Na, jei per valandą niekas daugiau nepasisakysit, tai keliu kitą ketvertą, nes paukščiukas gi teatre.
Nu kokia graži segė, kokiaaaa.. irgi netikėta. Ne iš karto ir pamačiau tą meškiuką prisisegusį, nuostabu. Aš dabar bijau, kad jau mano prizas tai bus nekūdyšnas
Davai, nerodykit čia prizų, o tai nervuotis jamu
Na, jei per valandą niekas daugiau nepasisakysit, tai keliu kitą ketvertą, nes paukščiukas gi teatre.
Aš, kaip visada, nekomentuosiu
Man tikrai patiko keletas meškiukų. Bet vienas - labiausiai. Negalėjau jo priskirti jokiai kategorijai, bet savas simpatijas atidaviau vienareikšmiškai
Man tikrai patiko keletas meškiukų. Bet vienas - labiausiai. Negalėjau jo priskirti jokiai kategorijai, bet savas simpatijas atidaviau vienareikšmiškai
Bet aš tai žiūrau, kad tos mūsų nominacijos dažną balsuotoją arba subalamūtijo, arba į galą jos visai jau nebežiūri į nominacijas. Turbūt jau pradėjo rinkti tiesiog: labiausiai patikęs, mažiau ir dar mažiau, kaip įprasta konkursuose. Nes, pvz. vienas meškiukas visai neturintis jokių aksesuarų išrinktas kaip geriausio aksesuaro šeimininkas, kitas - visai paprastutis - kaip netikėtas sprendimas ir pan. Ar nepastebėjot to?
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 12 17, 15:28)
Bet aš tai žiūrau, kad tos mūsų nominacijos dažną balsuotoją arba subalamūtijo, arba į galą jos visai jau nebežiūri į nominacijas. Turbūt jau pradėjo rinkti tiesiog: labiausiai patikęs, mažiau ir dar mažiau, kaip įprasta konkursuose. Nes, pvz. vienas meškiukas visai neturintis jokių aksesuarų išrinktas kaip geriausio aksesuaro šeimininkas, kitas - visai paprastutis - kaip netikėtas sprendimas ir pan. Ar nepastebėjot to?
Zinok, Zhuvycia, as jau toki dalyka irgi pastebejau ir manau, kad daugiau tokio balsavimo pagal nominacijas geriau nedaryti - tiesiog 3 prizines vietos. O visos temines nominacijos gali butu asmenines, ar ne? Ir siaip ziuriu, kad pagal tas nominacijas zmones balsuoja labai-labai skirtingai, nes kiekvienas skirtingai supranta ir Kaledas, ir aksesuaru sudetinguma, ir netiketuma sprendime
Aš siūlau tų balsų kur surašyta 1.2.3 ir tikrai matosi, kad ne į nominacijas tai neužskaityti gal? Šiaip ar taip manau, kad kaip labiausiai kalėdų dvasią atitinkantis bus išrinktas labiausiai tautai patikęs meškiukas. Nors aš už labiausiai man patikusį neprabalsavau, nes laikiausi nominacijų.
QUOTE(dragonfly* @ 2009 12 17, 15:58)
Aš siūlau tų balsų kur surašyta 1.2.3 ir tikrai matosi, kad ne į nominacijas tai neužskaityti gal? Šiaip ar taip manau, kad kaip labiausiai kalėdų dvasią atitinkantis bus išrinktas labiausiai tautai patikęs meškiukas. Nors aš už labiausiai man patikusį neprabalsavau, nes laikiausi nominacijų.
ai, gal neverta tuo uzsiimti - nes cia gali butu gincytinas dalykas?
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 17, 16:13)
Tikrai, jau gal kaip prabalsuota taip ir prabalsuota, palikim taip kaip yra. ALe kas tuos balsus suskaičiuos
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 12 17, 16:18)
Tikrai, jau gal kaip prabalsuota taip ir prabalsuota, palikim taip kaip yra. ALe kas tuos balsus suskaičiuos 
Na, savo nominacija tai as pati ir skaiciuoju
Bugis. Nerealus sutvėrimas
