Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški Tutučio, Tuti ir Toto vežimėliai

QUOTE(sania @ 2007 03 25, 13:21)
na as apie juos nekokios nuomones, o ypac apie lietuviskus. Su pirmu turejau toki tai buvo labai sunkus, ju plastmese labai minksta, tai vyras turejo net su varstais papildomais sutvirtinti. kazkokia katastrofa doh.gif
ir dabar kai laukiuosi antrojo tai net neziuriu i ju puse

Jau nemažai laiko praėjo nuo jūsų pirmo mirksiukas.gif . Nepastebėjau, kad plastmasė būtų minkšta. Važinėjame 8 mėnesius, tai pastebėjimas mano toks - nepirkčiau šio vežimuko, jei reikėtų kasdien tarabanytis iš kažkelinto aukšto. O gyvenant priemiesty, kur ne ypač geri keliai, dažnai išvažiuojant pasivažinėti po mišką - tai idealus džipukas, ir jo sunkumas nesudaro kokių nors problemų. Bet tikrai nenorėčiau nešiotis jo aukštyn žemyn schmoll.gif
Atsakyti
o mes vazinejames lietuvisku TUTIS vezimu. esu tikrai patenkinta nes seip i veziman nemazas ir ratai dideli pripuciami, o svarbiausia kaina tikria gera. jau manoji sedi tvirtai tai nusprendem nupirkti kazka panasaus i sportinuka....tai nupirkom doh.gif doh.gif doh.gif nesedi maniske jame nors tu ka doh.gif doh.gif o tutije kuo puikiausiai, manau naujajeme nesedi nes rankena nepersiverciai ir ji mane snemato ir jai liudna ar baisu net nezinau... unsure.gif unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanciukasxxx: 03 balandžio 2007 - 06:53
Mes irgi naudojom TUTIS vezimuka. Tai labai patenkinti buvom, tik sunkokas (tampiau i 2 auksta). Bet nei kas nuluzo, nei ratai i sona nese. Nieko. O vazinejom ir mieste, ir kaime, ir sode, ir pajury...
Atsakyti
ir mes naudojom TUTIS GROSS vežimėli ir likom labai patenkinti.Atvažinėjome metus ir nieko pas mus nelūžo,tiesa kai dėjome į masina tai sulūžo pakojukas,taip mes galvojom bet drauge turi ir TUTI vežimėli ir mums paaiškino kad kartais jis išsineria.Drauge parodė mums kaip lengvai ji galima įstatyt į vieta ir užtrunki tik penkias minutes ji atgal įstatyt į vieta.Vežimas į masina ir į liftą telpa ko puikiausia.O dėl svorio tai man atrodo kad visi naujesni modeliai yra sunkesni.Mano kaimine turės greit vaikeli tai nusipirkus ne lietuviška,jame pribumbasu tai daug bet ir jos sveria daug sunkiau nei musu.Dabar nusipirkom itališka sportini vežimėli bet į lauka dar neteko išeit su jo, atšalo oras ir nelabai norisi eit.Tai laukiam šiltesniu oru ji išbandyt. biggrin.gif
Atsakyti
o mes turėjom Tutti Gross. Viskas jame OK išskyrus tai, kad jis yra kietas, nors ir yra amortizatoriai, perkdėjus į nugarinę padėtį rankeną - sunku vežimą valdyti ir be to keliant priekiniu ratus, jau po kelių mėnesių nesifiksavo rankenos aukštis - per keletą fiksavimo taškų nusmukdavo žemyn (priekinėj padėty viskas buvo tvarkoje). Ai, ir dar vienas minusiukas - po pusmečio, permetus rankeną iš vienos pusės į kitą - automatiškai nenusileisdavo kairės pusės fiksatorius ir jį reikėjo pastumti, kad užfiksuotų rankeną. Tai tiek pastebėjimų. 4u.gif
Atsakyti
as turiu Tuti hugo tai man irgi patinka tik viena problemyte jei gyveni daugiabutyje pati jo laukan neistemsi nes tikrai sunkus
Atsakyti
Aš taip pat naudoju Tutis (Gross). Labai džiaugiausi šiuo vežimėliu. Žiemą ypatingai patogus, kadangi erdvus ir vaikiukas puikiai telpa ir su šilčiausiu kombinzonu. Bet yra bet. Praėjo vos pusė metų, kaip ir atėjo laikas naudotis atlošu, kurio padėtys reguliuojasi, bet vos pasinaudojus kelis kartus atramėlė sulūžo ir dabar reikės iėškoti kito vežimėlio, nes šis jau tinkamas tik miegojimui verysad.gif
Atsakyti
O gal kas naudojat Tutis Junga7 vezimeli? Kuo jis geresnis uz Tutis Prestige? nes kaina ryskiai skiriasi, nors realiu skirtumu nelabai matosi, tik tiek kad Jungos ratai pripuciami... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta25 @ 2007 06 11, 13:25)
Kur yra KLP ju pirkti?

