Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

Mergaitės-o aš galvojau, kad balsavimas vyks dar rytoj visą dieną g.gif Tik šeštadienį ryte paskelbsim rezultatus. Įlindau ent į balsavimo temos 1-ą psl. , bet ten neradau jokių datų, gal jau visai žiopla doh.gif Prašau-apšvieskit!!!

O čia mano įspūdžiai apie dar vieną ketvertuką:
Kaprizas -pirmas įspūdis-piktokas meškis, kažkoks nepatenkintas, kad tos Kalėdos jau ateina. O siuvant tikrai stengtasi-pėdutės iraiškingos, nosytė vaškuota smile.gif

Krembriulė -labai simpatiška meškutė wub.gif Koketė ! Labai moteriška ir išraiškinga! Man patiko!

Liusytė - na viskas joje be priekaištų!!! Puiki mergaitė! Ir darbo daug įdėta, ir kruopštumas-akivaizdus, ir idėja-gera, Kalėdiška! Tik gaila-visiškai ne mano skonio schmoll.gif

Lukas - dėl velto snukučio galima būtų prisikirti jį Zhuvyciai, bet jis tikria ne jos , bent jau taip aš manau. Stilistika truputį kitokia.Įdomus gyvūnėlis (ir vėl nežinau, kas čia per žvėriukas g.gif ). Labai jau dailiai suformuoti snukučio bruožai, nosis-ypatinga thumbup.gif Jo kūrėjai turiu klausimą-kuo tonuotas veltas snukutis?
Viena, kas asmeniškai man iškrenta iš konteksto-tie sintetiniai nėriniai, sukryžiuoti per krūtinę. kažkaip sudarko gražų darbą. Bet kiek, žmonių-tiek nuomonių, ir kas dabar žino-kuris čia teisus? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 17 gruodžio 2009 - 17:14
QUOTE(ievuschka @ 2009 12 17, 18:02)
Mergaitės-o aš galvojau, kad balsavimas vyks dar rytoj visą dieną  g.gif Tik šeštadienį ryte paskelbsim rezultatus. Įlindau ent į balsavimo temos 1-ą psl. , bet ten neradau jokių datų, gal jau visai žiopla  doh.gif  Prašau-apšvieskit!!!

Kadangi kelis kartus keitem datas, tai net ir pamirsau balsavimo temoje parasyti kada baigiasi doh.gif Balsavimas vyksta 2 dienas 16-17, o laimetojus skelbsime 18 diena - rytoi )))
Atsakyti
Kaprizo žvilgsnis portrete paperkantis wub.gif ir labai simpatiški padukai .

Krembriule žavi mane pati nesuprantu kuo g.gif . Gal tas toks šiltas, bet kiek pavargęs žvilgsnis, tarsi rodantis kiek privargo, kol pilną maišą gėrybių prikimšo? smile.gif 4u.gif

Liusytė labai miela. Dera ta knygelė - Zhuvycia, nesikabinėk tongue.gif . Pašalinčiau tik burnytėje ir ant smakro esančius plaukelius, bet šiaip darbelis labai dailus.

Įdomūs Luko bruožai, gaila tik, kad sparniukai išnyksta sniege 4u.gif

Aš jau lyg ir taip pat žinau savo nominacijų nugalėtojus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 12 17, 13:23)
Ir parodau savo prizą segę kurį gaus viena iš Jūsų už netikėčiausią mešką smile.gif
user posted image
user posted image

swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif
doh.gif Mažai stengiaus, oi mažai doh.gif

Kaprizas žvilgsnis paperkantis, jau toks nelaimingas, niu toks... kaip mano mažiaus, kai nenori eit į darželį doh.gif Smagiai žiūrisi snukučio apkirpimas, o ir pėdutės be priekaišto atliktos thumbup.gif

Krembriule koks keistas vardas smile.gif Labai tonavimas krenta į akis ir kaip ten jo kojytės, labai jau į šonus žiūri g.gif Manau prie geresnio apšvietimo išryškėtų didesnis grožis. Bet nuotaika tikrai jaučiasi wub.gif

Liusytė matosi ir jaučiasi kiek širdies įdėta thumbup.gif . Knygutė man blaško dėmesį, taip ir noris ją patraukt blush2.gif

Lukas pasiuvimas ir veiduko suformavimas vertas didelių pagyrų bigsmile.gif thumbup.gif , jau pastangų įdėta tikrai ne mažai thumbup.gif gaila sparniukų nesimato g.gif
Atsakyti
Oi, mergaites, aciu, kad komentuojat meskucius. Taip idomu paskaityti, juolab, kad kritika tokia kritiskai-gerasirdiskai-miela biggrin.gif 4u.gif

Beje, del balsavimo sutinku su nuomone, kad balsuoja daugiau uz sau paciausia-graziausia meski, bet ne uz nominacijas. Nieko, naudinga pamoka ateiciai. Bet vis tiek, manau, visus balsus reik uzskaityti. Nes bendros tendencijos daugiau maziau matosi. ax.gif

O siaip, dar vienu mano pastebejimu, kaip dviem dienom, tai balsavimas vyksta vangokai... Kazkaip mazokai balsuojanciu... g.gif
Atsakyti
Jei šian balsavimas baigiasi, tai gal reiktų spėt visus pakomentuot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 12 17, 19:27)
Jei šian balsavimas baigiasi, tai gal reiktų spėt visus pakomentuot?  g.gif

pauksciuk, kelk sekancius )))
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 17, 18:36)
pauksciuk, kelk sekancius )))

pioneer.gif
Papildyta:

