Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški Tutučio, Tuti ir Toto vežimėliai

QUOTE(aiduke @ 2006 10 10, 20:16)
O koks tikslas remontuoti,vistiek pinigus teks moket ir uz nuvezima ir pataisyma g.gif O vezimas gali kitoj vietoj luzti,o garantija duoda tik pusei metu ax.gif Mes pirkom du menesius pries gimima,o per ta laika nieko ir neatsitiko rolleyes.gif Siaip lopsys tuciu tikrai talpus.Musu vaikas gime ziema ir kuo puikiausiai su visais pledukais tilpo iki 4 menesiu bigsmile.gif

Aš ir pirkau vežimą 2 mėn prieš gimimą, bet susitarėm, kad garantiją pradės skaičiuoti nuo tos datos kai turėtų lelius gimt, tad mūsų garantija buvo 8 mėnesiai tongue.gif .
Jei vežimukas geras, planuoji kitą lelių ir tik rankena lūžus - manau verta pataisyt. Manau neturėtum daug sumokėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 10 spalio 2006 - 19:42
QUOTE(šarlotė @ 2006 10 10, 20:38)
Aš ir pirkau vežimą 2 mėn prieš gimimą, bet susitarėm, kad garantiją pradės skaičiuoti nuo tos datos kai turėtų lelius gimt, tad mūsų garantija buvo 8 mėnesiai tongue.gif .
Jei vežimukas geras, planuoji kitą lelių ir tik rankena lūžus - manau verta pataisyt. Manau neturėtum daug sumokėt

Tame ir reikalas,kad neapsimoka verysad.gif Dar pavasari pradejo nesilaikyt stabdis,islauze ratu krumpliaracius doh.gif Rankena vyras bandys pats sutaisyt,kad bent per ziema atlaikytu.Ziemai vezimas geras,neuzpucia vejas,gerai per sniega vaziuoja,bet kitam leliui tokio vezimo nenoriu, o be to ir dizainas bus pasenes.Nesinores su seniena vazinet,o mados keiciasi greitai lotuliukas.gif
Atsakyti
o gal kas nors galėtų parašyt, koks Tučio vežimo plotis? T.y. plačiausią vietą (dažniausiai per ratus ta vieta būna) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2006 10 10, 22:51)
o gal kas nors galėtų parašyt, koks Tučio vežimo plotis? T.y. plačiausią vietą (dažniausiai per ratus ta vieta būna)  ax.gif

Pas mus 60 cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasska @ 2006 10 14, 12:53)
Su pripučiamais irgi 60 cm.

dar yra tokie platoki ratai, nepripučiami, tai tie apie 62 cm doh.gif
Atsakyti
Vienas klausimėlis turinčioms Tutučio gamybos vežimėlius: jūsų garantiniai talonai atspausdinti rusiškai ar lietuviškai?
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2006 10 15, 11:13)
Vienas klausimėlis turinčioms Tutučio gamybos vežimėlius: jūsų garantiniai talonai atspausdinti rusiškai ar lietuviškai?

Mano lietuviškai buvo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2006 10 15, 11:13)

