Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

QUOTE(EVY @ 2010 01 12, 12:53)
F A , o tas MF tusas nors kiek tankina ? 4u.gif

Kolkas nepasakysiu...

QUOTE(comep @ 2010 01 12, 14:12)
o koks sito tuso sepetys?  biggrin.gif  bigsmile.gif guminukas,ar klasikinis, ir tt?  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif

Sepetelis guminukas, bet toks minkstutis ir gana lankstus:
user posted image

QUOTE(picolina @ 2010 01 12, 14:58)
as labai norejau tuso MF Materpiece Max bet per neasiziurejima nusipirkau MF Masterpiece.sakykit ar labai jie skiresi?

Masterpiece MAX taip pat labiau storina blakstienas, bet ir paprastas Masterpiece yra puikus tusiukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 12, 01:08)
Ai aš tai tokį senamadišką naudoju, jau kelintą buteliuką, labai patinka jis man. hihihi.gif

user posted image

Šitas tušas tikrai labai geras drinks_cheers.gif

QUOTE(picolina @ 2010 01 12, 14:58)
as labai norejau tuso MF Materpiece Max bet per neasiziurejima nusipirkau MF Masterpiece.sakykit ar labai jie skiresi?

Skiriasi.
MF Masterpiece dažo natūraliau, o Masterpiece Max- ryškiau, labiau storina ir ilgina. Kol nebuvo pasirodęs Masterpiece Max, geras tušas buvo ir auksinėj tubelėj, bet kai pabandžiau Max, auksinis dažo per silpnai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 12, 02:08)
Ai aš tai tokį senamadišką naudoju, jau kelintą buteliuką, labai patinka jis man. hihihi.gif

user posted image

Bet jau baiginėjasi, galvoju, reikia gal ką nors naujo išbandyti.  g.gif

O man sitas tusas visai nepatiko schmoll.gif
Lig siol daziausi L'oreal tusais, tai labiausiai patiko tas, kur vienoj pusej baltas, kitoj - juodas (nepamenu pavadinimo).
Dabar apsisprendziau ir bandysiu YSL Volume Effet Faux Cils, nes girdejau nemazai geru atsiliepimu apie ji smile.gif
Atsakyti

Dabar apsisprendziau ir bandysiu YSL Volume Effet Faux Cils, nes girdejau nemazai geru atsiliepimu apie ji smile.gif

As irgi prisiklausius geru atsiliepimi apie si tusa,nusipirkau ji ir labai labai dziaugiuosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tokiu blakstienu niekad neturejau wub.gif pailgina,uzriecia,pastorina wub.gif Kai ji baigsiu bandysiu pirktis YSL Singulier,pas drauge bandziau,tai irgi labai thumbup.gif
Atsakyti
norėčiau nuomonės apie šitą po dešine lorealio tušą, konkrečiai domina šep;etėlis, kaip su tokiu dažytis, ar patogu? g.gif gerai padengia?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dušelė @ 2010 01 12, 19:48)
Lig siol daziausi L'oreal tusais, tai labiausiai patiko tas, kur vienoj pusej baltas, kitoj - juodas (nepamenu pavadinimo).

O man šitas nepatiko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 12, 23:50)
O man šitas nepatiko. biggrin.gif

Ir man schmoll.gif
Labai geras, kuri dabar naudoju, tai MAX FACTOR FALSE LASH EFFECT wub.gif , galeciau net lyginti su naudotais chanel ir lancome
Atsakyti
as labai laukiu atsiliepimu apie MF Lash Extension Effect tusa!
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 01 12, 22:48)
norėčiau nuomonės apie šitą po dešine lorealio tušą, konkrečiai domina šep;etėlis, kaip su tokiu dažytis, ar patogu?  g.gif  gerai padengia?

Nusipirkau prieš mėnesį tai siaubas nėjo pasidažyt normaliai, makt makt ir košė ant blakstienų, dengė baisiai, poto kažkiek pasinaudojo mama ir draugė, o vat užvakar išsitraukiau tai truputį pastovėjęs ir panaudotas visai gerai dažo smile.gif dėl patogumo, tai man visai patogus tas šepetėlis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Holly_: 15 sausio 2010 - 16:07
QUOTE(Holly_ @ 2010 01 15, 15:06)
Nusipirkau prieš mėnesį tai siaubas nėjo pasidažyt normaliai, makt makt ir košė ant blakstienų, dengė baisiai, poto kažkiek pasinaudojo mama ir draugė, o vat užvakar išsitraukiau tai truputį pastovėjęs ir panaudotas visai gerai dažo  smile.gif dėl patogumo, tai man visai patogus tas šepetėlis.

4u.gif ačiū už nuomonę, gerai pagalvojus dabar nusipirkau kitą, gal kada vėliau reiks pabandyt..
Atsakyti
As siulyciau toms kurios nori ilgu blakstienu tai Lancome Drama thumbup.gif ...tikrai gerai atrodo.
Atsakyti
Turiu Dior Show, nepatinka. Per mazai man efekto, galima sakyt visai neissiskiriantis tusas is kitu. Ir siaip nelabai graziai padazo blakstienas. Iconic turejau, daug labiau patiko..
Atsakyti