Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (10 tema)

QUOTE(milereta @ 2009 12 30, 10:12)
Mano Double Record ir Charisma augina žiedstiebius, jau po 20cm. neužilgo pasirodysim ir pažiurėsim ką gavau iš EG.. ax.gif
Papildyta:

Gal pasodinai į žemę, kol dar nebuvo žiedstiebio? Mano per anksti pasodintos ir lapus augina.  doh.gif  Bet su naujai gautom laukiu, kol žiedstiebis išlys ne mažiau kaip 5-10cm, ir tik tada sodinu. g.gif

Matyt taip ir bus doh.gif na ką, juk nerausiu jo atgal, tegu lapus auginasi unsure.gif bent svogūnas bus stiprus cool.gif
Atsakyti
nu bet tai kiek cia veiksmo thumbup.gif Pas mane tai vienas ruzavas savo trecia ziedstibei isleido, jau zydi, ale nedesiu, nes jau anksciau dejau smile.gif o kitas ruzavas tai nupuvo.
o kaip jus darot, jeigu matot, kad puva, o dar zydi. As galvoju sulaukti, kol nuzudes, tadu istraukti, apipjaustyti, pamirkyti ir sodinti ir naujo svoguno auginti. Ar teisingai galvoju?
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 12 30, 13:36)
o kaip jus darot, jeigu matot, kad puva, o dar zydi

TIKRAI nežinau, ar gerai darau, bet aš tokiu atveju žiedus į vazą, o svogūną tvarkau čia ir dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 12 30, 14:36)
o kaip jus darot, jeigu matot, kad puva, o dar zydi.

jeigu labai labai minkštas ir daug puvinio, tai tvarkau, bet žiedstiebio nepjaunu, jeigu nedaug puvinio, palaukiu kol nužydės ir tvarkau. Bet dabar jau nemirkau margancofkėje, nes labai pavandeniuoja ir suminkštėja.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 29, 17:32)
Dabar jie turi auginti lapus ir maitinti svogūną mirksiukas.gif Sodinkit į normalią žemę (nes parduotuvėse dažniausiai būna durpėse, tuo pačiu apžiūrėsit svogūnus- ar nėra puvinio, kaip reikalai su šaknimis ir pan.)  mirksiukas.gif
Tamsiai padėsit, kai lapai pradės gelsti  mirksiukas.gif

aš jau nusipirkau nupjautais lapais, tai dabar tik persodinu. o ką tada daryti blush2.gif

QUOTE(daivasen @ 2009 12 29, 20:13)
O tai kokios kainos tokiu , nuzydejusiu, nukainuotu?

mokėjau 2.25 lt
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2009 12 30, 14:14)
aš jau nusipirkau nupjautais lapais, tai dabar tik persodinu. o ką tada daryti  blush2.gif 

g.gif g.gif
Nesu turėjus tokio varianto, bet aš daryčiau taip- susodinčiau į naujas žemes ir kokias porą savaičių neliečiau- žiūrėčiau ar lapai auga ar stovi vietoj. Jei stovi vietoj, tai kiščiau į tamsą ir vėsumą. O jei leidžia lapus, tai laistyčiau ir auginčiau "salotas" mirksiukas.gif
Mano tokia nuomonė ax.gif Bet palaukit dar kitų pasisakymų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2009 12 30, 15:14)
aš jau nusipirkau nupjautais lapais, tai dabar tik persodinu. o ką tada daryti  blush2.gif 

Aš ant žemių tik "patupdyčiau". Jeigu nors dalį įkiši į žemes ir bus jam noras pūti, tai tik pagreitinsi tą procesą. O kai yra ant žemių-matosi visas svogūnas ir gali padėtį kontroliuoti. O tiesa, ar yra gyvų šaknų?
Atsakyti
Oi net nežinau kaip pažaboti raudonligę tepliojau su zelionke bet raudonų taškelių vis randasi naujai ,net ant žiedynstiebio matosi pavieniai taškučiai verysad.gif Gal man fungicidais apdoroti,tik nežinau kokiais ,kaip jie vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 12 30, 15:33)
Oi net nežinau kaip pažaboti raudonligę tepliojau su zelionke bet raudonų taškelių vis randasi naujai ,net ant žiedynstiebio matosi pavieniai taškučiai verysad.gif Gal man fungicidais apdoroti,tik nežinau kokiais ,kaip jie vadinasi?

jeigu yra ant žiedo, tai jau toli pažengusi liga verysad.gif Įdėk foto, pažiūrėsim kąąąą daryyyt, jei liga nenori niekur bėėėgti?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 30, 14:29)
Aš ant žemių tik "patupdyčiau". Jeigu nors dalį įkiši į žemes ir bus jam noras pūti, tai tik pagreitinsi tą procesą. O kai yra ant žemių-matosi visas svogūnas ir gali padėtį kontroliuoti. O tiesa, ar yra gyvų šaknų?

Tai kad jos amariliai nesergantys blink.gif Bent jau neminėjo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 30 gruodžio 2009 - 14:58
Laimingų visoms Naujų Metų user posted image user posted image user posted image
Susitiksim jau kitais metais user posted image
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2009 12 30, 15:14)

mokėjau 2.25 lt

bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti