Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

Nu kokia graži segė, kokiaaaa.. irgi netikėta. Ne iš karto ir pamačiau tą meškiuką prisisegusį, nuostabu. Aš dabar bijau, kad jau mano prizas tai bus nekūdyšnas doh.gif Davai, nerodykit čia prizų, o tai nervuotis jamu blush2.gif

Na, jei per valandą niekas daugiau nepasisakysit, tai keliu kitą ketvertą, nes paukščiukas gi teatre.
Atsakyti
Aš, kaip visada, nekomentuosiu mirksiukas.gif
Man tikrai patiko keletas meškiukų. Bet vienas - labiausiai. Negalėjau jo priskirti jokiai kategorijai, bet savas simpatijas atidaviau vienareikšmiškai wub.gif
Atsakyti
Bet aš tai žiūrau, kad tos mūsų nominacijos dažną balsuotoją arba subalamūtijo, arba į galą jos visai jau nebežiūri į nominacijas. Turbūt jau pradėjo rinkti tiesiog: labiausiai patikęs, mažiau ir dar mažiau, kaip įprasta konkursuose. Nes, pvz. vienas meškiukas visai neturintis jokių aksesuarų išrinktas kaip geriausio aksesuaro šeimininkas, kitas - visai paprastutis - kaip netikėtas sprendimas ir pan. Ar nepastebėjot to?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 12 17, 15:28)
Bet aš tai žiūrau, kad tos mūsų nominacijos dažną balsuotoją arba subalamūtijo, arba į galą jos visai jau nebežiūri į nominacijas. Turbūt jau pradėjo rinkti tiesiog: labiausiai patikęs, mažiau ir dar mažiau, kaip įprasta konkursuose. Nes, pvz. vienas meškiukas visai neturintis jokių aksesuarų išrinktas kaip geriausio aksesuaro šeimininkas, kitas - visai paprastutis - kaip netikėtas sprendimas ir pan. Ar nepastebėjot to?

Zinok, Zhuvycia, as jau toki dalyka irgi pastebejau ir manau, kad daugiau tokio balsavimo pagal nominacijas geriau nedaryti - tiesiog 3 prizines vietos. O visos temines nominacijos gali butu asmenines, ar ne? Ir siaip ziuriu, kad pagal tas nominacijas zmones balsuoja labai-labai skirtingai, nes kiekvienas skirtingai supranta ir Kaledas, ir aksesuaru sudetinguma, ir netiketuma sprendime g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 17 gruodžio 2009 - 14:42
Aš siūlau tų balsų kur surašyta 1.2.3 ir tikrai matosi, kad ne į nominacijas tai neužskaityti gal? Šiaip ar taip manau, kad kaip labiausiai kalėdų dvasią atitinkantis bus išrinktas labiausiai tautai patikęs meškiukas. Nors aš už labiausiai man patikusį neprabalsavau, nes laikiausi nominacijų.
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 12 17, 15:58)
Aš siūlau tų balsų kur surašyta 1.2.3 ir tikrai matosi, kad ne į nominacijas tai neužskaityti gal? Šiaip ar taip manau, kad kaip labiausiai kalėdų dvasią atitinkantis bus išrinktas labiausiai tautai patikęs meškiukas. Nors aš už labiausiai man patikusį neprabalsavau, nes laikiausi nominacijų.

ai, gal neverta tuo uzsiimti - nes cia gali butu gincytinas dalykas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 17, 16:13)
ai, gal neverta tuo uzsiimti - nes cia gali butu gincytinas dalykas?  g.gif

Tikrai, jau gal kaip prabalsuota taip ir prabalsuota, palikim taip kaip yra. ALe kas tuos balsus suskaičiuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 12 17, 16:18)
Tikrai, jau gal kaip prabalsuota taip ir prabalsuota, palikim taip kaip yra. ALe kas tuos balsus suskaičiuos  doh.gif

Na, savo nominacija tai as pati ir skaiciuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Bugis. Nerealus sutvėrimas biggrin.gif . Čia kaip akibrokštas visoms meškininkėms, gerąja prasme. Priskirčiau prie tokių meno kūrinių, kur tarsi tik keli potepiai, o rezultatas gaunasi labai išskirtinis thumbup.gif . Spaudžiu ranką už drąsą būti sutryptai klasikinio meškino įvaizdžio įsitvėrusių autorių smile.gif drinks_cheers.gif .

