Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (10 tema)

Oi mane ir nervuoja tie besakniai, niekaip nesusitariam, o as ju turiu kokius 8.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 12 29, 16:15)
Oi mane ir nervuoja tie besakniai, niekaip nesusitariam, o as ju turiu kokius 8.... g.gif

kaip džiaugiuosi, kad tokio neturiu nei vieno schmoll.gif
Atsakyti
tai jum gerai...
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 12 29, 16:34)
tai jum gerai...

Gal todėl, kad pasodinusi visada palieju ax.gif
Atsakyti
As juos ir buvau sukisus i zeme ir i lekstute truputi pliejau, bet tikrai nedauk, o likusios saknys eme ir nupuvo tai dabar visai be saknu
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 12 29, 16:58)
As juos ir buvau sukisus i zeme ir i lekstute truputi pliejau, bet tikrai nedauk, o likusios saknys eme ir nupuvo tai dabar visai be saknu

Tai gal jiems buvo per šalta ir per drėgna, kad šaknys nupuvo? g.gif
Atsakyti
va as galvoju apie ta salti, kad gal jiem truko silumos....
Papildyta:
kristele10, ar jus galetumet man priminti ka as is jusu uzsisakiau, ir kiek man kainuos viska istryniau....
Papildyta:
sakykit ar jum atidaro eurogeliu kataloga , man kazko neatidaro
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 12 29, 16:21)
sakykit ar jum atidaro eurogeliu kataloga , man kazko neatidaro

Man rašo, kad puslapio savininkas nesumokėjo. Tai turbūt atjungė doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau nukainuotus amarilius nužydėjusius, tai dabar aš turiu padėt tamsiai ir vėsiai unsure.gif ir kiek laiko taip reik palaikyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2009 12 29, 16:30)
Nusipirkau nukainuotus amarilius nužydėjusius, tai dabar aš turiu padėt tamsiai ir vėsiai unsure.gif  ir kiek laiko taip reik palaikyt g.gif

Dabar jie turi auginti lapus ir maitinti svogūną mirksiukas.gif Sodinkit į normalią žemę (nes parduotuvėse dažniausiai būna durpėse, tuo pačiu apžiūrėsit svogūnus- ar nėra puvinio, kaip reikalai su šaknimis ir pan.) mirksiukas.gif
Tamsiai padėsit, kai lapai pradės gelsti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 29 gruodžio 2009 - 16:33
O tai kokios kainos tokiu , nuzydejusiu, nukainuotu?
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2009 12 29, 17:30)
Nusipirkau nukainuotus amarilius nužydėjusius, tai dabar aš turiu padėt tamsiai ir vėsiai unsure.gif  ir kiek laiko taip reik palaikyt g.gif

O kokie buvo? ax.gif
Atsakyti