Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

QUOTE(Im-bear @ 2009 12 18, 09:57)
mrs Shirley, reikejo skaityti, kad kolkas neviesinam, kas autoriai  nono.gif

doh.gif pagalvojau kad jei jau balsavima sbaigės... ir ten matyt spėliones su realijom sumaišiau doh.gif doh.gif sorry. na bent pradžią padariau blush2.gif

dragonfly, mečkius siūtas iš likučių MB šliūbinio kostiumo (pati irgi siuvau blush2.gif )
tiesiog tokiais mažais gabaritais kaip žaislai nedirbau niekad blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Gaila nebespėjau pabalsuoti, bet jau grožiai tai vienas už kitą gražesni wub.gif
O galima man skirti savo priziuką už asmeninę simpatiją? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 12 18, 11:37)
Gaila nebespėjau pabalsuoti, bet jau grožiai tai vienas už kitą gražesni wub.gif
O galima man skirti savo priziuką už asmeninę simpatiją? ax.gif

Aha, visos prizines vietos jau aiskios biggrin.gif O del papildomu prizu - tai visada prasome biggrin.gif
Atsakyti
O tai kaip man į darbą dabar išeit? biggrin.gif Jau smalsuma tai begalinė.
Tai kada meet'as? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 12 18, 10:30)
jei vardinant meškučius be apdovanojimų: Svajoklis, Faina, Anabelė, Zita, Lukas, Monkis, Mobis, Liusytė, Krembriulė, Nevykusi dovana, Dikis  smile.gif , lyg nepraleidau nieko  g.gif , aišku, gal jų kūrėjos jau ir turi prizus, jei ne po vieną siuvo  smile.gif

Va va, būtų gaila, jei kažkuri pasiuvo du, o nė vienas dar neapdovanotas. Bet žaidimas yra žaidimas.

Tad aš skelbiu savo nominaciją: mano prizas-ugninga tigrinė paslapčių dėželė-atitenka ryškiausiam ir greičiausiai dėmesį prikausčiusiam meškiukui keistu pavadinimu "Nevykusi dovana" .
Prizo nuotrauka bus rytoj, o jei labai smalsu , kas tai per dėželė, tai galit žvilgtert ČIA panaši , tik prizinės dėželės spalvos-ugninio tigro smile.gif

Na, dabar laukiam likusių prizininkų paskelbimo smile.gif

Man irgi labai norisi daug ką sužinoti apie meškiukus, komentuodama vsi užrašydavau kokį klasuimą jo mamytei, labai tikiuosi-jos sakitė komentarus ir galės atsakyti. Iš anksto joms dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Tai aš norėčiau tada padovanot po kalėdinį burbulą savo simpatijoms - Mobiui ir Liusytei. Tegul autorės man parašo až. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, na, paskaitysiu vėliau, ko jūs prirašėt. Tik iš karto atsiprašysiu tos, kuri mano riešines laimėjo: sunkiai galvą stačioje pozicijoje išlaikau, tad prizą išsiųsiu po kelių dienų. O gal ji norės konkretaus spalvų derinio, tada jau paderinsim ir gims nauja pora.

O dabar apie nominaciją ir laimėtoją.

Nepamenu, kuri dar pačioje konkurso pradžioje paklausė, koks būtų lietuviškas kalėdinis žaisliukas. Tuo metu mano galvoje suskambėjo žodžiai "Atbėga elnias devyniaragis..." Na, sunkiai jis davėsi siuvamas (buvo daromas iš briedžio iškarpos, o šie gyvūnai šiek tiek skiriasi). Tad ir nespėjau jo užbaigti. Bet vieną dieną pagalvojau, kad norėčiau prizą skirti lietuviškiausiam gyvūnėliui. Kai peržiūrėjau visas konkursui pateiktas nuotraukas, nugalėtojas buvo labai aiškus. Be abejo, siuvėjas Juzė iš Pajūrio, klajojantis po Lietuvą, oi, atsiprašau, Rudis. Toks paprastas vilnonis (kiek įžiūriu) meškutis, akis pasiskolinęs iš seno švarko, truputį palopytas, nes nuo daugybės žaidimų ir mylavimų neatlaikė. Ir ta nosytė tokia neišdailinta, paprasta. Vienu žodžiu, toksai pagyvenęs kaime, sukurtas iš to, kas liko namuose, ne tam, kad stovėtų ant lentynos, bet kad vaikai su juo žaistų (et jei taip ir nėra, šis meškutis primena tokį).