13. Mimi
Sniego tigriukė Mimi - padykusi mergina, mėgstanti padūkti ir pasimaivyti. Gal nepatikėsite, bet ji dievina skanias morkas ir, matyt, būtent dėl to susidraugavo su Seniu Besmegeniu. Vaikams, kurie nulipdė Senį tenka dažnai keisti jam nosį, nes ji būna nugraužta (vaikai mano, kad tai zuikiai, bet mes gi žinome tiesa... )

user posted image

user posted image

14. Mobis
Siutas is lino, sujungimai daryti su siulais, akytes - sagos. Pasipuoses kailinukais ir turi savo pasaku knygele. Labai laukia šv. Kaledu ir dziaugiasi, kad yra daug sniego smile.gif

user posted image

user posted image

15. Monkis
GEROJI ŽEMELE,
PARODYK MAN KELIĄ
Į ŠVIESIĄ IR TYRĄ
KALĖDŲ ŽVAIGŽDELĘ. (Z.Gaižauskaitė )

user posted image

user posted image
Papildyta:
16. "Nevykus dovana" smile.gif
22 cm

user posted image

user posted image

Papildyta:
Mimi nepriekaištingoji tigriukė, viskas nuo A iki Z puikiai atlikta thumbup.gif .Puikus simbolis artėjantiem metam thumbup.gif . Tik norėtūsi akyčių kitokių blush2.gif

Mobis bigsmile.gif imbierinis meškutis, užuodžiat kaip skaniai kvepia bigsmile.gif Kailinukai jėgiški thumbup.gif wub.gif

Monkis švelnus meškutis, spalviškai gražiai žiūrisi, bet kur jo Kalėdos išėjusios ar dar neparėjusios? Na trūksta jam tos šventinės dvasios, trūksta g.gif

Nevykusi dovana pats ryškiausias dalyvis, mano manymu, su ryškiausiai perteikta nuotaika, tik gaila kad tokia liūdna 4u.gif Eglutė, riešutukai viskas be priekaištu wub.gif
Atsakyti
MIMI. Im-bear? aš mat nežinau kas dar taip sugebėtų padaryt smile.gif Manau pats meistriškiausias darbas šiam konkurse. Prie nieko neprikibsi. o grožis skonio dalykas. Man gal kažkaip ta gėlytė banalina šiek tiek. O šiaip akys, kaip viskas suderinta ir parinkta... iškarpa. eh.. toli man dar.
MOBIS man simpatulka. Bet cia tikrai berniukas? tongue.gif o kailinukai su ausytėm? labai gražiai viskas suderinta, o ir meškiukas man labai simpatingas. Ir gražiai pasiūtas ir aksesuarai gražūs ir mieli.
MONKIS, liuks vardas parinktas tongue.gif Mini meškiukas? Tvarkingai pasiūtas ir simpatingas. Bet man atrodo neišbaigtas, ypač akytės. Aš patonuočiau.
NEVYKUS DOVANA. Pudros? Toks labai įdomus. Ir charakteris ir tonavimas ir iškarpa. Man nepatinka akys, bet charakteriui čia jos tikrai padeda. Kailiukas labai įspūdingas, keista, kad ne mergaitė tokia rožinė tongue.gif Padai man labai wub.gif
Atsakyti
Mimi -labai puikiai, tiesiog idealiai perteikta Kalėdinė nuotaika (jį išrinkau Kalėdiškiausiu), ji tokia šventinė, pasipuošusi tigriukė wub.gif Tas besmegenis-toks nuotaikingas thumbup.gif Man gal tik tigriukės burna-kažkokia netokia, keistoka, bet tai tikrai-tik skonio reikalas.

Mobis -irgi labai kalėdiškas meškutis. Mėčiausi tarp jų dviejų, kurį išrinkt Kalėdiškiausiu.Įdomiai sugalvoti aksesuarai. O ten po kepure dar tas baltas kapišonas su ausytėm slepiasi, ar kaip ten? Na, bet kokiu atevju-originalu thumbup.gif Tik gal akiduobių trūsta, akys atrodo šiek tiek išsprogusios.

Monkis -irgi baisiai įdomus gyvūnėlis bigsmile.gif Tik visai ne kalėdiškas, netgi atvirkščiai-vasariškas, kažkur prie jūros, kopose, tarp smilgų vaikštinėja, atostogauja smile.gif Simpatulka wub.gif Tik akytėms irgi trūksta išraiškingesnio žvilgsnio. Gal pagilinti akytes reikėjo ar patonuoti?

Nevykus dovana - iš karto į akį krentantis, su savo nuotaika, su savo individualybe. Labai labai įdomus, vienas iš mano simpatijų.Labai subtiliai patonuotas.Ir eglutė-stilinga thumbup.gif Vienu žodžiu-super clap_1.gif
Atsakyti
Ar dar bus norinčiu pasisakyt? ar kelti sekančius?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif 4u.gif
Neturejau laiko zmoniskai ne prisesti visa diena unsure.gif Bet dar spejau prabalsuoti thumbup.gif Perskaiciau viska dar nuo senos temos 48 psl ir dabar jau nebeprisimenu ,ka norejau parasyti hihihi.gif Bet as nekomentuosiu, jei jus nieko pries blush2.gif Nesijauciu kompetetinga nei del siuliu, nei akiu, tonavimu ar kitu dalyku, o juo labiau aksesuaru siuvimo ar darymo. Visiskai to nesugebu pati. Man arba "prilimpa" gyvunelis mirtinai, arba neprilimpa. Vadovaujuosi jausmais smile.gif
Merginos, as tai jumis visomis zaviuosi thumbup.gif Tiek fantazijos, ismanymo, kruopstumo, meiles... wub.gif Be galo saunus zveriukai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti