Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (10 tema)

QUOTE(diasaja @ 2009 12 15, 22:54)
Aš pirkau "Tik gėlės". Red Lion-raudonas, o šitas oranžinis.
Papildyta:

O žiedas tavo didelis buvo? Kaip radau internete, kad turi būti 20cm., bet mano mažesnis, nors svogūnas mano nedidelis. Mano lyginai toks(nuotrauka iš interneto):

oj, mano tai gal dar didesnis - dar viena ziedstiebi leidzia, tai kai zydes, ismatuosiu smile.gif
Atsakyti
va tik ka nusipirkau is molo maksimos oranzini su 2ziedkociais,reiks sodinti rolleyes.gif
Atsakyti
Užsieniniai nesivaikuoja (bent pas mane) 3-4 m. po pirkimo. Įtariu kai suranda pastovią vietą tiek matyt vyksta aklimatizacija g.gif lotuliukas.gif Manasis Lemon Lime vaikuotis pradėjo po 3 metų. O Red Lion jau 3 ar beveik 4 m. ir bevaikis doh.gif . Dabar jis užmigo, gal kai prabus tai su vaiku blush2.gif

O aš bandau susilaikyti nuo amarilių. Dabar geras stabdis - šalta, kol namo parnešiu sušals, nušals ir nieko neliks biggrin.gif
Atsakyti
Buvau užšokus į TIK GĖLĖS, tai mačiau pardavime atrodo, kad kolibrio tipo(?) amarilių. Svogūnai nedideli, etiketės irgi mažos, be pavadinimo. Pagal paveiksliuką tamsiai raudonos(?) Kainos neklausiau, nes nesiruošiau nieko pirkti. Šiaip užlėkiau dėl sprotinio įdomumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 16 gruodžio 2009 - 14:11
o pramonės maximoj (Kaune) mačiau baltų pilnavidurių, kaina apie 15lt
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 12 16, 14:27)

O aš bandau susilaikyti nuo amarilių. Dabar geras stabdis - šalta, kol namo parnešiu sušals, nušals ir nieko neliks biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2009 12 16, 15:24)
o pramonės maximoj (Kaune) mačiau baltų pilnavidurių, kaina apie 15lt

Gal žiedai "garbanoti"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 16, 15:41)
:Gal žiedai "garbanoti"? ax.gif

nenusimanau blush2.gif , aš tik dar skaitau jūsų temą, visi tik dar pumpuruoti, o spalvą žinau tik iš paveikslėlio
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 12 16, 14:21)
va tik ka nusipirkau is molo maksimos oranzini su 2ziedkociais,reiks sodinti  rolleyes.gif

doh.gif vakar buvau, buvo tik tose dezutese... sad.gif
Is kur zinai, kad bus oranzinis, jau skleidziasi?
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 16, 16:08)
Buvau užšokus į TIK GĖLĖS, tai mačiau pardavime atrodo, kad kolibrio tipo(?) amarilių. Svogūnai nedideli, etiketės irgi mažos, be pavadinimo. Pagal paveiksliuką tamsiai raudonos(?) Kainos neklausiau, nes nesiruošiau nieko pirkti. Šiaip užlėkiau dėl sprotinio įdomumo.

As irgi siandien buvau per piet tai kolibriu nemaciau, buvo raudoni, su 2 ziedkociais. Ir tai tik keli... sad.gif
Reiks ryt uzsukti, ryt pas juos prekes veza? smile.gif
Atsakyti
Aš savo bešaknį svogūną įtūpdžiau į drėgnus kiminus ir pastačiau netoli radiatoriaus,manau tūri būti geresnis efektas negu vandenyje.
O kada jūs vaikiukus atskyrinėjat? Pagal svogūno dydį sprendžiat, kada atskirti?
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 12 16, 15:55)
Aš savo bešaknį svogūną įtūpdžiau į drėgnus kiminus ir pastačiau netoli radiatoriaus,manau tūri būti geresnis efektas negu vandenyje.
O kada jūs vaikiukus atskyrinėjat? Pagal svogūno dydį sprendžiat, kada atskirti?

Aš saviškį atskyriau kai pats nuo motinos "nukrito" mirksiukas.gif O dabar turiu dar kelis apsivaikavusius, tai manau, skirsiu, kai patys vaikai turės savas šaknytes arba kai pabėgs nuo motinos mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū,dabar žinosiu kada atskirti smile.gif
Atsakyti
[quote=kristele10,2009 12 16, 16:25]
doh.gif vakar buvau, buvo tik tose dezutese... sad.gif
Is kur zinai, kad bus oranzinis, jau skleidziasi?
dezutese pirkau,o ant jos nupaisytas morkvinis,buvo tamsiai raudonu,baltu,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleja: 16 gruodžio 2009 - 17:19