O dabar keliauju gerklės skalauti, nes šiandien jau visai balso nėra, galėčiau šmėklą vaidinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemugne: 18 gruodžio 2009 - 10:47
QUOTE(ievuschka @ 2009 12 18, 10:43)
mano prizas-ugninga tigrinė paslapčių dėželė

pavydžiu ph34r.gif ph34r.gif
Atsakyti
Skubame paskelbti savo asmeniniu nominaciju laimetojus! biggrin.gif

1. ANDRIUKAS IR ANATOLIJUS Labiausiai Kalėdų dvasią atitinkantis (prizą-siurprizą šiai nominacijai skiriu aš)
2. BOBOSAS Įdomiausi aksesuarai (prizą-siurprizą skiria Zhuvycia)
3. URSUS SIMPLICIJUS Netikėtas sprendimas (prizas - dragonfly* rankų darbo sagė)
4. TILBE Už geriausią pateikimą (prizas - pudros sagė su svarovskiukais iš pudros kolekcijos)
5. MIMI Kruopščiausiai pasiūtąs (paukščiuko prizas-siurprizas)
6. "Ornamentų" simpatijų prizas (už šį prizą (rinkinukas meškiukui pasiuti) atsakinga Arbatelė, Ornamentų kolektyvo nominacija)
7. BUGIS IR RUDIS Nuoširdžiausias meškiukas arba jo draugas (kaip prizą pudra skiria Pudros "virėjo" kepurę)
8. LT sauleles vaiko simpatijų prizas-siurprizas
9. RONAS IR SIDAS Naktibaldos paguodos prizas-siurprizas (asmeninė nominacija, bet ją lems SM balsavimas)
10. BOBOSAS "Smagaus laiko simpatijų prizas" (dragonfly* vyro asmeninė nominacija - profesionali fotosesija kūrėjos meškučiui)
11. KAPRIZAS rulles asmeninė simpatijų nominacija
12. ESKIMAS MARTYNAS liepsnikes asmeninė simpatijų nominacija - Tildos knyga
13. NEVYKUSI DOVANA ievuschkos asmeninė simpatijų nominacija - velta ugninio tigro paslapciu dezute
14. RUDIS Zemugnes nominacija už lietuviškiausią meškiuką - minkštos ir šiltos riešinės
15. jurginelio asmeninė simpatijų nominacija
16. ANATOLIJUS, ANDRIUKAS, BOBOSAS IR URSUS SIMPLICIJUS auksarankes super prizas - rankdarbių kursai laimėtojams ir man
17 voriukes saldi dovanelė
18 MONKIS Žiurbučio saldi dovanelė
19 MOBIS IR LIUSYTE baltes asmenine nominacija - po kalėdinį burbulą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 18 gruodžio 2009 - 10:57
Nėra nei Arbatėlės, nei Jurginėlio, nei Voriukės, nei Žiurbučio doh.gif
Atsakyti
Tada mano simpatijos bei saldziai kvapnus prizas atitenka Monkiui ir jo mamytei.
Tikrai, kazka paslaptingo savo viduje jis turi, nes kuo ilgiau ziuriu i ji, tuo labiau jis man patinka wub.gif

Labai lauksiu Monkio mamytes adresiuko, kad galeciau atsiusti dovanele, nes jokiuose mytuose-susitikimuose tikrai negalesiu sudalyvauti 4u.gif

P.S. Kaip gi nera? Esu visa savo esybe bigsmile.gif

P.P.s. Ievuschka, fantastine dezele bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 18 gruodžio 2009 - 11:02
QUOTE(LT saulele @ 2009 12 18, 10:47)
pavydžiu  ph34r.gif  ph34r.gif

Tai Nevykusi dovana-ne tavo, vadinasi biggrin.gif Na, aš taip ir nemaniau, nežinau tiksliai, kas siuvo tą ryškųjį meškiuką, tik spėju.
LT saulele-dėl to sintepucho-kaip aš čia nesusipratėlė nesusivokiau, kad apie dvi skirtingas medžiagas kalbama buvo doh.gif O kažin kur pas mus jo pirkti yra? Aš vieną mažylį dar siuvau konkursui, tik nespėjau, parodysiu čia temoj, kai užbaigsiu. Tai jį kimšau vilnos granulėmis, man labai patiko, tik aišku sunkiau kimšti nei sinteponą, bet medžiaga-natūrali, ir nekimba taip bjauriai prie mano sutrūkinėjusių atpleišėjusių pirštų, kaip sinteponas. Mažiems žvėriukams-super thumbup.gif
LTsaulele-nekantrauju sužinot, kuris tavo g.gif O dėl dėželės-galim susitart asmeniškai mirksiukas.gif

Liko išdalinti 4 prizus!

Neapdovanoti liko berods 7 meškiukai , bet įtariu, kad kai kurių jų mamytės jau gavo prizus, nes siuvo ne vieną.
Rinkdama savo prizininką plėšiausi tarp kelių, buvo baisiai sunku apsispręsti. Vienas iš jų yra tarp dar neapdovanotųjų. Tad jei paskelbus visas nominacijas jis liks be prizo,man baisiai skaudės dėl jo širdį, tad pasižadu tuo atveju būtent jam nuvelti dar vieną siurprizą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 18 gruodžio 2009 - 11:10