Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (10 tema)

QUOTE(diasaja @ 2010 01 01, 10:33)
Su naujais Metais. Tikiuosi, kad tigrai labai mylės gėles biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Mano žydinti "Aphrodite" ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 01 sausio 2010 - 13:32
kokia grazi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 01, 14:15)
drinks_cheers.gif

Mano žydinti "Aphrodite"  ax.gif

user posted image

labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Jediara labai grazu wub.gif thumbup.gif o kiek zieduku is viso yra?
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif Žiedai yra tik du, bet labai dideli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 29, 14:09)
mmmm...kokie grazhus visi zhiedai  wub.gif  wub.gif
del svogunu tai shirdi skauda unsure.gif  sumazheja, suminkshteja, atrodo, vos puse belieka cry.gif manishkiai, gyvates, apskritai nelike shaknu augintis... turiu pora svogunu su kokiais 20 cm zhiedztiebiais (po pora pas abu) be nei vienos shakneles doh.gif  jauchiu, tupdysiu ant vandens ir auginsiu priverstinai  dry.gif

Uups, kur dingai? Gal jau LT?

Tik dabar dasilo kas tas "bun in the oven" hihihi.gif doh.gif
Atsakyti
As kristele 10 galvoju, kad man reiktų kazkaip pasiimti paciai is jusu amarilius tik nesugalvoju , kaip papulti i kauna....seip jus ten nuo megos tai netoli gyvenat ar ne?
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2010 01 02, 10:03)
Uups, kur dingai? Gal jau LT?

Tik dabar dasilo kas tas "bun in the oven"  hihihi.gif  doh.gif

kaip jau sakiau,- ne LT, bet drauge 10-17dienom pas mane atvazhiuoja, tikiuosi, niekas netiketo neishiks ir amariliai pas jus parvazhiuos gyvi ir sveiki:))) ir man nereikes po kelis black pearl/evergreen/neon augint biggrin.gif
orkaite apsimetu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 01 02, 15:19)
kaip jau sakiau,- ne LT, bet drauge 10-17dienom pas mane atvazhiuoja, tikiuosi, niekas netiketo neishiks ir amariliai pas jus parvazhiuos gyvi ir sveiki:))) ir man nereikes po kelis black pearl/evergreen/neon augint  biggrin.gif
orkaite apsimetu tongue.gif 

kaip supratau, pati jau nesiruoši į LT važiuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 01 02, 14:48)
As kristele 10 galvoju, kad man reiktų kazkaip pasiimti paciai is jusu amarilius tik nesugalvoju , kaip papulti i kauna....seip jus ten nuo megos tai netoli gyvenat ar ne?

Butu thumbup.gif , tik pries tai susiskambinsim mirksiukas.gif
Mega, ne prie pat, bet netoli, rasti tikrai nebus sunku. Dar variantas- mano kaimas Prienu raj., netoli Islauzo, tik nzn. kada ten vaziuosiu...
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 02, 13:23)
kaip supratau, pati jau nesiruoši į LT važiuoti  rolleyes.gif

vargiai... vokiechiai vaikams labai taupiai atostogu duoda wacko.gif net vasara vos 6 savaites gauna....o mano seshiametis jau mokyklinukas...et... ax.gif
Atsakyti
"Royal Velvet":
user posted image
Atsakyti