Noreciau nusipirkti auskarus tragusams, tik neisivaizduoju, kokio gauge pirkti. Pirkau labai brangius 18gauge, tai per mazi buvo, o tokie grazus...
QUOTE(carnivore @ 2010 04 01, 16:51)
http://www.ipix.lt/desc/79467510/ cia mano auskaras, kai buvau kokiu 16kos, 17kos metu. Pasitvirtino taisykle, kad tokie nesugyja, panesiojau metus ir issiemiau, dabar turiu du randelius. Man patinka dualumas tokiuose dalykuose, dabar turiu abiejus tragusus pravertus:)
o man toks puikiai sugijo:>

sis avasaris kazkokia piercing labai jau.. turiu dar viena nauja auskara
;DD
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 04 01, 21:59)
p.s. Iguana Mike'as jau prieš kokius 5 metus nuteistas už priekabiavimą prie klienčių.. 

QUOTE(carnivore @ 2010 04 02, 16:38)
Noreciau nusipirkti auskarus tragusams, tik neisivaizduoju, kokio gauge pirkti. Pirkau labai brangius 18gauge, tai per mazi buvo, o tokie grazus...
Per maži tai iš ilgio, ar iš storio? Nei vienas auskaras neturi 1o matmens, visada yra du..
Buvo per mazas gauge, nes jautesi, kad per siauri, kiek pamenu buvo 18g. ir per trumpi:( Turbut nueisiu i vietine piercing parduotuve ir nusipirksiu, maziau problemu bus. Noriu baltojo aukso studs su kristalu:)
Dažniausiai veriamas tragus'as su 16g (1,2mm) tai gan keista, kad galėjo būti per ploni 18g, nes toks storio skirtumas nelabai jaučiasi... 0,2mm
Visko gali būti, bet kokiu atveju perkant lengviau nueiti ir pasikonsultuoti su prof.
O ilgis (labret'o) dažniausiai būna 8mm, bet maža ką, profesionalas pažiūrėjęs turėtų pasakyti ir pasiūlyti geriausią variantą. Sėkmės

As pamatavau savojo ilgi, tai gaunas 1cm, pas mane tragusai tobulai dideli tokiems piercingams
Aciu uz patarimus!

Ch Ch dabar man reik konsultacijos
man paraudo viena puse kur ivertas auskariukas, man labai nerimti ir begti pas meistre, ar dar nezinau kazkaip pagydyti?

Jei patogu, tai pasirodyt visada geriau
Jei ne, tada reikia išsamesnės info, nei tik "paraudimas". Ar yra pūliukų, kitų išskyrų, ar patinę, ar skauda ir pan.? Kiek laiko įvertas auskaras ir kiek laiko paraudę? Kuom gydai? Ar neužkliuvai?
Bet kokiu atveju paraudimas rodo uždegimą, tik jis gali būti visai normalus reiškinys, nereikia supanikuoti ar išsigąsti

Bet kokiu atveju paraudimas rodo uždegimą, tik jis gali būti visai normalus reiškinys, nereikia supanikuoti ar išsigąsti