QUOTE(omsone @ 2010 09 15, 08:44)
As irgi tokia

Dabar tikras kamuoliukas, mazas su dideliu pilvu ir visur rituosi, o kaip is lovos reikia issiropsti

. Suprantu tave nes ir man jau sunku judeti, be to begalo miegale esu, labai megdavau anksciau pamiegoti, tai dabar kai nescia, tai is vis miegelis ima
Papildyta:

Manau tikrai efektinga turetu buti
Chi

ne as viena tokia
Papildyta:
QUOTE(omsone @ 2010 09 15, 10:41)
Na jau grizau is gines, tai pakolkas viskas gerai, kaklelio ne netikrino. Eisiu kita treciadieni kaip tik termino diena, tada jau sake viska apziures, o rytojaus diena reikes vaziuot i GN pasitikrinti, tad lauksim kitos savaites
As niekaip neapsisprendziu kokius vaikeliui rubelius ideti parsivezimui. Susikrovusi tases i GN, bet niekaip neapsisprendziu kaip reikes vaikuti aprengti, kombinezoniuku manau per silta, kai lauke atsala vel galvoju gal kartais jo ir reiketu

. Taip ir delioju i tase ar is tases tuos rubelius

. Kaip jus aprengsit savo maziukus?
As tai pasijamiau:plona ir siltesne kepurytes,slauztus,siltas kelnytes,bliuzoniuka,vilnones kojinytes,dekuti. Kazodel esu isitikinusi jog kombinzono neprireiks

, o jai ka tetukas atvez
Papildyta:
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 15, 11:12)
Į gimdyklą imsiu siaustinuką + šliaužtuką + vilnones kojinytes + kepuriuką
O į palatą 3 šliaužtinukus mevilninius įsimečiau, porą šiltesnių (viduj medvilnė, išorėj toks švelnutis), kelias kojinytes ir pirštinytes (nes šliaužtukai be pirštinyčių pas mus)
Ligoninėj vaikutis tikrai nesušals
O pasiėmimui iš ligoninės turiu sudėjus komplektuką (siaustinukas + bodžiukas + kepuriukas) ir lengvą medvilninį kombinezoniuką + kaldrytę
- - -
Beje, ašį vis dar namie ir be jokių pokyčių
Galiu pasakyti, kad natūralūs skatinimo metodai kolkas nepadėjo
Turbut dar tavo lelei dar nesinori palikti pilvuko,matyt labai gera pas mamyte
O tai tiu nenori rengti ligonines rubeliais? Ar ten kur gimdysi neduoda? As tai rengsiu ligonines rubeliais,maziau rupesciu
Papildyta:

busimos mamytes,kaip galvojate parsivesti savo mazycius? Ar auto kedutej ar lopsy

? As tai galvoju apie auto kedute

maniskis tai tvirtai apsisprendes jog auto keduteje, o man naujagimiai tokioj kedutej taip gailiai atrodo

Tai as i dvejoju