Mano rusiškai, nes neturėjo tuo metu lietuviško. Nėra jokio skirtumo - lietuviškas ar rusiškas
Atsakyti
Mes TUTI pirkome bazeje pries 3 metus. Vadinosi Gross, ar panasiai. Viskuom buvom patenkinti, iskyrus svori. Gyvename 5 aukste, tai teko pavargt juodai. I lauka patys iseidavom: lelius vezime, o as atsargiai po 1 laipteli nuriedu. O atgal tai laukdavau vyro, ar kaimynu prasydavau. Ir tai 2 ciut uztemdavom:) tongue.gif Siaip talpus, siltas (mum aktualu, nes per pati vidurziemi gime), patogus. Ir lopsi kelionese naudojom iki pavasario, tilpom. Ir per sniega liux vaziavom. I masinos bagazine, tai tikrai netilpdavo, salone vezdavomes- salia vairuotojo, o mes su vaiku gale.
Tiesa, kai tik vaikis sedet eme, nusipirkom lengvuti sketuka, tai atsigavau nerealiai, kada nori eini, kada nori gryzti, nereikia pagalbos ieskot. Apsipirkdavau ir su visais pirkiniais+vaikas+vezimukas uzkopdavom i 5 auksta. biggrin.gif
O kai vel atsalo (vaikiui buvo 10 men) vel gryzom prie universalo, nes yra patogi apsauga kojom.
O viena mano drauge, irgi turejusi TUTI, palikdavo vezimeli rusyje, iskarto uz lauko duru. ir nieko 2 metus taip laike. Mums tai netiko, nes sunus iki puse metu vezimelyje miegot mego, labai jau ten jauku pasirode mirksiukas.gif I lovyte tik 7 men isprasiau.
Atsakyti
Laba diena...
Ilgai galvojau ar skelbti sia zinute, nes nesu zmogus kuris savo problemas linkes skelbti viesai, bet nusprendziau, kad apie taqi turetu zinoti visi, nes tai gali pasitaikyti kiekvienam.
Kadangi megstu lietuviskas prekes del to, kad yra lietuviskos ir remiama savo zmones o ir kokybe daznai atitinka kaina nusprendeme vezimeli pirkti lietuviska. Issirinkome tutucio tuo metu pati brangiausia ir geriausia.
Dideliu problemu su juo nebuvo: grazus, patvarus, gal kiek sunkokas.
Problemos buvo su ratais, kurie tikrai manau nera tinkami naudoti ne tik, kad vaikams, bet aplamai patalpose.
Isikeleme i nauja busta ir palikome vezimeli keliems menesiams kambaryje ant naujo parketo.Neisivaizduoju kokiu budu galejo prasiskverbti juodos demes i parketa per 3 sluoksniu laka, liko viduryje kambario keturios rudos demes kurios niekaip neissivalo, ratai pripuciami ziauriai dvokia ir t.t. Pasirodo ratai gaminti Kinijoje, kaip turbut ir daugelis detaliu.
Kreipiausi i TUTUTI, kad pakeistu ratus, nors jau buvo garantinis pasibaiges, bet as manau kad tokie ratai neatitinka nei higienos normu nei elementariu vartojimo savybiu, vaikams (gi vaikas sliauzioja, liecia ratus ne paslaptis ir siaip galipakramtyti ir t.t.)
Viskas priejo iki direktoriaus, bet jis niekaip tu ratu nepakeite surasdamas vis nauju argumentu: pasibaigus garantija, as paklausiu garantijos pas detaliu gamintojus, tie ratai ne musu gaminti, cia nesamones ir t.t.
Galiausiai jis kategoriskai atsisake juos pakeisti. Nemanau, kad save gerbianti firma taip galetu daryti ir nepripazinti savo klaidu, savo broko.kas del islaidu manau jie tikrai praras daugiau nei tuos 70lt, kiek kainuoja ratai, bet esme buvo ne piniguose o darbo principuose.
As tikrai buciau bandes eiti iki galo per visas valstybines instancijas, ne tik del savo vaiko, bet ir tu kuriems iskils tokios ar panasios problemos. Gaila, kad gime antras vaikas, vezimeli reikejo naudoti, buvo daug rupesciu ir neturejau laiko. Tikrai manau, kad geriau tada pasirinkti kita firma, kad nesusidurtum su tokiom problemom.
Jei kam idomu cia visa susirasinejimo eiga, nemanau kad paviesinau ka nors slapto:

AS
Susidūrėme su tokia problema: Jūsų gaminamos firmos vežimėlis, su pripučiamais ratais stovėjo ant uosinio parketo .Tai tose vietose kur liečiasi guminiai ratai su parketu pasidare juodos dėmės. Bandžiau su vandeniu ir "fairy" pavalyt tai jokios reakcijos. Ar galejo tos dėmės isigert i parketa per laką, parketas tris kartus lakuotas.Su kuo gumos dėmes yra nuvalomos? Kaip statyti ir eksploatuoti vežimėlį, kad išvengti tokių problemų?
Aciu

TUTUTIS
Laba diena,
Is tiesu Jus mane labai nustebinote. Dar nebuvome girdeje, kad musu vezimeliai palieka zymes. Gal tai ne isigerusios demes, o tiesiog gumos zymes, kokias paleka pvz. vaikai, lakstydami su batais guminiu padu po kambari. Pabandykite nugramdytui du peiliu. Paprastai gumos zymes lengvai nugramdomos nuo parketo. Nieko daugiau tikrai negaliu patarti.
Jei nepasiseks – rasykite, bandysiu ka nors sugalvoti.
Pagarbiai,
Vitalija Kairiene
Pardavimu vadybininke

AS
Nu su peiliu nebandziau, nes nenoriu suraizyti parketa, bet manau kad nepavyks taip nugramdyti.Kai su ranka brauki per parketa jis lygus, lygus kaip stiklas nera jokiu nelygumu, ar siurkstumo ties ta vieta kur juoda.Rytoj dar parasysiu, nes vakare bandysiu ka nors padaryti.
Gal yra kokia chemijos priemone gumai valyti, bet kad ir nepasizeistu lakas?
Vezimas stovejo ant to parketo gal kokius 2men nejudinamas, bet ir senam bute buvo grindys is dažytos presuoto popieriaus plokstes tai irgi liko juodos demes, kurios nesivalo.

