Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (10 tema)

Merginos, kada nupjaunat lapus, kai visškai nudžiūna ar kai pradeda geltonuoti ?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 29, 09:48)
Merginos, kada nupjaunat lapus, kai visškai nudžiūna ar kai pradeda geltonuoti ?

Bent jau pas mane, tai kai lapas pagelsta, tai jis lengvai išsitraukia- tai taip po truputį aš juos ir skabau. Kai lieka kokie 2-3 lapai, tada gelstančius šmikt ir svogūną į dėžutę rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 29 gruodžio 2009 - 09:53
Aš taip pat pageltusius lapus nuimu, kai jie lengvai išsitraukia ax.gif
Atsakyti
Nimfiukė smile.gif bet jau ziedu stambumas blink.gif dar tokiu neturejau ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 29, 11:21)
Labai gražu  wub.gif

Aciu 4u.gif O kaip Taviske?Mums lyg ir kartu Ice tea pirko? g.gif Ar as ka maisau?
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 12 29, 11:18)
Nimfiukė smile.gif bet jau ziedu stambumas blink.gif dar tokiu neturejau ax.gif

Čia iš Shetelingo bigsmile.gif SUPER thumbup.gif thumbup.gif

O gal gali nufotkinti tamsiam fone- gražiau atrodytų rolleyes.gif
Atsakyti
zebrina gražu thumbup.gif , taikosi gėlytė prie aplinkos - aplinkui sniegas, tai baltai ir pražydo biggrin.gif

O čia naujos rūšies lima, bet žiedų stambumas blink.gif thumbup.gif su blicu fotkinta, tai šiek tiek kita spalva
P.S. dėl geltonų lapų - aš nukerpu kai trečdalis lapo pageltonuoja, nelaukiu kol visas pagels
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 29 gruodžio 2009 - 11:41
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 29, 11:34)
Čia iš Shetelingo  bigsmile.gif SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif

O gal gali nufotkinti tamsiam fone- gražiau atrodytų  rolleyes.gif

Taip,Tavo deka sita grazuole pas mane mirksiukas.gif ir dar vienas ziedkotis giliai pasislepes thumbup.gif Bet svogunas-bomba tai akyse mazeja verysad.gif nezinau kaip reiks "atmaitint"iki pradines formos g.gif
Na reiks veliau pabandyt,nors ne kokia is manes fotografe,nebent juodas svarkas labai padetu lotuliukas.gif
Egluže žiemos grazi Tavo "LIMA"tokia masyvi thumbup.gif wub.gif o vaikiukas ,kur man davei sitos mamos?
Atsakyti
Taip, svogūnai po žydėjimo tikrai gerokai sumažėja verysad.gif
Dabar žydintis "Rozetta' antrasis žiedstiebis su 4 žiedais ir besiskleidžiantis naujokės žiedas ax.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 29, 12:00)
Dabar žydintis "Rozetta' antrasis žiedstiebis su 4 žiedais ir besiskleidžiantis naujokės žiedas  ax.gif

WOUW bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kas čia per naujokė bigsmile.gif Labai jau DAILI wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 29, 13:04)
WOUW  bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O kas čia per naujokė  bigsmile.gif Labai jau DAILI  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Nežinau pavadinimo, reikės "krikštyti" su Jūsų pagalba lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti