Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (10 tema)

As nufotkinau savo prasiskleidusi van holanda ir nezinau del kokiu priezasciu neina prisijungti su fotiku prie kompo ir sukelti foto, paraso fotike kad jungiasi ir niekaip neprisijungia.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 12 16, 20:06)
As nufotkinau savo prasiskleidusi van holanda ir nezinau del kokiu priezasciu neina prisijungti su fotiku prie kompo ir sukelti foto, paraso fotike kad jungiasi ir niekaip neprisijungia.... unsure.gif

Jei anksčiau įkeldavo nuotraukas - pamėginkit perkrauti kompą. Gal pasiseks
Atsakyti
Šiandien labai lėtas internetas buvo darbe, o grįžusi matau, kad ir namuose doh.gif
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2009 12 16, 16:01)
nenusimanau  blush2.gif , aš tik dar skaitau jūsų temą, visi tik dar pumpuruoti, o spalvą žinau tik iš paveikslėlio

kartais sužydi nepilnaviduriai verysad.gif
Atsakyti
Savo patitirtim galiu papasakoti,kad korteles veisles neatitinka. o labai skaudu sumoki pinigus ir ner to ko nori unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Evilka @ 2009 12 16, 22:00)
Savo patitirtim galiu papasakoti,kad korteles veisles neatitinka. o labai skaudu sumoki pinigus ir ner to ko nori unsure.gif

Loterija doh.gif bet būna ir malonių siurprizų-aš pirkau paprastą baltą ir raudoną, tai pražydo pilnaviduriai baltas ir oranžinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 16, 22:18)
Loterija doh.gif bet būna ir malonių siurprizų-aš pirkau paprastą baltą ir raudoną, tai pražydo pilnaviduriai baltas ir oranžinis thumbup.gif

Na Tau ir pasisekė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 16, 23:18)

Kaip pasiseke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 16, 22:56)
Na Tau ir pasisekė  thumbup.gif

vyras sako, kad moku raganauti lotuliukas.gif net vėjarodę-raganą pakabino ant kasmino. Sako-tegul visi žino, kas čia gyvena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 16, 23:03)
vyras sako, kad moku raganauti lotuliukas.gif net vėjarodę-raganą pakabino ant kasmino. Sako-tegul visi žino, kas čia gyvena lotuliukas.gif

oho, kokia burtininkė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 16, 23:11)
oho, kokia burtininkė  lotuliukas.gif

mirksiukas.gif kartais su šluota paskraidau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 16, 23:16)
mirksiukas.gif kartais su šluota paskraidau lotuliukas.gif

nu ant sluotu tai mes visos paskraidom karts nuo karto, vyru akimis....
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 12 17, 00:14)
nu ant sluotu tai mes visos paskraidom karts nuo karto, vyru akimis....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti