Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(Esha @ 2010 01 12, 20:40)
Man ir buvo depresija apnikus kelias dieneles. Atrode galeciau verkti be perstojo. Bet slepiau savo asaras niekam nerodziau.
Dabar ir atrodo, kad ligoninej suneliui buvau 100 proc atsidavus, o dabar kai namie, tai atsiranda kokiu darbeliu, tai prie kompo pasedziu. Ir isivaizduoju, kad jis galvoja, jog as jo taip nebemyliu  doh.gif  Nors ir miega jis pastoviai, budraujancio vieno nepalieku, bendrauju. Na bet uzsigalvoju ir vel nepajuntu kaip asaros teka.
Kiek zinau maziukai jaucia mayciu emocijas.....

viskas gerai, gi negalim istisai su leliuku but, as pradzioj tai prie kruties tik ir telaikiau, o dabar pavalgo ir miega, sypsosi.. ir gerai, kad prie kompo pasedi, reik atsipalaiduot, jei tavo nuotaika bus puiki tai ir leliukas bus ramus, beje, o koks vardas? ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, turiu klausima. Ar duodate savo vaikiukui ciuptuka? Nes maniske labai nori zysti, tai pradejo persivalgyti, galvoju, gal tas prietaisas pagelbegtu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingins @ 2010 01 13, 19:28)
Sveikos mamytes, turiu klausima. Ar duodate savo vaikiukui ciuptuka? Nes maniske labai nori zysti, tai pradejo persivalgyti, galvoju, gal tas prietaisas pagelbegtu? blush2.gif

Žinau, kad dabar labai daug nuomonių dėl šito, labai daug neigiamų, bet aš duodu smile.gif Nedaviau tik kelias dienas kol ligoninėj buvom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karalaiti @ 2010 01 13, 14:23)
o koks vardas? ax.gif

Emilis smile.gif

QUOTE(ingins @ 2010 01 13, 20:28)

Na as kolkas neduodu, siaip turiu nusipirkusi. Jei iseis issiverst be jo, tai ir neduosiu. Dabar jis uzmiega zisdamas, praktiskai nezirzia.
Duodu as jam zist kiek tik nori- kuo daugiau zis tuo daugiau pienelio gaminsis. O kai jau tikrai nenori, tai nebeima- atsisako. (Arba uzmiega)
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 01 13, 22:20)
Emilis smile.gif
Na as kolkas neduodu, siaip turiu nusipirkusi. Jei iseis issiverst be jo, tai ir neduosiu. Dabar jis uzmiega zisdamas, praktiskai nezirzia.
Duodu as jam zist kiek tik nori- kuo daugiau zis tuo daugiau pienelio gaminsis. O kai jau tikrai nenori, tai nebeima- atsisako. (Arba uzmiega)

nu vardas liuks. gerai, kad neduodi, as ir pradzioje maniau neduosiu, nelabai ir dabar ima, bet jei uzeina rekimo banga, tai vis tik duodu... ir gydytoja buvo sake nieko tokio, jei kartai nusiraminimui pakisi zinduka, nu nezinau cia kok gero kiek mamu tiek nuomoniu. suvalgiau jogurto, siandi labai rekia, itariu ka nuo jo, tai atsargiai ir tu su pieno produktais, nes triuksmo daug labai buvo. laikomes, kantrybe ir gera nuotaika svarbiausia. bigsmile.gif
Atsakyti
Nupirkom siandien ciulptuka ortopedini. Jau taip juokingai mano mazyle su juo atrodo lotuliukas.gif Pradzioj nemokejo ciulpti, bet ismoko. Labai greitai su juo uzmigo ir isspjove. Sakiau duosiu tik naktimis, o diena tai apseis, nes labai jau noriu nors viena nakti pamiegoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingins @ 2010 01 15, 00:17)
Nupirkom siandien ciulptuka ortopedini. Jau taip juokingai mano mazyle su juo atrodo  lotuliukas.gif  Pradzioj nemokejo ciulpti, bet ismoko. Labai greitai su juo uzmigo ir isspjove. Sakiau duosiu tik naktimis, o diena tai apseis, nes labai jau noriu nors viena nakti pamiegoti  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 01 13, 21:20)
Emilis smile.gif

Labai gražus vardas, buvo vienas iš mūsų išsirinktų, bet kai gimė mano sūnelis, tai kažkaip nelipo man tas vardas jam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedryte @ 2010 01 12, 11:29)
Bet man jo zodziai kiekviena nakti prabudus ir mane apkabinus : Mamyte myliu labai tave, ATPERKA man VISKA thumbup.gif

Kaip graziai parasei wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
si vakara jauciuosi keistokai ax.gif mums eina 38 savaite. si vakara pradejo spazmuoti gimda-kas 6, 13, 10, 8 minutes, trumpai-iki 30 sekundziu ir neskausmingai. sukieteja ir atleidzia. ir taip jau antra valanda tesiasi. cia turbut paruosiamieji saremiai, bet ar jie buna tokie dazni? kiek zinau ju gali per viena diena buti iki 10, o mums jau tiek per nepilnas 2 valandas.... g.gif kas cia mumyse vyksta? gal jau gimdyt tuoj?
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2010 01 15, 20:40)
si vakara jauciuosi keistokai ax.gif  mums eina 38 savaite. si vakara pradejo spazmuoti gimda-kas 6, 13, 10, 8 minutes, trumpai-iki 30 sekundziu ir neskausmingai. sukieteja ir atleidzia. ir taip jau antra valanda tesiasi. cia turbut paruosiamieji saremiai, bet ar jie buna tokie dazni? kiek zinau ju gali per viena diena buti iki 10, o mums jau tiek per nepilnas 2 valandas.... g.gif kas cia mumyse vyksta? gal jau  gimdyt tuoj?

Oi prisimenu ta jausma ir nezinia biggrin.gif Pas mane tokie dazni paruosiamieji (kai kurie trukdavo kas 3 minutes) tesdavosi iki 5 valandu ir net skausmingi budavo, ir prasidejo ne 38 savaite, o 35. Pagimdziau lygiai pilnu 39niu savaiciu. Bet del viso pikto siulyciau pasiskambinti daktarei ir pasiklausti, nes visos mes skirtingos.
Atsakyti
Eglieska,gal jau greitai susitiksit su savo maziuku wub.gif
Ingins,kaip tavo lialia,gal jau geriau?
Atsakyti