QUOTE(GabiG @ 2010 01 08, 18:34)
na as galiu palyginti tik tris is ju, kurias esu naudojusi
BM naudojau apie metus kai apie jokias kitas cia kalba nevyko, siaip ji man patiko bet
man manau kimso poras, ir kosmetologe atsiliepe apie veido oda nekaip, be to kuo tolyn tuo labiau oda jautrejo ir parausdavo.
tada naudojau EM tai man nepatiko nes visiskai nesilaike ant odos, jei norejau gerai atrodyti turedavau kelis sykius pudruotis dienos metu, be to ir spalvytes kelias reikejo naudoti, sunku buvo nutaikyti ko noriu.
dabar naudoju Bare X Minerals medium ir esu ziauriai patenkinta, makiazas islieka visa diena, oda atrodo fantastiskai, net pavyko parduoti mamos draugems xi xi xi nes sako labai jau skaisciai atrodai.
tiek Em tiek bare X zinau yra be bismuto,
dar naudojau Ultimo is Parisa.lt tai irgi labai patiko, pakeiciau i bare X nes jos kaina patrauklesne mano kisenei.
As irgi jau pradejau itarti, kad del pudros vis dazniau koks nors spuogelis islenda, nes anksciau taip nebudavo. Kazkada, kai naudojau kremus su mineralais, kosmetologe yra pasakiusi, kad mineraline kosmetika ne visiems tinka, nes uzkemsa poras. Kita vertus, ipratus prie mineraliniu pudru, prie paprastos grizti butu labai sunku, nes atrodyciau sau kaip su kauke. O oda jautreja nuo BM sepeteliu, nes turincioms jautria oda jie netinka, kai pakeiciau i svelnesnius is naturalaus pluosto (nors prisitaikyti buvo sunku, nes per minkstas sepetelis blogiau padengia oda), situacija iskart pagerejo. Konsultavausi su kosmetologe, ir ji sake, jog tai, kad mineralines pudros vakare nenuvalius nieko nenutiks, yra mitas, nes tai priklauso nuo odos tipo - jei poros linkusios kimstis, nuvalyti butina.
Reikes nueiti i CUP patyrineti Bella Pierre sudeti, nes lyginant ju puslapius, man ji atrodo kazkaip patikimiau. Beje, naudoju ir mineraline is Smashbox, efektas panasus i BM, nors gerokai brangesne, turetu ir ilgiau uztekti, bet reikes atidziau patyrineti jos sudeti.