Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

QUOTE(ievuschka @ 2009 12 18, 10:55)
sintepucho....kažin kur pas mus jo pirkti yra?

vieną mažylį ....kimšau vilnos granulėmis.

jaučiu, kad nėra g.gif , nebent pirkt pigiausias pagalvėles iš kokio Jysk ir jų viduje būna smile.gif

Kas čia per granulės unsure.gif ? Kur naudojamos šiaip unsure.gif ?

Va, kiek techninių dalykų sužinosim konkurso eigoje biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
nekimba taip bjauriai prie mano sutrūkinėjusių atpleišėjusių pirštų, kaip sinteponas.

Pas mane ta pati problema doh.gif . Net siuvineti dabar negaliu - siulai kabinasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 12 18, 12:08)
Pas mane ta pati problema  doh.gif . Net siuvineti dabar negaliu - siulai kabinasi  unsure.gif

Aš tai žiemą nuo pirmo leliuko gimimo nuolat kankinuosi su tom rankom doh.gif Vienintelis šiek tiek pasiteisinantis būdas - tepti (beveik bet kokiu) kremu rankas kokį 10 kartų per dieną. Tada dar galiu gyventi.

O sintepūką tai krapštau tik iš Jysko pagalvių, ten jis superinis būna, bet, kaip sakiau, man nelabai jau taip....
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 12 18, 11:08)
Pas mane ta pati problema  doh.gif . Net siuvineti dabar negaliu - siulai kabinasi  unsure.gif

kaip tave suprantu friends.gif (aš net pėdkelnes suplėšau, dar jų neapsimovus doh.gif )

LT saulele-tai mažyčiai vilnos gabaliukai, panašu į triušiuko spirutes lotuliukas.gif Skirta būtent žaislų kimšimui. Kimšau kai kurias dalis, siūdama Valdorfo lėlytę (ten tai jau griekas sinteponais kimšti schmoll.gif ).
user posted image
Nuotraukoj nieko nesimato, nepasididino doh.gif (nes nebeveikia "Vilnos fabrikas", iš kurio pirkau).
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 12 18, 11:16)
kaip tave suprantu  friends.gif (aš net pėdkelnes suplėšau, dar jų neapsimovus  doh.gif )

LT saulele-tai mažyčiai vilnos gabaliukai, panašu į triušiuko spirutes  lotuliukas.gif Skirta būtent žaislų kimšimui. m ).

irnesakyk.gif dėl to ir nusipirkau žiemai termo kelnes po rūbais, tos neplyšta biggrin.gif

Aišku, nebuvau mačius, dabar žinosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 12 18, 11:19)
irnesakyk.gif dėl to ir nusipirkau žiemai termo kelnes po rūbais, tos neplyšta  biggrin.gif

Aišku, nebuvau mačius, dabar žinosiu  drinks_cheers.gif

Kas čia per daiktas? Čia turbūt jau nelabai tinka meškinų temoj, bet parašyk arba įmesk kokią nuorodą, na ir apie meškinus dar pakalbėk prie to paties.
O tavo vaikinukas nieko dar nenusprendė pvz. šiandien iš ryto, prieš darželį?
Atsakyti
Keliu i si puslapi biggrin.gif

Skubame paskelbti savo asmeniniu nominaciju laimetojus! biggrin.gif

1. ANDRIUKAS IR ANATOLIJUS Labiausiai Kalėdų dvasią atitinkantis (prizą-siurprizą šiai nominacijai skiriu aš)
2. BOBOSAS Įdomiausi aksesuarai (prizą-siurprizą skiria Zhuvycia)
3. URSUS SIMPLICIJUS Netikėtas sprendimas (prizas - dragonfly* rankų darbo sagė)
4. TILBE Už geriausią pateikimą (prizas - pudros sagė su svarovskiukais iš pudros kolekcijos)
5. MIMI Kruopščiausiai pasiūtąs (paukščiuko prizas-siurprizas)
6. "Ornamentų" simpatijų prizas (už šį prizą (rinkinukas meškiukui pasiuti) atsakinga Arbatelė, Ornamentų kolektyvo nominacija)
7. BUGIS IR RUDIS Nuoširdžiausias meškiukas arba jo draugas (kaip prizą pudra skiria Pudros "virėjo" kepurę)
8. LT sauleles vaiko simpatijų prizas-siurprizas
9. RONAS IR SIDAS Naktibaldos paguodos prizas-siurprizas (asmeninė nominacija, bet ją lems SM balsavimas)
10. BOBOSAS "Smagaus laiko simpatijų prizas" (dragonfly* vyro asmeninė nominacija - profesionali fotosesija kūrėjos meškučiui)
11. KAPRIZAS rulles asmeninė simpatijų nominacija
12. ESKIMAS MARTYNAS liepsnikes asmeninė simpatijų nominacija - Tildos knyga
13. NEVYKUSI DOVANA ievuschkos asmeninė simpatijų nominacija - velta ugninio tigro paslapciu dezute
14. RUDIS Zemugnes nominacija už lietuviškiausią meškiuką - minkštos ir šiltos riešinės
15. jurginelio asmeninė simpatijų nominacija
16. ANATOLIJUS, ANDRIUKAS, BOBOSAS IR URSUS SIMPLICIJUS auksarankes super prizas - rankdarbių kursai laimėtojams ir man
17 voriukes saldi dovanelė
18 MONKIS Žiurbučio saldi dovanelė
19 MOBIS IR LIUSYTE baltes asmenine nominacija - po kalėdinį burbulą