Dikis. Meškiukas šaunus, bet, kaip jau ir minėta, paskęsta tarp pašalinių detalių. Įsivaizduoju, kaip šauniai atrodytų neutraliame fone bigsmile.gif

Eskimas Martynas. Puiki idėja su nosimi - toks pseudo Senis Besmegenis gaunasi. Labai patinka spalvos, puikios nuotraukos, viskas labai kruopščiai atlikta. Gal tik fotografuočiau kitokioje šviesoje (t.y. tokioje, kur nesusidarytų šešėliai) ir keisčiau fotografavimo vietą - plintusai išdavikai gadina vaizdą. Šiaip labai šaunus darbelis wub.gif .

Fa-ina simpatiška mergaitė, bet pati nelabai mėgstu tokio spalvų derinio, todėl objektyviai vertint nelabai galėčiau 4u.gif .

Dėl balsų neužskaitymo. Nemanau, kad mes turim tokią teisę g.gif . Kiekvieno žmogaus matymas ir skoniai juk skirtingi. Dar visai neseniai pamenu kaip bandžiau užstoti vienos forumietės meškiną, nes daug kam atrodė, kad neįprasti jo aksesuarai yra nesąmonė, o man tai pasirodė stiliaus viršūnė biggrin.gif . Aksesuarais juk galbūt kiti gali ir vietoj akučių įsiūtas sagutes pavadinti, ir jiems bus visai nesvarbu, kad meškinas nei namo, nei kailinių, nei automobilio šalia neturi mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 12 17, 15:18)
Tikrai, jau gal kaip prabalsuota taip ir prabalsuota, palikim taip kaip yra. ALe kas tuos balsus suskaičiuos  doh.gif

Taigi aš skaičiuoju, skaičiuoju tongue.gif
Užskaitau visus balsus, man atrodo-neturim teisės nuspręsti, kurie tinkami, kurie-ne.
Galim nebent pasimokyti kitiems konkursams.
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 17, 16:23)
Na, savo nominacija tai as pati ir skaiciuoju  mirksiukas.gif

Oi, nepagalvojau, bėgu skaičiuoti savo aksesuarų doh.gif

Nauajs ketvertas, komentuojam, netingim mirksiukas.gif

9. Kaprizas
20 cm ugio meskiukas. Labai nepatenkintas ,kad reikejo puostis ir fotografuotis wink.gif Todel labai nesistenge ir pries fotoobjektyva pasirode visas issipases smile.gif

user posted image

user posted image

10. Krembriule
Meškutė, kuri per Kalėdas keliauja lesinti paukščių.

user posted image

user posted image
Papildyta:
11. Liusytė
Aš - Liusytė, Kalėdų vakarą išėjau į gatves pagiedoti Kalėdinių giesmių. Apsirengiau šiltą megztinuką su kepuryte, o kad žodžių nepamirščiau, pasiėmiau ir knygutę su kalėdų giesmėmis. Jeigu ims snigti ir siautės pūga, mne šildys mamytės numegzti drabužėliai, o praeivių širdis - mano giesmelės.

user posted image

user posted image

12. Lukas
Mažas angelelis Lukas padėda Kalėdų senėliui pakuoti dovanas vaikams, o kai lieka truputis laisvo laiko, skuba pavaišinti šviežiai kepta duonyte sušalusius paukčiukus

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 17 gruodžio 2009 - 15:45
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 12 17, 13:29)
Aš dabar bijau, kad jau mano prizas tai bus nekūdyšnas  doh.gif Davai, nerodykit čia prizų, o tai nervuotis jamu  blush2.gif

Manau, kaip tik būtina parodyti visus prizus. Aš savo šeštadienį parodysiu, paskirdama jį vienam kažkuriam konkursantui.
Atsakyti