AS
Laba diena,
Išbandzžiau visas priemones ir nematau galimybių toliau naudoti šiuos ratus.Nors praėjo nemažai laiko bet ratai labai juodina grindis ir jauciamas nemalonus kvapas.
Ratų modelis:
NYLON 40 P.S.I. (2.8 kgf/cm 280KPa) 12 1/2 x 2 1/4 J1021-04 JOURNEY MADE IN CHINA.
Prašau informuoti apie galimybę pakeisti nekokybiškus ratus į kokybiškus, nes manau kad kūdikiams naudoti jų tikrai negalima.

TUTUTIS
Laba diena,
Kadangi mes nesuteikiame garantijos ratams, tai pakeisti ju i kitus tikrai negalesime – mes neesame ratu gamintojai, todel negalime garantuoti ju kokybes.
Vienintelis variantas, kuri mes galime Jums pasiulyti – nusipirkti kitus ratus – paprasti plastikiniai ratai kainuoja 35 Lt, o pripuciami ratai kainuoja 78 Lt.
Dabar gavome kita partija ratu, todel galetume Jums pasiulyti kita pripuciamu ratu modeli.
Pagarbiai,
Vitalija Kairiene

AS
Pardavėjas pilnai atsako už parduoda prekę, nesvarbu kas yra atskiru dalių gamintojas.Aš pirkau iš Jūsų firmos lietuviškos kilmės produktą ir jei Jūs negalite užtikrinti atskirų komplektuojančių dalių kokybę, atitikimą Lietuvos Respublikos higienos normos ar įstatymams tai yra pardavėjo problema (ar Jūs man siūlote kreiptis į kiniečių ratų gamintoją?)
Pirkdamas prekę iš lietuvos įmonės (kaip nurodyta, netgi produkto gamintojos) aš manau, kad esu garantuotas, kad ji išspręs visas problemas iškilusiais su parduodamo produkto naudojimu.
Tai nėra susija su garantiniu pakeitimu (garantinis laikas yra pasibaiges).
Aš manau kad šie ratai neatitinka LR higienos normų (dėl specifinio stipraus gumos kvapo ir tai kad ant grindų lieka juodos dėmės) ir vaikams naudoti nėa tinkami.
Jūs siūlote už netinkamą gaminį ateiti pas jus ir nusipirkti naują, manau tai nėra teisingas požiūris į klientą.

AS
Labai norėčiau sulaukti atsakymo į savo laišką.
Nemanau, kad Jūs nesate už tai atsakingi ir mes negalime išspręsti šios problemos be valstybinių instancijų. Nors ir tikrai neturiu tiek laiko, bet privalau ginti savo kaip vartotojo teises.
Jeigu jus kategoriškai atsisakote pakeisti nekokybiškus ratus į kokybiškus, aš būsiu priverstas kreiptis į "Valstybinę ne maisto produktų inspekciją" ir kitas kontroliuojančias institucijas kad jos nustatytų jų tinkamumą naudoti.

AS
Laba diena......
2006.05.04 pakalbejus telefonu su Jūsų firmos atstovu buvau informuotas, kad nekokybiški ratai man bus pakeisti per savaite. Ratai buvo pristatyti Jūsų firmos atstovei 2006.05.05. Nors dabar jau praejo trys savaites jokio atsakymo iš Jūsų firmos negavau.
Lauksiu atsakymo.

AS
Laba diena.
Jei nesunku prašyčiau atsiųsti direktoriaus tel. nr.
Aciu

Atsakyti
QUOTE(AAM @ 2006 09 28, 11:41)
Turim ir mes Tutis. Nuo pat pirmos dienos nemielas ir nepataps tokiu.  schmoll.gif I vieną šoną irgi važiuoja, bet į dešinį hihihi.gif Gyvenam antrame aukšte, bet jau tampyt darosi per sunku  doh.gif

Mano tas pats irgi i viena puse nesa, ratus nuleidzia kas antra diena, atsibodo priputinet:)
Atsakyti
Rinkitės nepripučiamus ratus ir nebus jokiu problemų - nei orą nuleidinės, nei grindis teps, ir vežimas lengvesnis bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 17 spalio 2006 - 16:39