Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

QUOTE(padukele-as146 @ 2010 01 29, 19:03)
NIEKADA NEBUVAU BANDŽIUSI IR AŠ ATGAIVINTI TUŠO,PASINAUDOJAU PATARIMU,ĮLAŠINAU SALICILO SPIRITO,JO PAS VISAS NAMŲ VAISTINĖLĖSE RASIM.IR TIKRAI-DAŽAU TOLIAU.AČIŪ UŽ PATARIMĄ.MANAU DABARTINIAIS LAIKAIS DAUG KAM PRAVERS mirksiukas.gif

o negraužia, nejautrina akių po to?
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2010 01 29, 18:36)
tik va idomu kiek ilgai nesudžius, nes paskaičiau kad visi YSL tušai greitai džiuna ir trupa  g.gif

As naudoju YSL Volume Effet Faux Cils, tai man tikrai netrupa jis, o padazo labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 01 29, 19:12)
Joks tušas TAIP nepadažys - juk akivaizdu, kad šios blakstienos - priklijuotos rolleyes.gif

turejau omenyje,kad sitaip atskirtu ,turejau kazkada toki tusa ,dar paauglystej,tokioj pilkoj pakuoteje tik nebeprisimenu pavadinimo,tai lygiai taip pat graziai padazydavo,nes mano blakstienos ilgos ir riestos tai efektas budavo labai panasus i riimel nuotrauka ,tik gaila pavadinimo nebeprisimenu doh.gif
Papildyta:
gal zinot ar buta tokiu dvieju galu tusu,kur vienam gale ilginantis tusas kitam sgale storinantis?
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 01 29, 15:54)
gal zinot koks tusas (nebutinai Riimel ) taip sugebetu padazyt blakstienas,

o man atrodo kad joks tusas panasiu blakstienu nepadarys, tiesiog reik turet tankias ir ilgas blakstienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 01 29, 18:32)
mano blakstienos ilgos ir riestos

Turint TOKIAS blakstienas - tušo kaip ir nereik ax.gif Na, o jei jau labai norisi, tai tikrai galima rast - tinka bet koks (geros kokybės).
gal zinot ar buta tokiu dvieju galu tusu,kur vienam gale ilginantis tusas kitam gale storinantis?

Būna. Turėjau tokį NIVEA, tačiau jo tikrai nerekomenduočiau schmoll.gif Bet kam jums TOKIO reik (niekaip nesuprantu)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 01 29, 18:32)

gal zinot ar buta tokiu dvieju galu tusu,kur vienam gale ilginantis tusas kitam sgale storinantis?

Buna.As toki turiu is L'oreal volume shocking.Patinka jis man,viena puse ilgina(baltas tusas) kita tankina (juodas.) Dabar ruosiuosi isigyti maxfactor. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2010 01 29, 20:40)
turiu is L'oreal volume shocking. Patinka jis man, viena puse ilgina(baltas tusas)  kita tankina (juodas.)

O kaip ta kita (juoda) pusė gali tankint, jei kita yra balta? g.gif
Gal aš ir neteisi, bet mano supratimu, jei viena pusė yra balta, kita (juoda) gali tik ilgint, bet ne storint unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 29 sausio 2010 - 21:26
QUOTE(Borzika @ 2010 01 29, 20:30)
Turint TOKIAS blakstienas - tušo kaip ir nereik ax.gif Na, o jei jau labai norisi, tai tikrai galima rast - tinka bet koks (geros kokybės).

Būna. Turėjau tokį NIVEA, tačiau jo tikrai nerekomenduočiau schmoll.gif Bet kam jums TOKIO reik (niekaip nesuprantu)? g.gif

siaip tinka bet koks tusas,bet uzsimaniau tokio kuris padaro blakstienas tokias sunkias ir didelias ,tai galvoju,kad nereiktu en tusu bandyt ,pasiklausiu pas jus.
aisku nera mano blakstienos tokios kaip toj nuotraukoj,kad net dazyt nereiktu,bet tokios kuriom tinka dauguma tusu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neila+69: 29 sausio 2010 - 22:21
QUOTE(Borzika @ 2010 01 29, 21:21)
O kaip ta kita (juoda) pusė gali tankint, jei kita yra balta? g.gif
Gal aš ir neteisi, bet mano supratimu, jei viena pusė yra balta, kita (juoda) gali tik ilgint, bet ne storint  unsure.gif

Labai paprastai...Balta dalis ilgina,kazkiek,bet nezymiai gal ir patankina,o juodoji tankina pailgintas blakstienas dar labiau patankina.Pries teigdama,isbandykit si tusa ir pamatysit. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutic: 29 sausio 2010 - 22:44
Esu išbandžius daug, bet man geriausias tusas Lancome Hypnose thumbup.gif
Atsakyti
paskaičiau apie spirintinius tušo atnaujinimo priemones schmoll.gif taigi blakstienas alinat,dar labiau blukinat... doh.gif ir akims tikrai nėr gerai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Rethimna @ 2010 01 29, 01:16)
Ko tik neprigalvoja tos moterys    lotuliukas.gif

nebūtų moterys lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėta**: 30 sausio 2010 - 10:47
QUOTE(Rutic @ 2010 01 29, 22:37)
Pries teigdama,isbandykit si tusa ir pamatysit

Būtent šio dar nebandžiau, bet esu turėjusi ne vieną panašų (viena pusė balta, kita juoda) mirksiukas.gif
QUOTE(Mėta** @ 2010 01 30, 10:48)
taigi blakstienas alinat,dar labiau blukinat... doh.gif ir akims tikrai nėr gerai

Galit argumentuot, kuo konkrečiai blogai? g.gif Lygiai tą patį galima teigt ir apie tušo "naudą" akims irnesakyk.gif
Atsakyti