Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

Chjū ;D Pagaliau nusiraminau. ;> Dėkui už konsulaciją ;]
Atsakyti
Nėr už ką lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Noreciau nusipirkti auskarus tragusams, tik neisivaizduoju, kokio gauge pirkti. Pirkau labai brangius 18gauge, tai per mazi buvo, o tokie grazus...
Atsakyti
QUOTE(carnivore @ 2010 04 01, 16:51)
http://www.ipix.lt/desc/79467510/ cia mano auskaras, kai buvau kokiu 16kos, 17kos metu. Pasitvirtino taisykle, kad tokie nesugyja, panesiojau metus ir issiemiau, dabar turiu du randelius. Man patinka dualumas tokiuose dalykuose, dabar turiu abiejus tragusus pravertus:)

o man toks puikiai sugijo:> ax.gif ax.gif
sis avasaris kazkokia piercing labai jau.. turiu dar viena nauja auskara
;DD
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 04 01, 21:59)
p.s. Iguana Mike'as jau prieš kokius 5 metus nuteistas už priekabiavimą prie klienčių..  biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(carnivore @ 2010 04 02, 16:38)
Noreciau nusipirkti auskarus tragusams, tik neisivaizduoju, kokio gauge pirkti. Pirkau labai brangius 18gauge, tai per mazi buvo, o tokie grazus...

Per maži tai iš ilgio, ar iš storio? Nei vienas auskaras neturi 1o matmens, visada yra du..
Atsakyti
Buvo per mazas gauge, nes jautesi, kad per siauri, kiek pamenu buvo 18g. ir per trumpi:( Turbut nueisiu i vietine piercing parduotuve ir nusipirksiu, maziau problemu bus. Noriu baltojo aukso studs su kristalu:)
Atsakyti
Dažniausiai veriamas tragus'as su 16g (1,2mm) tai gan keista, kad galėjo būti per ploni 18g, nes toks storio skirtumas nelabai jaučiasi... 0,2mm mastau.gif Visko gali būti, bet kokiu atveju perkant lengviau nueiti ir pasikonsultuoti su prof. mirksiukas.gif O ilgis (labret'o) dažniausiai būna 8mm, bet maža ką, profesionalas pažiūrėjęs turėtų pasakyti ir pasiūlyti geriausią variantą. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
As pamatavau savojo ilgi, tai gaunas 1cm, pas mane tragusai tobulai dideli tokiems piercingams biggrin.gif Aciu uz patarimus!
Atsakyti
Nėr už ką mirksiukas.gif
Atsakyti
Ch Ch dabar man reik konsultacijos biggrin.gif biggrin.gif man paraudo viena puse kur ivertas auskariukas, man labai nerimti ir begti pas meistre, ar dar nezinau kazkaip pagydyti? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jei patogu, tai pasirodyt visada geriau mirksiukas.gif Jei ne, tada reikia išsamesnės info, nei tik "paraudimas". Ar yra pūliukų, kitų išskyrų, ar patinę, ar skauda ir pan.? Kiek laiko įvertas auskaras ir kiek laiko paraudę? Kuom gydai? Ar neužkliuvai?
Bet kokiu atveju paraudimas rodo uždegimą, tik jis gali būti visai normalus reiškinys, nereikia supanikuoti ar išsigąsti mirksiukas.gif
Atsakyti