Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 16, 08:43)

Beje, už valandėlės kitos lėksiu pas ginę - tegu žiūri unsure.gif Oj, kaip norėčiau, kad pasakytų "atsidarymas 9 cm, lėk į ligoninę" lotuliukas.gif

Sekmes tau 4u.gif . Manau kad jau tuoj ir isvysi savo mazyli wub.gif
Atsakyti
Grįžau 4u.gif Deja, vis tie patys 4 cm...
Dar laukti... Luakti... Laukti... doh.gif
Atsakyti
nzn kaip Lietuvoj, bet Norvegijoj yra tokios specialios pagalveles, kurios tiesiasi i autokedute. na bet cia galima ir paciai kazka susiorganizuoti ir itiesti, kad butu tiesiau ir ramiau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 16, 09:03)
Grįžau 4u.gif Deja, vis tie patys 4 cm...
Dar laukti... Luakti... Laukti... doh.gif

manes jau nebeiskrapstytu is ligonines su 4 cm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 09 16, 11:13)
<...> manes jau nebeiskrapstytu is ligonines su 4 cm  lotuliukas.gif

Kodėl gi? blink.gif g.gif
Tuomet jau nuo pirmadienio ten būčiau gulėjusi ir laukusi... doh.gif Kam man to reikia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 16, 08:43)
Labas rytas 4u.gif
Vėl bemiegė naktis doh.gif Nesuprantu, kur mano miegas dingęs blink.gif - naktimis nemiegu, dienomis, irgi ir, svarbiausia, kad miegoti visai nesinori doh.gif

Pas mus autokėdutė 0-13 kg, tad, manau, reiks tvirtinti ją, thanks už patarimą drinks_cheers.gif
O energija iš aš pati stebiuosi, ir mano gydytoja, ir visi aplinkiniai hihihi.gif

Beje, už valandėlės kitos lėksiu pas ginę - tegu žiūri unsure.gif Oj, kaip norėčiau, kad pasakytų "atsidarymas 9 cm, lėk į ligoninę" lotuliukas.gif

Del bemiegiu naktu. Mane ir kankina nemiga,bet diena issiparpiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Niu jo butu tau thumbup.gif ,tik va ar tavo lele to nori?
Papildyta:
~BEAUTY~ tau daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif apsisarvuok kantrybe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niekur nedings anksciau ar veliau tures mazasis tavo issikraustyti mirksiukas.gif
Siandien pabandziau ir iklojau stora palute i auto kedute lotuliukas.gif (susirimavo lotuliukas.gif ),visai neblogai thumbup.gif Va db viasai man ramu, gales mano zirniukas keliauti wub.gif drinks_cheers.gif
Siandien pasidariau valgyti ir dar sugebejau issisluoti namus ax.gif i visai neblogai jauciuosi blush2.gif kazi ne tyla pries audra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 16, 13:15)
~BEAUTY~ tau daug  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif apsisarvuok kantrybe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niekur nedings anksciau ar  veliau tures mazasis tavo issikraustyti mirksiukas.gif <...>

Ačiūūūū bigsmile.gif Jo, kaip matau, mano lėlytei labai patinka pilvelyje unsure.gif

Niu va, matai, ir tu turi daug jėgų dar tvarkymuisi thumbup.gif

Beje, mamkos, autokėdutę reikia prieš eismą dabar tvirtinti kažkaip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 16 rugsėjo 2010 - 13:22
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 16, 14:21)
Ačiūūūū bigsmile.gif Jo, kaip matau, mano lėlytei labai patinka pilvelyje unsure.gif

Niu va, matai, ir tu turi daug jėgų dar tvarkymuisi thumbup.gif

Beje, mamkos, autokėdutę reikia prieš eismą dabar tvirtinti kažkaip? g.gif

Kas cia per naujiena g.gif ? Zinau tik jai jau yra auto oro pagalves negalima veidu i prieki tvirtinti. As galvoju mes kedute tvirtinsim uz tetuko g.gif . Kazkaip pas visus musu draugus ten kedutes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 16, 13:31)
Kas cia per naujiena g.gif ? Zinau tik jai jau yra auto oro pagalves negalima veidu i prieki tvirtinti. As galvoju mes kedute tvirtinsim uz tetuko g.gif . Kazkaip pas visus musu draugus ten kedutes tongue.gif

Citata (iš šio puslapio: http://www.mamoszurn...i...&Itemid=0):
"Kaip tvirtinti kėdutę – veidu į eismą ar prieš eismą?
Tai priklauso tik nuo vaiko amžiaus. Mažyliai iki 1 metų turėtų važiuoti pusiau gulomis ir prieš eismą. Jei mažą vaikelį pasodinsime veidu į priekį, silpnas jo kakliukas nesugebės tvirtai išlaikyti sąlyginai sunkios galvutės netgi nestaigiai stabdant. Kėdutę apsukti veidu į priekį reikėtų tada, kai vaiko kojos ima remtis į sėdynės atlošą (paprastai tai atsitinka, kai vaikui sueina 1,5-2 metai). Tokio amžiaus vaikučių kaklo raumenys jau pakankamai tvirti. Nuo 3 metų vaikus be jokių baimių sodinkite veidu į priekį."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 16 rugsėjo 2010 - 14:00
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 16, 09:45)
Kodėl gi? blink.gif g.gif
Tuomet jau nuo pirmadienio ten būčiau gulėjusi ir laukusi... doh.gif Kam man to reikia? unsure.gif

siaip as juoko firma parasiau ta posta cool.gif
bet kokiu atveju, kiekviena situacija skirtinga.

Del kedutes tvirtinimo, tai taip, ja reikia tvirtinti pries eismo krypti ir aisku ne priekineje sedyneje, jei ten yra oro pagalves.
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 16, 14:59)
Tai priklauso tik nuo vaiko amžiaus. Mažyliai iki 1 metų turėtų važiuoti pusiau gulomis ir prieš eismą. Jei mažą vaikelį pasodinsime veidu į priekį, silpnas jo kakliukas nesugebės tvirtai išlaikyti sąlyginai sunkios galvutės netgi nestaigiai stabdant. Kėdutę apsukti veidu į priekį reikėtų tada, kai vaiko kojos ima remtis į sėdynės atlošą (paprastai tai atsitinka, kai vaikui sueina 1,5-2 metai). Tokio amžiaus vaikučių kaklo raumenys jau pakankamai tvirti. Nuo 3 metų vaikus be jokių baimių sodinkite veidu į priekį."

Hm... Cia tikrai vertinga info! Aciu 4u.gif Reiks atidziau pasiskaitineti thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 16, 14:59)

Tai visada taip ir budavo kad veikutis priesinga puse apsuktas turi buti. Ir autokeduciu instrukcijose taip parodyta, kad staiga stabdant vaikutis atsilostu atgal, o ne i prieki lektu.
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 09 16, 16:15)
Tai visada taip ir budavo kad veikutis priesinga puse apsuktas turi buti. Ir autokeduciu instrukcijose taip parodyta, kad staiga stabdant vaikutis atsilostu atgal, o ne i prieki lektu.

Gal taip ir būdavo visados, bet, matai, aš vaikiuko anksčiau dar neturėjau, tai iš kur gi man žinoti? wink.gif
Atsakyti