Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(Damena @ 2010 01 16, 17:35)
Ingins,kaip tavo lialia,gal jau geriau?

Nebesuprantu zinok biggrin.gif Atrodo, kad geriau, bet nakti vistiek nemigam, tik va jau ne taip man baisu kaip pradzioj. Pripratau matyt, nes is pradziu tai toks sokas nemenkas buvo, kadangi tikejausi ramaus vaiko kaip as, o gime pasiutus kaip tetis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingins @ 2010 01 16, 18:32)
Oi prisimenu ta jausma ir nezinia biggrin.gif Pas mane tokie dazni paruosiamieji (kai kurie trukdavo kas 3 minutes) tesdavosi iki 5 valandu ir net skausmingi budavo, ir prasidejo ne 38 savaite, o 35. Pagimdziau lygiai pilnu 39niu savaiciu. Bet del viso pikto siulyciau pasiskambinti daktarei ir pasiklausti, nes visos mes skirtingos.

si vakara vel kartojasi tas pats ax.gif diena paruosiamuju buvo tik 2, o dabar, kai guliu ramiai tai ir vel spazmuoja... bet daugiau nieko blogo nejauciu...energijos tik nera....
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2010 01 16, 22:59)
si vakara vel kartojasi tas pats ax.gif  diena paruosiamuju buvo tik 2, o dabar, kai guliu ramiai tai ir vel spazmuoja... bet daugiau nieko blogo nejauciu...energijos tik nera....

Mane paruosiamieji kankino 3 savaites iki gimdymo doh.gif Pagimdziau 8 dienos po termino. Galiu pasakyt tik tiek, kad kai jau uzeis tikrieji saremiai, tai TIKRAI suprasi, kad jau tongue.gif Jie stipreja ir intervalas trumpeja. Man ispradziu buvo kas 6-7 min, o po poros valandu 3-3-3-3-3..... min lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu mergaites,nuraminot. lauksim kantriai tiek, kiek reikes ax.gif
Atsakyti
laba vakara visoms.
jungiuos ir as i jusu buri.
nes jau artinasi TOJI diena, ir net nzn, kaip ta pabaiga bus?
pirma vaika pagimdziau budama 32 sav., tai vandenys nutekejo 16h diena, o greitaja issikvieciau tik apie 01.00h nakties. NEs nlb susivokiau, kas vyksta. Juolab, kad menesine mano gine seimos klinikoj, paklausta, kaip turi viskas vykti, ko laukti ir pan., atsake: "Kur ruosies gimdyt, ten ir uzdavinek klausimus!!". Va, taip netiketai ir pagimdziau pirmagimi.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2010 01 17, 23:30)
laba vakara visoms.
jungiuos ir as i jusu buri.
nes jau artinasi TOJI diena, ir net nzn, kaip ta pabaiga bus?
pirma vaika pagimdziau budama 32 sav., tai vandenys nutekejo 16h diena, o greitaja issikvieciau tik apie 01.00h nakties. NEs nlb susivokiau, kas vyksta. Juolab, kad menesine mano gine seimos klinikoj, paklausta, kaip turi viskas vykti, ko laukti ir pan., atsake: "Kur ruosies gimdyt, ten ir uzdavinek klausimus!!". Va, taip netiketai ir pagimdziau pirmagimi.

