Mes turim Tutis hugo..Nu ką, vežimas nebrangus, palygint su kitais užsienietiškais, bet turi savų minusų, į kuriuos aš atsižvelgsiu pirkdama vežimą kitam vaikiukui...
1. Be galo sunkus..Nu nepavydžiu toms mamytėms, kuriom reikia jį tąsyti iš kokio 5 aukšto aukštyn žemyn..Aš nesu kūda, turiu jėgos, nu bet, kai reikia iš 3 aukšto išnešt, paskui parnešt, vaje vaje, uždūstu, rankas pakerta ir reikia stot pailsėt..Pirmom savaitėm išvis buvau pasitempus raumenis nuo to tąsymo..

Bandžiau ir sulankstytą, ir su vaiku, ir be vaiko, ir už rankenos traukt į viršų..
Gerai nebent nuosavam name, kai tereikia vežimą išstumt į kiemą, o ne laiptais nešt...
2. Suka ratai į kairę pusę važiuojant tiesiai, pastoviai reikia taisyt, nes taip galima ir nuo šaligatvio nuvažiuot užsisvajojus...
3. Labai sunkiai susilanksto (sunkiai pasikelia tos plastmasės, fiksatoriai) ir sunkiai nusiima ratai (sunkiai pasispaudžia fiksatoriai metaliniai).
4. Vežant vaiką veidu į priekį, nenusileidžia stogas iki galo, todėl nesimato, ką veikia vaikas, reikia sustot ir pasilenkus žiūrėt iš prieko...
5. Vos telpa į mašinos bagažinę, nors ji nėra iš mažųjų...
Aišku, super tinka žiemai, nes platus lopšys, galim prirengtą vaiką įtalpint ir dar šiltai apklot, joks vėjas neperpūs...Puikiai važiuoja per pievas, smėlį, nelygų šaligatvį, toks stabilus tas vežimas...
Tai va, tie, kurie ruošias pirkt, patys susidėlioja visus + ir -, tada nusprendžia, kas ką atsveria...
Beje, mačiau tokį naują modelį Toto classic, atrodo...Nu gražus labai...

Daug mažesnis, toks lengvesnis pasirodė, modernesnis, su kietu lopšiu..Gal kas nusipirko, įmeskit foto...