Klp prekiauja Vaiku miestas, bet labiau rekomenduociau pirkti turgui, jais prekiauja tokia moteris su vyru, labai maloni, duoda garantijas ir kaina gerokai mazesne nei parduotuvej. Beje, jai paskui galesi atgal parduot uz atitinkama kaina, kai tau vezimuko nebereiks.

Mes patys naudojom Tutis gros, man jis saziningai nepatiko schmoll.gif Pirmas minusas tai ziaurus svoris, vienai iseit i lauka su vaikiuku buvo didziule problema(mes gyvenam 4 aukste, palyginimui dukra auginau graco vezime, tai be dideliu problemu kartu su vezimeliu iki 8 men nesiojau o sito ne is vietos doh.gif ), vezimas gana kietas, rankena permetus sunkiai valdomas. Del tvirtumo, tikrai vazinejom ir prie juros ir miske ir sode, viskas puikiai atlaike.
Atsakyti
QUOTE(žiobakiene @ 2007 05 05, 12:10)
as turiu Tuti hugo tai man irgi patinka tik viena problemyte jei gyveni daugiabutyje pati jo laukan neistemsi nes tikrai sunkus

Šiaip savo Tučiu Hugo iš esmės esu patenkinta. Bet... Patarimas perkančioms Tuti - nepirkite tuo metu naujausio modelio, nes jis bus ir netobuliausias. Turi pirmieji Hugo tokį "stebuklą", kaip tokias šonines spyruokles, kurių funkcijos taip ir nesupratau iki šiol, apart to, kad permetus rankeną tas vežimas neužvažiuoja net ant žemiausio bortelio - tik tos spyruoklės spaudžiasi ir viskas. O dabar parduotuvėse Hugo yra jau kitokios konstrukcijos ir be tų nelaimingų spyruoklių. Kai paklausiau, kodėl taip yra - nu, tai sako, vis tobuliname. Tai ačiū už dėmesį - naujas modelis turi didesnę kainą ir priedo neišpręstų konstrukcinių vietų. O šiaip tai tvirtas, kantrus vežimėlis.
Atsakyti

As turejau tutis gross vezimuka,su aliuminio remu,tai buvo gan lengvas vezimas kaip universalus,pliusas tas,kad labai sandarus,mes ir per puga eidavom i lauka 4u.gif Liulka labai patogi,amortizatoriai thumbup.gif Man labai patiko saltuoju oro laiku,bet kai atsilo norejosi jau kazko lengvesnio 4u.gif
Atsakyti
Mes naudojam "Tutis Prestige". Jis tikrai buvo thumbup.gif , bet ratai nuemimui nepritaikyti. Kelis kartus teko juos nuemus det i bagazine (su ratais netelpa), tai dabar tik ant 3 vaziuojam doh.gif doh.gif doh.gif .

Atsakyti