Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

QUOTE(tacka RU @ 2010 02 03, 23:23)
ateinu pasiguost...  verysad.gif  ... matau, kaip stumia mano auskarą, o man jis taip patiko, kad dabar net širdį spaudžia. gal įmanoma kažkaip sustabdyt šitą procesą? ar prieš vėją nepapūsi?  unsure.gif

Reikia eiti pas meistrą ir pasirodyti. Kartais viską įmanoma sutvarkyti mirksiukas.gif

QUOTE(Adrė @ 2010 02 04, 10:04)
blogai ivertas, todel ir stumia wink.gif

Siųlyčiau tokius komentarus sau pasilaikyti, paskui ateina klientės tokių "draugių patarimų" prisiklausę ir nesąmonių prisidarę. doh.gif
1. Stumia dažniausiai visai ne dėl įvėrimo (nekalbu apie neprofesionalumą), o dėl kitų priežasčių - užkliuvimas, bloga priežiūra ir pan.
2. Jei prisikandi liežuvio auskarą, vadinasi jis yra per ilgas, todėl jį reikia ne išiminėti, o pasikeisti į trumpesnį. Turiu auskarą 10 metų ir nei dantys trupa, nei krenta lauk...
Atsakyti
labuka smile.gif gal cia kuri is jusu kaune veria auskarus? ax.gif
Atsakyti
Nelabai žinau, kas Kaune veria g.gif Čia merginos jau diskutavo apie kauną, pasiskaityk temą mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaiciau skaiciau ir nlb ka isskaiciau biggrin.gif siaip gal kuri gali patart, kurioj vietoj veria neblogai blush2.gif nes noriu auskariuko i kramsli (ar kaip ten tiksliai vadinas) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIA> @ 2010 02 05, 21:41)
  noriu auskariuko i kramsli

laugh.gif laugh.gif į kur? lotuliukas.gif Kremzlę turi galvoj? Ausy? ...... Oj biggrin.gif atsiprašau,labai prajuokino.....
Aj,o dėl klausimo...Kaune tik ieškai?

Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 02 07, 01:12)
laugh.gif laugh.gif į kur? lotuliukas.gif Kremzlę turi galvoj? Ausy?  ...... Oj  biggrin.gif atsiprašau,labai prajuokino..... 
Aj,o dėl klausimo...Kaune tik ieškai?

Man ir juokinga, bet sitam forume radau toki pavadinima biggrin.gif 4u.gif na man patogiausia Kaune smile.gif Nebent kada i Klaipeda vaziuociau smile.gif
Atsakyti
Tai čia,šitam forume dar ne tokių žodžių rasi, bet tai nereiškia,kad jie teisingi ir egzistuojantys biggrin.gif turėk tai minty wink.gif
O dėl Kauno...nežinau kas veria ten.... Klaipėdoj irgi neteko naudotis tokiom paslaugom,ale žinau yra "Kofi" ir kiek man žinoma, Danistattoo studija jau teikia tokias paslaugas wink.gif Ir dar žinoma Šiauliai, "Totemas tattoo" studija wink.gif Tiek nuo manęs,gal kas daugiau pavardins.... o šiaip Vilnius visai netoli Kauno,kada važiuosi užsuk pakeliui į kokią studijikę i vsio.Paprastas piercingas,užtruksi kelias minutes wink.gif
Atsakyti
Taigi Tabu yra, ar kaip ten jie vadinasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 02 07, 23:37)
Tai čia,šitam forume dar ne tokių žodžių rasi, bet tai nereiškia,kad jie  teisingi ir egzistuojantys  biggrin.gif turėk tai minty wink.gif

Turesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 01 18, 09:59)
Toks neblogas neblogas ax.gif Ar tu čia apie auskarus? hihihi.gif

Apie visuma biggrin.gif

QUOTE(Mustachio @ 2010 02 02, 13:00)
Ant skruosto.... prie akies... tris auskariukus į eilę  blink.gif Aš manau,kad jam tai praeis  g.gif nu,auskaro norėjimo manija tai gal ir ne,bet vieta tai tikrai gali pasikeist  biggrin.gif

Isprotejo vyras blink.gif umn.gif biggrin.gif Tikiuosi apsigalvos, nes kazin kaip sektusi vyrui tokiu auskariuku ant veido neuzkabinti ir dar tris g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2010 02 10, 08:38)

Isprotejo vyras  blink.gif umn.gif  biggrin.gif Tikiuosi apsigalvos, nes kazin kaip sektusi vyrui tokiu auskariuku ant veido neuzkabinti ir dar tris  g.gif

A velnias čia žino g.gif būna, kad tiem vyram visai neprižiūrint ir nieko nedarant geriau sugija ir laikosi umn.gif
Atsakyti
Baikit irnesakyk.gif praeis jam ...aš beveik įsitikinus .... nebent,kuo senyn tuo drąsyn(durnyn) tuoj tricokas stuktels,antras kvėpavimas atsidarys biggrin.gif
Aj tiesa,siūliau į Miką pyrsingą įvert...sakė Nea. Fak dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mustachio: 10 vasario 2010 - 22:39