Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 14, 10:16)
Oho blink.gif Aš kažkaip dienomis nemiegu - nesinori visiškai unsure.gif
Man ginė vakar pasakė "tau jau gimdyt reikia, o tu vis lakstai" bigsmile.gif
Kažkaip nesijaučiu sunki - tik kad pilvūzas diiiiidelis lotuliukas.gif

Mat as ir pries nestuke.gif as miegaliuke buvau lotuliukas.gif , o db tai da labiau,ipatingai sustingau pask. men. Mat daug svorio priaugau doh.gif ,esu zemo ugio, pilvukas didelis tai man labai sunku.
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 14, 09:22)
Mat as ir pries nestuke.gif as miegaliuke buvau lotuliukas.gif , o db tai da labiau,ipatingai sustingau pask. men. Mat daug svorio priaugau doh.gif ,esu zemo ugio, pilvukas didelis tai man labai sunku.

Aaaa, tada aišku, jeigu ir prieš tai mėgai pamiegoti 4u.gif
Na, aš irgi nemažai priaugau, bet vis guodžiu save, kad tikrai mažiau negu Sabutytė-Alijeva lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 14 rugsėjo 2010 - 09:30
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 14, 10:29)
Aaaa, tada aišku, jeigu ir prieš tai mėgai pamiegoti  4u.gif
Na, aš irgi nemažai priaugau, bet vis guodžiu save, kad tikrai mažiau negu Sabutytė-Alijeva lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tik va idomu ar tik tie kg nesugalvos pasilikti g.gif jetau jetau neduok dieve doh.gif as tai dar labai dziaugiuosi kad strijos manes neispuose,labai ju bijojau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 14, 09:37)
lotuliukas.gif  tik va idomu ar tik tie kg nesugalvos pasilikti g.gif  jetau jetau neduok dieve doh.gif  as tai dar labai dziaugiuosi kad strijos manes neispuose,labai ju bijojau unsure.gif

aš irgi dėl šito džiaugiuosi - matyt, elastinga mano oda bigsmile.gif

Beje, grįžau iš konsultacijos GN unsure.gif Sakė, dar 'ramiakas' kelioms dienoms verysad.gif Tipo iki penktadienio dar neturėčiau pagimdyt, tad penktadienį ryte vėl pas juos reiks apsilankyti doh.gif
Ech....

p.s. reiks šiandien imtis tam tikrų skatinimo priemonių turbūt ... smileysex.gif flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 14 rugsėjo 2010 - 13:00
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 14, 13:59)
aš irgi dėl šito džiaugiuosi - matyt, elastinga mano oda bigsmile.gif

Beje, grįžau iš konsultacijos GN unsure.gif Sakė, dar 'ramiakas' kelioms dienoms verysad.gif Tipo iki penktadienio dar neturėčiau pagimdyt, tad penktadienį ryte vėl pas juos reiks apsilankyti doh.gif
Ech....

p.s. reiks šiandien imtis tam tikrų skatinimo priemonių turbūt ...   smileysex.gif  flirt.gif  hihihi.gif

Girdejau kad padeda sie skatinamieji lotuliukas.gif mirksiukas.gif Na bet manau kad tavo maziukas pats nuspres kada jam geriau drinks_cheers.gif
Mes ir penkt.einam ax.gif
O ka tu galvoji apie karsta vonia g.gif ? Man tai kazkaip baugokai skamba blink.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 14, 13:34)
<...>
O ka tu galvoji apie karsta vonia g.gif ? Man tai kazkaip baugokai skamba blink.gif

Klausiau ginės, sakė, kad efektyviau seksas bigsmile.gif wub.gif

O geriausias turbūt variantas būtų seksas karštoje vonioje lotuliukas.gif (o vietoj langų išplauti vonios plyteles maudantis lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 14 rugsėjo 2010 - 14:00
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 14, 14:51)

O geriausias turbūt variantas būtų seksas karštoje vonioje lotuliukas.gif (o vietoj langų išplauti vonios plyteles maudantis lotuliukas.gif )

Niu jo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif smagumelis!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 14, 10:22)

As irgi tokia drinks_cheers.gif Dabar tikras kamuoliukas, mazas su dideliu pilvu ir visur rituosi, o kaip is lovos reikia issiropsti doh.gif . Suprantu tave nes ir man jau sunku judeti, be to begalo miegale esu, labai megdavau anksciau pamiegoti, tai dabar kai nescia, tai is vis miegelis ima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 14, 14:51)

lotuliukas.gif thumbup.gif Manau tikrai efektinga turetu buti thumbup.gif
Atsakyti
Na jau grizau is gines, tai pakolkas viskas gerai, kaklelio ne netikrino. Eisiu kita treciadieni kaip tik termino diena, tada jau sake viska apziures, o rytojaus diena reikes vaziuot i GN pasitikrinti, tad lauksim kitos savaites smile.gif

As niekaip neapsisprendziu kokius vaikeliui rubelius ideti parsivezimui. Susikrovusi tases i GN, bet niekaip neapsisprendziu kaip reikes vaikuti aprengti, kombinezoniuku manau per silta, kai lauke atsala vel galvoju gal kartais jo ir reiketu g.gif . Taip ir delioju i tase ar is tases tuos rubelius doh.gif . Kaip jus aprengsit savo maziukus?
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 09 15, 10:41)
Na jau grizau is gines, tai pakolkas viskas gerai, kaklelio ne netikrino. Eisiu kita treciadieni kaip tik termino diena, tada jau sake viska apziures, o rytojaus diena reikes vaziuot i GN pasitikrinti, tad lauksim kitos savaites  smile.gif

As niekaip neapsisprendziu kokius vaikeliui rubelius ideti parsivezimui. Susikrovusi tases i GN, bet niekaip neapsisprendziu kaip reikes vaikuti aprengti, kombinezoniuku manau per silta, kai lauke atsala vel galvoju gal kartais jo ir reiketu  g.gif . Taip ir delioju i tase ar is tases tuos rubelius  doh.gif . Kaip jus aprengsit savo maziukus?