Atsakyti
Na ir as dar apie pirstu skilinejima doh.gif man jau labai seniai tas malonumas blink.gif
nieko negaliu daryti schmoll.gif Siandiena nusipirkau purskalo vaistineje,tokia plevele uzsideda,papurskus,bet irariu-nepades schmoll.gif
Ir as rasau,kad mamyte kuri gavo mano priza,parasytu man i AZ del atsiemimo ax.gif
Atsakyti
Na bet koks smalsumas kankina , lakstau prie kompo kas 10min doh.gif
Kur gi prapuolė Arbatėlė, jurginėlis, Voriukė? A-ūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūū!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2009 12 18, 10:46)
O dabar apie nominaciją ir laimėtoją.

bigsmile.gif wow bigsmile.gif
mano vaikas su juo žaidė iškart kai pasiuvau, net ranką teko iš naujo prisiūti rolleyes.gif ir sakė myliu myliu iškart smile.gif

QUOTE(ievuschka @ 2009 12 18, 11:16)
LT saulele-tai mažyčiai vilnos gabaliukai, panašu į triušiuko spirutes  lotuliukas.gif Skirta būtent žaislų kimšimui. Kimšau kai kurias dalis, siūdama Valdorfo lėlytę (ten tai jau griekas sinteponais kimšti  schmoll.gif ).
user posted image
Nuotraukoj nieko nesimato, nepasididino  doh.gif (nes nebeveikia "Vilnos fabrikas", iš kurio pirkau).

kaip įdomu rolleyes.gif bigsmile.gif o kur tu jas perki ir kiek kaštuoja blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ievuschka @ 2009 12 18, 11:33)
Na bet koks smalsumas kankina , lakstau prie kompo kas 10min  doh.gif
Kur gi prapuolė Arbatėlė, jurginėlis, Voriukė? A-ūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūū!!!!!!!

smalsu blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, griztu prie saraselio merginu, kuriuos uzsake Vachtanov galerijos katalogu - siandien rasysiu jiems laiska
Ar visas irasiau?
1 prapieste
2 JulijaB
3 jurginelis
4 deimushka
5 melinyte
6 ievuschka
7 rulle
8 dragonfly*
9 sige
10 auksaranke
11 Arbatele

Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 12 18, 11:23)
Kas čia per daiktas? Čia turbūt jau nelabai tinka meškinų temoj, bet parašyk arba įmesk kokią nuorodą, na ir apie meškinus dar pakalbėk prie to paties.
O tavo vaikinukas nieko dar nenusprendė pvz. šiandien iš ryto, prieš darželį?

Apatiniai rūbai, bet ilgoms rankovėm, klešnėm ir t.t. gali būti (trumpom irgi), tik jie skiriasi nuo senovinių "kalconų" pvz. biggrin.gif tuo, kad gali būti ploni, aptempti ir tikrai šildo drinks_cheers.gif , sporto prekėse greičiausiai žiūrėt reikia, kur slidinėjimui turi prekių ir t.t., aš ir Kristupui po kombinezonu maudavau, nes pvz. norisi su plonytėm pėdkelnėm vesti, kad nebūtų karšta darželyje, į kiemą vien su pėdkelnėm ir sniego kelnėm vėsu, tai toks tarpinis sluoksnis. Nors geriausia nešiot juos kaip patį pirmą sluoksnį. paskaitymui Pvz. pas vyrą darbe šalta būdavo, tai po marškiniais rengdavosi ir ramu smile.gif , pvz. buvo dabar minus 24, tai termo kelnės ir paprastos kelnės, ir gana man buvo drinks_cheers.gif , K. kai būna sportas ir žinau, kad reiks persirenginėt, tai pėdkelnes vistiek nelengva pačiam, tai termo kelnytės + kojinės geriau. Arba didesniems vaikams, kuriems ne lygis, kai šalta eit į m-lą su pėdkelnėm, ypač, jei reikia persirengt, o tokias kelnes ramiai su tikrom kelnėm vienu kartu nusimaut galima ax.gif ir prieš chebrą negėda biggrin.gif
Kad dar ir apie meškas būtų atseit į temą lotuliukas.gif , tai va pasakysiu, kad su tokiais rūbais ir sniege kaip meška pasivoliot gali biggrin.gif

...............

Ilgai miegojo mažiukas, nebuvo kada smile.gif
Atsakyti