Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 27, 19:29)
na kažkaip nedrįsčiau eksperimentuot ko nors pildama į tušą  unsure.gif

As irgi nesuprantu, kam pilti i tusa akiu valiklio, jis gi ir skirtas tam kad nuvalyti tusa . Manau galima prailginti tuso gyvavimo laika jei kol dazysite akis, uzdengsite tubele pirstu, o jeigu jau labai norisi praskiest, tai geriau skiesti paparastu vandeniu smile.gif Visin'u irgi negalima skiesti
Atsakyti
Čia tas pats mitas kaip nagų laką skiedžia su acetonu, o tušą su akių valikliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 01 27, 19:43)
Čia tas pats mitas kaip nagų laką skiedžia su acetonu, o tušą su akių valikliu  lotuliukas.gif

Manau jeigu yra specialūs nagų lako skiedikliai tai gal ir tušo skiedikliai turėtų būt, bet tik jau ne su valikliais skiest doh.gif
Atsakyti
taupydamos ant naujo pilkit skiediklius ir valiklius, greitai isvis nereikes jokio tuso pirkti, nes nebus ant ko jo tepti tongue.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos. Kaip sakoma esu "gylioj nevilty". Pries tai gyvenau UK ir visa kosmetika pirkdavau ten. Kalbant apie tusus.... Liepos menesi pirkau Loreal tusa (nes sios firmos tusai man labiausiai patinka) Sarmoj. Ir ka jus manot.... jis man uzdziuvo lapkricio menesio pradzioje. Ir siuo metu naudoju (atradau uzmesta, aciu dievui, kad neismaciau) Loreal pirkta tusa 2007 metu pavasari pirkta tusa (UK). Dabar esu pasimetusi nezinau kur tureciau pirkti tusa, kuris man atitarnautu daugiau nei 3 menesius? Gal turite patarimu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritat29: 27 sausio 2010 - 21:16
QUOTE(ritat29 @ 2010 01 27, 22:15)
Labas vakaras merginos. Kaip sakoma esu "gylioj nevilty". Pries tai gyvenau UK ir visa kosmetika pirkdavau ten. Kalbant apie tusus.... Liepos menesi pirkau Loreal tusa (nes sios firmos tusai man labiausiai patinka) Sarmoj. Ir ka jus manot.... jis man uzdziuvo lapkricio menesio pradzioje. Ir siuo metu naudoju (atradau uzmesta, aciu dievui, kad neismaciau) Loreal pirkta tusa 2007 metu pavasari pirkta tusa (UK). Dabar esu pasimetusi nezinau kur tureciau pirkti tusa, kuris man atitarnautu daugiau nei 3 menesius? Gal turite patarimu? g.gif

zinokit, labai daznai ar droge, ar kosmadoje, ar sarmoje pastebejau prasuktus tusus, arba kurie 10 kartu apsukti lipnia juosta, tai tokius as jau apeinu 10 - ies metru spinduliu biggrin.gif , kadangi buvau jau toki "uzklijuota" a la nauja nupirkusi, tai jis atitarnavo apie savaite, nu jau toks sudziuves buvo, kad siaubelis doh.gif . dabar stengiuosi atidziau apziureti , perku douglase ar kristianoje, ir stengiuosi nupirkti brangesni, nes manau neverta taupyti akiu grozio ir sveikatos saskaita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritat29 @ 2010 01 27, 21:15)

Gali siustis is UK, arba lietuviškuose pardese rinkis tušą su pleveleant dangčiuko, kad nebūtų sukinėtas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulecka777 @ 2010 01 27, 20:26)
Siuo metu naudoju Lancome "Hypnose" tusa. Siap tai patinka, blakstienos lyg ir tankios atrodo, bet vat ilgio tikrai truksta. g.gif  Noretusiu ir tankiu ir ispudingai ilgu blakstienu. Siaip skaiciau, kad labai geras tusas YSL "Effeсt Faux Cils Mascara". Gal yra bandziusiu si tusa? Jei taip, tai kokie atsiliepimai?  bigsmile.gif

jei jau nėr iš pačios ilgos blakstienos,labai jau ir nepailgins schmoll.gif šiaip man jis pats pačiausias thumbup.gif YSL bandžiau,bet Hipnozė man labiau patinka ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėta** @ 2010 01 27, 22:38)
jei jau nėr iš pačios ilgos blakstienos,labai jau ir nepailgins schmoll.gif šiaip man jis pats pačiausias thumbup.gif YSL bandžiau,bet Hipnozė man labiau patinka ax.gif  4u.gif

na taip, mano pacios naturalios blakstienos nesiekia antakiu biggrin.gif , tiesiog noriu , kad vis gi butu daugiau ilginimo efektas, o ne tankinimo. tai ir galvoju, gal YSL tusas butent tai, ko man reikia - maziau tankumo, daugiau ilgio ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulecka777 @ 2010 01 27, 23:45)
na taip, mano pacios naturalios blakstienos nesiekia antakiu  biggrin.gif , tiesiog noriu , kad vis gi butu daugiau ilginimo efektas, o ne tankinimo. tai ir galvoju, gal YSL tusas butent tai, ko man reikia - maziau tankumo, daugiau ilgio ?  g.gif

nu nežinau,gali pabandyti ir YSL mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 01 27, 18:02)
O ar griebiatės kokių gudrybių, ar įpilat kokių priemonių į džiūstantį tušą, kad jį 'atnaujintumėt'? ax.gif

Jei prireikia atnaujint tusa, ilasinu pora lasu degtines - padeda. man akiu nedirgina ir nieko kito blogo nesidaro. Jokiu veido/blakstienu valikliu ar skiedikliu nepilu, sitas budas su degtine bent jau nuo senu laiku patikrintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėta** @ 2010 01 27, 23:53)
nu nežinau,gali pabandyti ir YSL  mirksiukas.gif

Sveiki, cia kazkada rasiau apie si tusa, jis man begalo patiko, bet dabar turiu mest akmenuka i sito tuso "darza". As jau koki trecia ar ketvirta sunaudojau, bet tik dabar pastebejau, kad jau labai daznai as juos perku, menuo praeina ir jis man i dziuvimo puse linksta. O dabar turiu ta naujausia YSL, pradzioj labai patenkinta buvau, bet va po men, jis man dziut pradejo ir trupa nuo blakstienu i vakara vis turiu pasivalyt paakius, nuo trupinuku. Tai buvau uzejus i Kristiana ir klausiu kame reikalas, gal as ka ne taip darau, o ji man sako, kad ju problema ta, kad greitai dziuna ir ne vienintele as jau taip sakau verysad.gif , taigi reiks man kazka naujo ziuret, nes tusa kas du men. nelabai norisi pirkinet ir ismest nemazus pinigelius verysad.gif verysad.gif O jis taip patiko, buvo mylimiausias
Atsakyti