Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 11 tema

Orderių rašyt nereikia.
Tereikia registruoti pajamas.
Žinoma, ir sąnaudas smile.gif)
http://mic.vmi.lt/do...e_id=1000001698

va ka atrase i mano klausima g.gif
Papildyta:
QUOTE(neringule @ 2009 12 18, 20:24)
Sveikutes-man siandien sudas-vos 20lituku surinkau verysad.gif  cry.gif net verkti norisi

mazule..verk neverkus..klyk iki apsi....toks jau sitas verslas..bus ir baranka kai kada,bet reiks eit tolyn..paziurek kaip mergaitems einasi..baisiau nei baisu..o dar jei esi vienintele seimos viltis..ka cia ir besneket..nenukabink merga nosiuko ir pirmyn.
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif kas cia darosi, gal krize jau baigiasi kad jau 380 prekiaujate thumbup.gif
su gimtadieniu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
o as tai rankdarbiais pradejau uzsiiminet, sages darau ir visai graziai gaunasi, ir visai idomu thumbup.gif tik idomu ar mano sedevrus kas pirks doh.gif
Papildyta:

Papildyta:

mazule..verk neverkus..klyk iki apsi....toks jau sitas verslas..bus ir baranka kai kada,bet reiks eit tolyn..paziurek kaip mergaitems einasi..baisiau nei baisu..o dar jei esi vienintele seimos viltis..ka cia ir besneket..nenukabink merga nosiuko ir pirmyn.
[/quote]
o as jau apsipratau su prastais rezultatais blink.gif nebeimu i galva ir galvoju gal kitais metais bus geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kam brendžiuko panelės? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 12 18, 22:16)

as kruvinaja meri geriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 18, 18:35)
  4u.gif sveikinu ir as..

QUOTE(vajuta @ 2009 12 18, 19:08)

QUOTE(ingace @ 2009 12 18, 21:40)
4u.gif  sveikinimai

Ačiū merginos labai smile.gif
Ech.. būtų tų pinigėlių,kaip mautumėm kur nors dviese ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 12 18, 21:16)

as ir nieko pries drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 18, 21:00)
Orderių rašyt nereikia.
Tereikia registruoti pajamas.
Žinoma, ir sąnaudas smile.gif)
http://mic.vmi.lt/do...e_id=1000001698

va ka atrase i mano klausima g.gif
Papildyta:

suprantu,kad sie menesiai bus sunkus-ale vistiek norisi nors 50 surinkt(bent jau pasvajoju)
as va sampes atsidariau rolleyes.gif
O tu ko cia sedi?kur baliuska????visgi proga turi happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 12 18, 22:08)
suprantu,kad sie menesiai bus sunkus-ale vistiek norisi nors 50 surinkt(bent jau pasvajoju)
as va sampes atsidariau rolleyes.gif
O tu ko cia sedi?kur baliuska????visgi proga turi happybday.gif

as vmi sedziu...baliavot as niekada nebaliavoju torto pavalgem visi..vyras grama daro uz mane ir save.. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinimai Rogrintai sulaukus šiokio tokio vestuvių mėtinių biggrin.gif Dar šešigubai tiek biggrin.gif biggrin.gif

Bent jau man 50lt surinkti yra labai gerai,nu bet tikiuosi naujoj vietoj bus gerai,bent jau pavasariop. Aš gi nuomuojuosi pas kailių siuvimo "Roris" firmos savininką,nu bet netikėjau,kad toks verslininkas gali būti malonus žmogus g.gif Tai jis jau mano sako,kad gal man paliks keletą kailinių,kad pabandyčiau parduoti g.gif
Atsakyti
laba vakariuka mirksiukas.gif didziausi ir silciausi sveikinimai jubilijatei birthday.gif 4u.gif oro_buckis.gif

o as toki viena klausimuka sugalvojau.... kas dirba be kasos tai uzdirbtus pinigus reikia butinai laikyt atskirai kokioj dezutej ar galima laikyt bendrai su savais kitais pinigais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 18, 22:17)
laba vakariuka mirksiukas.gif didziausi ir silciausi sveikinimai jubilijatei birthday.gif  4u.gif  oro_buckis.gif

o as toki viena klausimuka sugalvojau.... kas dirba be kasos tai uzdirbtus pinigus reikia butinai laikyt atskirai kokioj dezutej ar galima laikyt bendrai su savais kitais pinigais? g.gif

kur nori ten ir laikyk biggrin.gif tai tavo turtas..o va kai kasaaaaaa..tada jau piz...slepk kuo toliau ir pinigine ir rankine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 18, 22:26)
kur nori ten ir laikyk biggrin.gif tai tavo turtas..o va kai kasaaaaaa..tada jau piz...slepk kuo toliau ir pinigine ir rankine biggrin.gif

tai su kasa jau zinau kad turi but centas i centa biggrin.gif tik va kai su tais kvitais tai buvo neaisku kad paskui kas neuzeje neklaustu kodel daugiau turi nei su prekiavai lotuliukas.gif
Atsakyti