. Čia kaip akibrokštas visoms meškininkėms, gerąja prasme. Priskirčiau prie tokių meno kūrinių, kur tarsi tik keli potepiai, o rezultatas gaunasi labai išskirtinis
. Spaudžiu ranką už drąsą būti sutryptai klasikinio meškino įvaizdžio įsitvėrusių autorių
.
Dikis. Meškiukas šaunus, bet, kaip jau ir minėta, paskęsta tarp pašalinių detalių. Įsivaizduoju, kaip šauniai atrodytų neutraliame fone
Eskimas Martynas. Puiki idėja su nosimi - toks pseudo Senis Besmegenis gaunasi. Labai patinka spalvos, puikios nuotraukos, viskas labai kruopščiai atlikta. Gal tik fotografuočiau kitokioje šviesoje (t.y. tokioje, kur nesusidarytų šešėliai) ir keisčiau fotografavimo vietą - plintusai išdavikai gadina vaizdą. Šiaip labai šaunus darbelis
.
Fa-ina simpatiška mergaitė, bet pati nelabai mėgstu tokio spalvų derinio, todėl objektyviai vertint nelabai galėčiau
.
Dėl balsų neužskaitymo. Nemanau, kad mes turim tokią teisę
. Kiekvieno žmogaus matymas ir skoniai juk skirtingi. Dar visai neseniai pamenu kaip bandžiau užstoti vienos forumietės meškiną, nes daug kam atrodė, kad neįprasti jo aksesuarai yra nesąmonė, o man tai pasirodė stiliaus viršūnė
. Aksesuarais juk galbūt kiti gali ir vietoj akučių įsiūtas sagutes pavadinti, ir jiems bus visai nesvarbu, kad meškinas nei namo, nei kailinių, nei automobilio šalia neturi
Dikis. Meškiukas šaunus, bet, kaip jau ir minėta, paskęsta tarp pašalinių detalių. Įsivaizduoju, kaip šauniai atrodytų neutraliame fone
Eskimas Martynas. Puiki idėja su nosimi - toks pseudo Senis Besmegenis gaunasi. Labai patinka spalvos, puikios nuotraukos, viskas labai kruopščiai atlikta. Gal tik fotografuočiau kitokioje šviesoje (t.y. tokioje, kur nesusidarytų šešėliai) ir keisčiau fotografavimo vietą - plintusai išdavikai gadina vaizdą. Šiaip labai šaunus darbelis
Fa-ina simpatiška mergaitė, bet pati nelabai mėgstu tokio spalvų derinio, todėl objektyviai vertint nelabai galėčiau
Dėl balsų neužskaitymo. Nemanau, kad mes turim tokią teisę
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 12 17, 15:18)
Taigi aš skaičiuoju, skaičiuoju
Užskaitau visus balsus, man atrodo-neturim teisės nuspręsti, kurie tinkami, kurie-ne.
Galim nebent pasimokyti kitiems konkursams.
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 17, 16:23)
Oi, nepagalvojau, bėgu skaičiuoti savo aksesuarų
Nauajs ketvertas, komentuojam, netingim
9. Kaprizas
20 cm ugio meskiukas. Labai nepatenkintas ,kad reikejo puostis ir fotografuotis

10. Krembriule
Meškutė, kuri per Kalėdas keliauja lesinti paukščių.

Papildyta:
11. Liusytė
Aš - Liusytė, Kalėdų vakarą išėjau į gatves pagiedoti Kalėdinių giesmių. Apsirengiau šiltą megztinuką su kepuryte, o kad žodžių nepamirščiau, pasiėmiau ir knygutę su kalėdų giesmėmis. Jeigu ims snigti ir siautės pūga, mne šildys mamytės numegzti drabužėliai, o praeivių širdis - mano giesmelės.

12. Lukas
Mažas angelelis Lukas padėda Kalėdų senėliui pakuoti dovanas vaikams, o kai lieka truputis laisvo laiko, skuba pavaišinti šviežiai kepta duonyte sušalusius paukčiukus

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 12 17, 13:29)
Aš dabar bijau, kad jau mano prizas tai bus nekūdyšnas
Davai, nerodykit čia prizų, o tai nervuotis jamu
Manau, kaip tik būtina parodyti visus prizus. Aš savo šeštadienį parodysiu, paskirdama jį vienam kažkuriam konkursantui.