaityti bent po vieną rusišką knygą.