Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški Tutučio, Tuti ir Toto vežimėliai

QUOTE(Saulės pūga @ 2007 01 07, 21:53)
Kažin, ar galima kur nors gauti šiam vežimui apsaugą nuo lietaus? Mes mėgėjai tokiu oru keletą valandų pasivažinėti, bet vežimą po to tenka džiovinti...

Mano vezimukas buvo be apsaugos, as dar netikejau, kai pardaveja sake, kad jos ir nereikes cool.gif , bet tikrai - per lietu einam - nei vienas lasiukas neisigeria, visi nurieda, kaip nuo pleveles thumbup.gif Gera medziaga, impregnuota, tik nezinau ar cia visu modeliu tokia pati medziaga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2007 01 07, 21:53)
Kažin, ar galima kur nors gauti šiam vežimui apsaugą nuo lietaus? Mes mėgėjai tokiu oru keletą valandų pasivažinėti, bet vežimą po to tenka džiovinti...

Tučiui apsaugą nuo lietaus pirkome turguje, kur vežimukais prekiauja, kanavo tik 10 lt, pasiterirauk ten
Atsakyti
Mes irgi turime lietuvišką vežimėlį, esam labai patenkinti, jau metus naudojames, pakankamai kokybiškas, platus, gražios spalvos, dėl svorio, tai pakankamai lengvas palyginus su kitais transformeriais, mano sveria 11 kg. Kaip mano pažystami turi Hoco universalų vežimėlį, tai jų ir sunkesnis ir siauriasnis, žodžiu kainuoja daugiau nei mūsų, bet tikrai mūsų nėra prastesnis.
Yra vienas minisas sulankstytas telpa tik į tuščią bagažinę, bet nežinau nei vieno vežimo be trukumų. Jei kada nors prireiks, vėl pirksime lietuvišką

Gaila tik, kad ruošiames parduoti savo, nes užsisakėm sportinį peg perego, bus proga paliginti.
Atsakyti
issiaiskinau savo vezimo modeli, o tai nusipirkau ir nezinau koki lotuliukas.gif doh.gif Pasirodo TUTIS V.I.P Ir kasdien juo vis labiau patenkinta, o jau buvau pasisovus 2000 uz emmeljunga plot doh.gif Gerai kad vyras i gamykla nutempe, nestokiu vezimu prekyboje tik Jonelio kiemas kol kas turi, ir tai nedaug. Nu bet liuks vezimas - labai minkstas, yra reguliuojami amortikai, supasi, platus, siltas, stogas dengia pusevezimo jeigu reikia. Lengvai rieda, pagal dydi ir gabaritus labai manevringas, viena ranka susidoroju thumbup.gif Ir mano bagazinen telpa puikiai, nes i vyro masina tai du vezimus ir lagaminus sudedam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(unu @ 2004 10 15, 13:17)
na ka as tau galiu pasakyti.... as daugiau lietuvisko ne uz ka nepirkciau. Geriau jau padeveta bet tik ne lietuviska. 1) suko i sona; 2) nuluzo rankena; vazinejome tik puse metu, bet as jau jo kraciausi kaip nezinau ko...sunkus, nemanevringas . Jau tikrai nepirkciau dar karta.

mes tai pat turejome tik 5 men ir man gana ..... doh.gif Antra karta lietuvisko jau nepirksiu schmoll.gif
Nors tai buvo naujesnis modelis, su daugybe prbambasu. Medziaga buvo neperslapiama, amortizatoriai, rankena reguliojama ir t.t. 2 menesius lyg tai viskas super buvo (isskyrus svorio), bet po to prasidejo: ratams kaz ka pasidare, i sona pradejo tempti, pasidarius veidu i preki, neimanoma vezti verysad.gif
Tai viena diena nebeistveriau ir pardaviau 4u.gif
Nupirkau sportinuka - universala Hauck Cruiser ir jau 7 men laiminga ir as ir mazyle thumbup.gif Man sitas vezimas daugiau patinka.
O gal tik man taip buvo, nu nepasiseke lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingulik: 20 vasario 2007 - 22:16
Sveikos!Mes irgi turim TUtis vezimeli.Juo naudojames dar tik menesi.Bet jau dabar gailiuosi,kad ji pirkom.Lauke buvom vos kelis kartus,o ratai jau pradejo girgzdet.I sona irgi suka.Kas bus dar po menesio? g.gif
Atsakyti
Labutis visoms.
Mes turime tutis hugo. Na esame labai juo patenkinti. Naudojam 5 men. ir jokių problemų. Na aišku svoris 13kg, bet ką norėti iš universalo. Tačiau, vaikutis auga, orai po truputi šils, tad jau kovą jį pardavinėsime ir pirksime lengvesnį sportinuką.
Na priekaištų šiam vėžimukui tikrai neturiu.
Atsakyti
Tutis tikrai neblogas vezimukas 4u.gif ,tik kas gyvena 5 aukste be lifto sunku labai nesioti unsure.gif ,bet seip tai fainas vezimelis ,musu Tutis /prestige senesnio modeliuko bet esam patenkinti ,jei ne tas svoris mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes taip pat naudojam Tuti/prestige. Esam patenkinti, tik gilimės, kad ratus ėmėm ne pripučiamus - labai vaikelį purto. Iš pradžių taip pat traukė į šoną, bet vyras pareguliavo, dabar OK. Priekaištų vežimėliui neturiu.
Atsakyti
QUOTE(justagnė @ 2007 03 05, 00:10)
Mes taip pat naudojam Tuti/prestige. Esam patenkinti, tik gilimės, kad ratus ėmėm ne pripučiamus - labai vaikelį purto. Iš pradžių taip pat traukė į šoną, bet vyras pareguliavo, dabar OK. Priekaištų vežimėliui neturiu.

Musu ratai pripuciami,tai i lauka isejom 3kartus ir rata nuleido(prakiuro kamera). verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(berniukai @ 2007 03 06, 10:45)
Musu ratai pripuciami,tai i lauka isejom 3kartus ir rata nuleido(prakiuro kamera). verysad.gif

Na, kad ratą nuleido tai čia nuo firmos turbut nepriklauso. taip sakau, nes mes turim tuti comfort, o drauge - deltim, tai va butent deltim ratas prakiuro.
dar nesuprantu, kodėl visi sako, kad tutis didelio svorio? musu tutis 12 kg. ar tai daug? nejaugi kiti universalai sveria maziau?
Ratai kol kas negirgzda, nors jau keleta menesiu slapiu oru vazinejame.
Atsakyti
na as apie juos nekokios nuomones, o ypac apie lietuviskus. Su pirmu turejau toki tai buvo labai sunkus, ju plastmese labai minksta, tai vyras turejo net su varstais papildomais sutvirtinti. kazkokia katastrofa doh.gif
ir dabar kai laukiuosi antrojo tai net neziuriu i ju puse
Atsakyti