As tai prisidejau ir siltu rubeliu, ir plonesniu.Vietos vistiek labai daug neuzima.Gal tuomet bus silta, o kita diena atsals, kas gali zinoti.Nuo paprastu rubeliu, iki megztu.Kombinezona , kaldryte paliksiu namie lopselyje, jei reikes tai vyras israsymo diena atgabens. ax.gif
Siaip tai ligoninej vaikutis tikrai nesusals, nes suvinioja juos ten kaip kokonus i kaldryte.
Bet vistiek karts nuo karto issiimu viska ir dar perziuriu...bet gal del to, kad siaip miela ir labai laukiu kada pagaliau juos galesiu uzvilkti savo mazyliui... wub.gif
Atsakyti
Į gimdyklą imsiu siaustinuką + šliaužtuką + vilnones kojinytes + kepuriuką 4u.gif
O į palatą 3 šliaužtinukus mevilninius įsimečiau, porą šiltesnių (viduj medvilnė, išorėj toks švelnutis), kelias kojinytes ir pirštinytes (nes šliaužtukai be pirštinyčių pas mus) 4u.gif

Ligoninėj vaikutis tikrai nesušals 4u.gif

O pasiėmimui iš ligoninės turiu sudėjus komplektuką (siaustinukas + bodžiukas + kepuriukas) ir lengvą medvilninį kombinezoniuką + kaldrytę 4u.gif

- - -

Beje, ašį vis dar namie ir be jokių pokyčių doh.gif
Galiu pasakyti, kad natūralūs skatinimo metodai kolkas nepadėjo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 15 rugsėjo 2010 - 10:13
QUOTE(omsone @ 2010 09 15, 08:44)
As irgi tokia  drinks_cheers.gif  Dabar tikras kamuoliukas, mazas su dideliu pilvu ir visur rituosi, o kaip is lovos reikia issiropsti  doh.gif . Suprantu tave nes ir man jau sunku judeti, be to begalo miegale esu, labai megdavau anksciau pamiegoti, tai dabar kai nescia, tai is vis miegelis ima  smile.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  thumbup.gif  Manau tikrai efektinga turetu buti  thumbup.gif

Chi lotuliukas.gif ne as viena tokia nestuke.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(omsone @ 2010 09 15, 10:41)
Na jau grizau is gines, tai pakolkas viskas gerai, kaklelio ne netikrino. Eisiu kita treciadieni kaip tik termino diena, tada jau sake viska apziures, o rytojaus diena reikes vaziuot i GN pasitikrinti, tad lauksim kitos savaites  smile.gif

As niekaip neapsisprendziu kokius vaikeliui rubelius ideti parsivezimui. Susikrovusi tases i GN, bet niekaip neapsisprendziu kaip reikes vaikuti aprengti, kombinezoniuku manau per silta, kai lauke atsala vel galvoju gal kartais jo ir reiketu  g.gif . Taip ir delioju i tase ar is tases tuos rubelius  doh.gif . Kaip jus aprengsit savo maziukus?

As tai pasijamiau:plona ir siltesne kepurytes,slauztus,siltas kelnytes,bliuzoniuka,vilnones kojinytes,dekuti. Kazodel esu isitikinusi jog kombinzono neprireiks schmoll.gif , o jai ka tetukas atvez ax.gif
Papildyta:
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 15, 11:12)
Į gimdyklą imsiu siaustinuką + šliaužtuką + vilnones kojinytes + kepuriuką 4u.gif
O į palatą 3 šliaužtinukus mevilninius įsimečiau, porą šiltesnių (viduj medvilnė, išorėj toks švelnutis), kelias kojinytes ir pirštinytes (nes šliaužtukai be pirštinyčių pas mus) 4u.gif

Ligoninėj vaikutis tikrai nesušals 4u.gif

O pasiėmimui iš ligoninės turiu sudėjus komplektuką (siaustinukas + bodžiukas + kepuriukas) ir lengvą medvilninį kombinezoniuką + kaldrytę 4u.gif

- - -

Beje, ašį vis dar namie ir be jokių pokyčių doh.gif
Galiu pasakyti, kad natūralūs skatinimo metodai kolkas nepadėjo verysad.gif

Turbut dar tavo lelei dar nesinori palikti pilvuko,matyt labai gera pas mamyte wub.gif
O tai tiu nenori rengti ligonines rubeliais? Ar ten kur gimdysi neduoda? As tai rengsiu ligonines rubeliais,maziau rupesciu ax.gif tongue.gif
Papildyta:
4u.gif busimos mamytes,kaip galvojate parsivesti savo mazycius? Ar auto kedutej ar lopsy ax.gif ? As tai galvoju apie auto kedute g.gif maniskis tai tvirtai apsisprendes jog auto keduteje, o man naujagimiai tokioj kedutej taip gailiai atrodo blink.gif Tai as i dvejoju g.gif doh.gif
Atsakyti