QUOTE(Anaksunamun @ 2011 07 03, 14:56)
Sveikos merginos

labai nerimauju, geriu KT logest metus, pamirsau isgerti trecios savaites viena tabletele, isgeriau vos tik peisiminusi, (ryte iki pietu, siaip turejau isgerti vakare), kaip ir parasyta instrukcijoje, pertraukos nedariau. Geriau toliau antra pakuote, bet trecioj savaitej prasidejo tepliojimai, o kaip dariau 7d. pertrauka, tai tu menesiniu taip ir nebuvo tokiu , tik tepliojo stiprokai pora dienu

Na ka gi, pradejau gerti dar viena pakuote, jos metu pasidariau testa, neigiamas. Kadangi ginekologe atostogauja, buvau pasikonsultuoti su savo gydytoja, sako nepergyvenk - nemanau , kad laukiesi. Tad pradejau vel kita pakuote, vel atejus 3 savaitei man siek tiek patepliojo. Dabar darau 7 d. pertrauka, bet MM kolkas nera, panikuoju !!!! Prasau gal kas atsakys is patirties. Zodziu trumpiau, kad butu aiskiau, po tos pakuotes kai pamirsau tablete, isgeriau dar dvi, dabar baigiau antra.
sveika, vartoju yasminelle daugiau nei 6mėn. lygiai taip pat pavėlavau išgerti tabletę 13-14val, bet galiausiai išgėriau ir po to perskaičiau intrukcijoje, kad dabar turėčiau be pertraukos gerti antrą pakuotę. labai nenoriu to daryti, manau, kad pertraukos nebūvimas kenktų organizmui ir ciklui.. galvoju pabaigti gerti paskutinę savaitę, daryti pertrauką ir toliau normaliai imti naują pakuotę. bet nenoriu prisikvailioti ir jei tai tikrai neprotinga, tuomet iškart atsidarysiu antrą pakuotę.... bet instrukcijoje parašyta, kad iki 12 val pavėlavimas nesumažina apsaugos, o aš šiek tiek daugiau pavėlavau.. labai dvejoju, kaip elgtis. gal galėtumėt papasakoti kaip baigėsi jūsų atveju? panašu, kad ciklas šiek tiek sutriko.. ar teisingai suprantu?