Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

QUOTE(Holly_ @ 2010 01 15, 16:06)
Nusipirkau prieš mėnesį tai siaubas nėjo pasidažyt normaliai, makt makt ir košė ant blakstienų, dengė baisiai, poto kažkiek pasinaudojo mama ir draugė, o vat užvakar išsitraukiau tai truputį pastovėjęs ir panaudotas visai gerai dažo  smile.gif dėl patogumo, tai man visai patogus tas šepetėlis.

O as pastebejau kad kol visai nauji tusai man visi jie nekaip dazo, va kai prasinaudoja, tada ir pradeda graziau dazyti. Cia toks pastebejimas. blush2.gif
Pries kuri laika keikiau Lancome Fatale, o dabar maniskis i pabaiga, tai lyg vel tokio noreciau. g.gif Labai pastorina blakstienas thumbup.gif
Lancome hypnose irgi mano mylimas thumbup.gif
O is pigesniu tai loreal sidabrinis Lash Architect lieka pirmoj vietoj thumbup.gif
Atsakyti
Koks tušas ilgina blakstienas? 4u.gif Tik kad netrupėtų ir neteptų vokų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2010 01 16, 18:58)
Turiu Dior Show, nepatinka. Per mazai man efekto, galima sakyt visai neissiskiriantis tusas is kitu. Ir siaip nelabai graziai padazo blakstienas. Iconic turejau, daug labiau patiko..

Kuri turi? Ju ,siaip jau,ne vienas yra smile.gif Man jis mylimiausias.Blakstienos visada idealios ir iki pat antakiu rolleyes.gif
Atsakyti
sakykit, o gal kas nors bandėt Maxfactor Masterpiece Beyond Length? unsure.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju GOSH Amazing Length'n Build. Patinka, nes nesulipina blakstienu.
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 17, 00:15)
Koks tušas ilgina blakstienas? 4u.gif  Tik kad netrupėtų ir neteptų vokų  4u.gif

Kur dingo visos naudojančios tušus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 17, 01:15)
Koks tušas ilgina blakstienas? 4u.gif  Tik kad netrupėtų ir neteptų vokų  4u.gif

neatsiminsiu visu tiksliu pavadinimu,bet ju daug,praktiskai visos kompanijos turi po toki,Chanel,Dior,Lancome,cia geriausi smile.gif
Atsakyti
Žinau, kad visos kompanijos turi po ilginantį tušą, bet noriu išgirsti konkrečius atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Emilija~ @ 2010 01 16, 00:20)
As siulyciau toms kurios nori ilgu blakstienu tai Lancome Drama  thumbup.gif  ...tikrai gerai atrodo.

As si tusa be jokios sazines grauzaties ismeciau i siuksliu deze (po mazdaug puses men. naudojimo) schmoll.gif

Siaip geriausiai ilgina, bent jau man, YSL tusai (ypac False Lash Effect).
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 18, 17:20)
Žinau, kad visos kompanijos turi po ilginantį tušą, bet noriu išgirsti konkrečius atsiliepimus  4u.gif

apie tai labai daug jau cia prirasyta
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2010 01 17, 02:40)
Kuri turi? Ju ,siaip jau,ne vienas yra  smile.gif  Man jis mylimiausias.Blakstienos visada idealios ir iki pat antakiu  rolleyes.gif

Parasiau turiu Dior Show, o kiti dior show turi dar viena pavadinima prie sio (black out, waterproof) tongue.gif O turejau iconic'a, kuris man labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 01 18, 16:18)
neatsiminsiu visu tiksliu pavadinimu,bet ju daug,praktiskai visos kompanijos turi po toki,Chanel,Dior,Lancome,cia geriausi smile.gif

Ne geriausi... tik brangiausi biggrin.gif
Atsakyti