Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

QUOTE(Neila+69 @ 2010 01 31, 15:16)
neturi plaukeliu? kiek skaiciau atsiliepimus visom mergaitem jis lb aptiko,net neisivaizduoju kaip jis dazytu  lotuliukas.gif
atskiria ir nesulipina-stebuklai  wub.gif  lotuliukas.gif
man rodos isbandysiu ir as ji greitu laiku  ax.gif  wub.gif

Va toks guminis šepetukas thumbup.gif
user posted image
Tikrai patiks 4u.gif
Atsakyti
man jis irgi geriausias (geltonas) . o jezusmarija doh.gif . kuria cia diena , siauciant pugai pasidaziau su isadora tusu doh.gif namo gryzau kaip su akiniais ar kauke . aplink akis juoda, nubege . doh.gif doh.gif bai bai isadoros tusui . 60 lt nevertas ne pro kur schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinkClarin: 31 sausio 2010 - 16:34
QUOTE(lo-lo @ 2010 01 31, 17:33)
Va toks guminis šepetukas  thumbup.gif
user posted image
Tikrai patiks  4u.gif

Labai patinka šis MaxFactor šepetukas drinks_cheers.gif Dėl paties tušo, tai nesakyčiau, kad labai geras, nes esu naudojusi tokių, kur gali dieną nueiti pasnausti ir atsikėlus blakstienos vistiek atrodys tobulai, o čia jos apsilupa, apibyra.. unsure.gif Bet kaip sakiau, pats šepetėlis padažo labai gražiai thumbup.gif Dar Loreal Telescopic va toks labai labai patinka :

user posted image

Ir Maybelline Define A Lash:

user posted image

Kaip matosi, man patinka guminiai šepetėliai, be šerelių, ir iš visų bandytų šie paliko didžiausią įspūdį 4u.gif

O va štai šis Loreal siaubingai nepatiko schmoll.gif user posted image
Jis man labai smirdėjo, ir buvo toks jausmas, tarsi jis iki galo nenudžiūtų... Kelis kartus panaudojau, ir išmečiau, vien kvapas užerzino... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simute90 @ 2010 01 19, 01:04)
Mano geriausi bandyti buvo MaxFactor ir Rimell
O blogiausias Maybelline Colossal user posted image
tinka tik tom kurios turi laaabai tankias blakstienas nes duoda tik biski ilgio o tankumo visai jokio... (visai neatitinka pavadinimo: Volume Express...) schmoll.gif

o mano blakstienoms pats geriausias laaaabai storos blakstienos tankina jas wink.gif Puiku:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ggiinnttaa: 31 sausio 2010 - 19:33
QUOTE(lo-lo @ 2010 01 31, 17:33)
Va toks guminis šepetukas  thumbup.gif

Čia gal šitas tušas, kuris nuo Lancome Hypnose nelabai skiriasi..? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2010 02 01, 03:50)
Čia gal šitas tušas, kuris nuo Lancome Hypnose nelabai skiriasi..?  blush2.gif

Nežinau, neturėjau Lancome g.gif
Atsakyti
Savaitgali nusipirkau naujaji MF ilginanti tusa ir tikrai esu patenkinta. biggrin.gif Kadangi nemegstu suslipintu kilograminiu blakstienu, o smagiau naturaliai atrodancios, tai pakolkas pirkiniu nesigailiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 01 29, 14:54)
gal zinot koks tusas (nebutinai Riimel ) taip sugebetu padazyt blakstienas,
user posted image
mano pacios ilgokos ir riestos,bet niekaip neatrandu norimo tuso,kuris padazytu blakstienas kaip noriu, db nusipirkau maybelline LONGEUR PROVOCANTE
na pailgina neblogai ,bet lipina blakstienas  verysad.gif  rolleyes.gif
o man patinka tokiu tankiu ilgu ,tokiu kai dirptiniu blakstienu efektas ,sunkiu tokiu ,kaip riimel nuotraukoje virsuje,bet niekaip nesurandu savo tuso... verysad.gif
gal turit atsiliepimu apie sita tusa kokiu?
user posted image
o sitas kazi koks? aprasymas tai grazus  biggrin.gif
user posted image

deborah man tikrai patiko,pailgino,storino,o dar kazkokia akcija buvo tai tikrai ir kaina patiko
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2010 02 01, 04:50)
Čia gal šitas tušas, kuris nuo Lancome Hypnose nelabai skiriasi..?  blush2.gif

Lancome Hypnose sepetelis ne guminis
Atsakyti
na ka,pradariau siandien savo pries savaite pirka YSl Faux cils-ir likau nemaloniai nustebinta,nes tikejausi tikrai gero tuso,o gavau toki vidutini biggrin.gif nzn,tikrAI JIS man nepadare dirbtinu blakstienu efekto,skystokas pasirode,be to istepe akis cool.gif kam nors dar tepe?nes man MF netepa,o cia dabar YSL tepa unsure.gif zodziu nevertas bent man pinigu biggrin.gif ir labai tikiuosi kad patirstes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 02 01, 18:12)
na ka,pradariau siandien savo pries savaite pirka YSl Faux cils-ir likau nemaloniai nustebinta,nes tikejausi tikrai gero tuso,o gavau toki vidutini biggrin.gif nzn,tikrAI JIS man nepadare dirbtinu blakstienu efekto,skystokas pasirode,be to istepe akis cool.gif kam nors dar tepe?nes man MF netepa,o cia dabar YSL tepa unsure.gif zodziu nevertas bent man pinigu biggrin.gif ir labai tikiuosi kad patirstes biggrin.gif

Na jo jis tikrai patirstes.Man tai jis kolkas nr1.As tai kai su juo pasidazau,tai su sukelem issisukuoju.Nezinau,man tai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 02 01, 19:12)

Patikek tikrai sutirstes, nes man jis greitai baigiasi del dziuvimo
Atsakyti