doh.gif doh.gif doh.gif
Mano gine panasi buvo doh.gif O as dar su niekuo nesitariau del gimdymo, tai tokia pasimetus buvau doh.gif
Svarbiausia jums viskas gerai baigesi smile.gif Antras vaikutis jau nesibrauna anksti, tai svarbiausia smile.gif
Visakeriopos sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Esha, sveikinimai didziausi 4u.gif
Mamytes, kaip puikiai Jus suprantu... mano vyriskis irgi su pilvelio skausmais kankinasi... Mes jau dideli, gerai auga svoris, daug vaikas iskentejo atejes i si pasauli, bet jau turbut uzsimirso jam viskas smile.gif valgo, valgo, valgo...
Su miegeliu... Paskaicius Jusu pokalbius, pasijutau labai laiminga. Miegam nuo 22 - 23h iki ryto 10 ir ilgiau. Atsikelia, pavalgo, pakakoja ir vel i miegeli. Tikrai negaliu skustis. Taciau diena nelabai miega. Nori demesio ir taip nuo gimimo. Nera didelis rankinukas, aisku, nori but nesiojamas, myluojamas, kaip ir kiekvienas maziukas, tiek, kad pats su savim pasikalba atsigules, pasisupa kedutej. Zodziu liudeti nera kada. Kadangi teciui atostogos baigesi, sukuosi viena. Speju ir pietus pagaminti ir vakariene. Ir kambarius susitvarkyti, rubus isplauti... Tikra namu seimininke tapau doh.gif biggrin.gif
Zodziu darau isvada, kad mano stebuklelis gana ramus vaikas. Beje, jei ne tas pilvas, vaiko nebutu nei girdeti. Espumisanas padeda, colinox nelabai patiko, ilgai, kol suveikia, negaliu ziuret i ji tiek besikankinanti, o sam simplex, jei taip parasiau, nebandem.. Zodziu laukiu nesulaukiu, kada dieglukai baigsis. Bet kogero atsiras kitas dziaugsmas - dantukai smile.gif
Kantrybes mamytes auginant savo mazulycius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertaa @ 2010 01 18, 13:37)
Zodziu laukiu nesulaukiu, kada dieglukai baigsis. Bet kogero atsiras kitas dziaugsmas - dantukai  smile.gif

Diegliukai baigsis tikrai, o dantukai ne taip jau ir greitai pasirodys, turbut spesi ir nuo diegliu pailseti biggrin.gif

Bet ar Jus visos pastebejot, kad su leliukais laikas greiciau eina nei nesciai bunant??? Mano lelytei jau trys savaites, tai net nespejau pastebeti kaip greitai praejo, siandien jau ir pas daktare pirmo menesio vizitui uzsiregistravau, siaubas atrodo kad mirkteli ir jau vaikas didesnis...
Atsakyti
sveikutes mergaites 4u.gif

matau jus cia graziai visos susibendrave, ir jau kai kurios pagimde...tad gal man galesit i viena klkausimuka atsakyt ax.gif

mums 32 savaiteles dar tik, bet jauciu, kad pilvukas nusileides truputuka, jau net aplinkiniai pastebi...kiek as suprantu(o beveik nieko nesuprantu biggrin.gif ), kad tas pilvukas turetu pries gimdyma nusileist, ar tada kaip vaikiukas apsivercia galvyte zemyn? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 01 18, 13:43)
Antras vaikutis jau nesibrauna anksti, tai svarbiausia smile.gif
Visakeriopos sekmes jums  4u.gif

uz sekme kol kas nedekosiu, bet priimu ja 4u.gif
o ryt vaziuoju echoskopijai i KMUK, tai ziuresiu, ka pasakys. Labai bijau, kad kudikis nebutu LABAI didelio svorio... baiminuos, kaip tada reiktu isgimdyt?...

labas vakaras visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidze @ 2010 01 18, 18:23)
mums 32 savaiteles dar tik, bet jauciu, kad pilvukas nusileides truputuka, jau net aplinkiniai pastebi...kiek as suprantu(o beveik nieko nesuprantu biggrin.gif ), kad tas pilvukas turetu pries gimdyma nusileist, ar tada kaip vaikiukas apsivercia galvyte zemyn? unsure.gif

Vaikiukas apsiverčia ir tuomet turi įsistatyt į dubenį... Aš kalbėsiu konkrečiai apie save - apsivertė 32 savaitę, o judant link 35 savaitės jau ir pilvukas nusileido, vaikiukas įsistatė. Taigi, vienoms gali ankščiau nusileist, kitoms vėliau, tik kelios savaitėlės prieš gimdymą, kiekvienai skirtingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(redxshi @ 2010 01 19, 01:14)
Vaikiukas apsiverčia ir tuomet turi įsistatyt į dubenį... Aš kalbėsiu konkrečiai apie save - apsivertė 32 savaitę, o judant link 35 savaitės jau ir pilvukas nusileido, vaikiukas įsistatė. Taigi, vienoms  gali ankščiau nusileist, kitoms vėliau, tik kelios savaitėlės prieš gimdymą, kiekvienai skirtingai smile.gif

labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti